- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Önemsiz ama Canımı sıktıGenelde iş hayatında olmayan insanlar bu tarz durumları düşünemezler onlar sadece eleştiri kısmında olabiliyorlar. Kafanıza takmayın derim bence önemsiz bir konu.
Kuzenim hep böyle yapıyor hiç evde durmadan geziyor yazın her hafta sonu baska bir ilde ona da her hafta sonu gezmeye çıkılmaz senede 2 kere tatil yapmak yeter diyor ama yüzüne değil bana söylüyorAy onaneymiş ki. Böyle insanların enerjinizi çekmesine izin vermeyin hiç duymazdan gelin. O kadar çalışıyorsunuz tatil sizinde hakkınız izninizi istediğiniz yere kullanırsınız.
Dayı eşi ama çocukları yok dayımda hayatta değil yanlız bir kadın yanikim bu yenge
abi eşi mi dayı/amca eşi mi
hepsi dış kapının mandalı da dayı/amca eşi ise sizin çocuklar da gitsin seninle oturacağıma tatilde keyif yaparım derim
abi eşi ise de abime söyle seni de tatile götürsün evde sıkılmışsın beni bekliyorsun derim
Ailemde Çalışıyor zaten daha uzun kalsam da gündüzleri evde tek oturacağımYenge kim?
Bu konu ile ilgili anne baba dışında kimsenin tavır yapmaya hakkı yok.
Ben dik duramıyorum onu başaramıyorum o Yüzden kolayca herseyi SöylüyorlarYenge de kim oluyor ki?
Kendi kararlarım üzerine laf söyletmem hele ki yenge/teyze tanımam.
Dayı eşi ama çocukları yok dayımda hayatta değil yanlız bir kadın yani
İnşallah dik durmayı öğrenirsiniz o zaman,ne diyeyim.Ben dik duramıyorum onu başaramıyorum o Yüzden kolayca herseyi Söylüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?