- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gun ile 30 gunun arasinda 27 gun var. ne isiniz var ki 1 ay boyunca annenizde, esiniz var esinizle birlikte gecirin ramazani.30 gunlugune.gidicem..yaramaz.olsa.ne.olmasa.ne.olur.ben onun.kiziyim.kizi....3 gun.olsa.ne.olur 30 gun.olsa.ne olur? Ben onum.yavrusuyum.ya
ibadetten başka bir planı mı var acaba?Lutfen.bir yol.gosterin.evimde.atolye yapiyorum cocuklara.ramazanda 1 ay ara vericem.gurbetteyim kimsem.yok.lojmandayim.esim.annene git.sen ramazani.seversin.dedi..bende.oyle.planliyordm.kizim.var 3.5 yasinda.birde.onunla iyi gelecekti.bana...annemle.konusurken bana sakin bana.gelme.ramazanda rahatca ibadetimi.yapicam dedi..ibadet anlayisi.bu.mu? Cok.kirildim..el.olsa diyemezsin.bayramda gitmicem.dedim.esime.sen bilirsin dedi.beni.demekki yuk.goruyor. yaniliyormuyum?
normalde ilişkiniz nasıldır? her zaman mı böyle?Evet o.kadar kirginim.ki ve o bunun farkinda degil.bir.anne.nasil.der bunu..ben.namaz.kilarken sirtina mi.cikicam
Bilgece sen misin?Ben onlara kafayı dinleyeceğim gelmeyin dediğimde kırılmayacak arkamdan tanımadığım insanlara dedikodumu yaptırmayacak, hakaret ettirmeyecek evlatlar yetiştirmeyi düşünüyorum. Size de aynısını tavsiye ederim.
Konuyu sırf bu yüzden mi hortlattınızBilgece sen misin?
EvetKonuyu sırf bu yüzden mi hortlattınız