Gelme o zaman !

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.497
63
41
Merhaba hanımlar ,

Ben Özel sektörde çalışıyorum , ailem şehir dışında 5 saatlik falan mesafe var aramızda. Akrabalarımda şehir dışında senelik iznimi genelde Peşpeşe vermiyorlar. Sonbahar gibi alabiliyorum. Gecen sene 1 hafta tatile gitmiştim , Eylül'de 5 günde ailemin yanına gittim. Akraba konu komşu vs herkesi gördüm. 2 hafta sonra yeniden gideceğim ama senelik izin devamlı alamadığım için 3 gün kalacağım sadece. Neyse konuya gireyim.
Yengemle konuşuyorduk gelmişken bir on gün kalırsın herhalde dedi bende o kadar iznim olmadığını söyledim. Bu sefer de o zaman rapor al dedi, bende gerek yok o da sorun olur dedim. O da bu sefer " sen izinlerini tatil için kullanıyorsun demek ki gelme o zaman " dedi.
Bende kırıldım her sene tatile giden biri de Değilim. Birazda kızdım açıkcası paylaşmak istedim.

Okuyan herkese teşekkürler.

Ay onaneymiş ki. Böyle insanların enerjinizi çekmesine izin vermeyin hiç duymazdan gelin. O kadar çalışıyorsunuz tatil sizinde hakkınız izninizi istediğiniz yere kullanırsınız.
Kuzenim hep böyle yapıyor hiç evde durmadan geziyor yazın her hafta sonu baska bir ilde ona da her hafta sonu gezmeye çıkılmaz senede 2 kere tatil yapmak yeter diyor ama yüzüne değil bana söylüyor

Dayı eşi ama çocukları yok dayımda hayatta değil yanlız bir kadın yani

Çalışmayan insan bunu ne yazık ki anlayamıyor, kimse kusura bakmayacak 1 yıl af edersiniz köpek gibi çalışıyoruz eşimizi bile aynı evde akşamdan akşama zor görüyoruz. İzninizi tatilde kullanmanız kadar doğal bir şey yok, yenge kimmiş?

Pardon da izninizi tatil olarak kullanmanız cok yanlıs abes bişeymiş gibi söylemiş size ne alakası var yengenizle kurdugunuz baska dialogları da gözden geçirn bence iyi niyetli biri gibi gelmedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…