- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Yengemde çalışmış birisi gençliğinde ama rahat bir işi varmış devlet memuru istediği zaman rapor al dinlen çok yapmış brnim öyle bi imkanım yok ki, bir de ben uzun süre akrabaları görünce daha çok yoruluyorum bilmiyorum herkeste öyle miÇalışmayan insan bunu ne yazık ki anlayamıyor, kimse kusura bakmayacak 1 yıl af edersiniz köpek gibi çalışıyoruz eşimizi bile aynı evde akşamdan akşama zor görüyoruz. İzninizi tatilde kullanmanız kadar doğal bir şey yok, yenge kimmiş?
İş deneyimi var ama çok rahat bir işi varmış zaten şimdi emekli oldu memuriyet yapmış canı sıkılınca rapor al dinlen çok yapıyormuş ben çalıştığım yerde değil dinlenmek için rapor gercekten hasta olduğumda bile alamıyorumaman onu hiç takma sen
anladım o biraz çocuğu gibi yanında istemiş seni
tabii tatile gideceksin onları da görmeye gidiyorsun işte
muhtemelen hayat deneyimi iş deneyimi vs de yoktur
he de geç
İzinde tatil yapmakla akraba evine gidip kalmak aynı şey değil ne yazık ki. İşe gitmediğimiz her gün tatilden sayılsa keşke ama akraba evinde olduğunda temizlik, yemek yine yapılıyor. Yani ne bileyim annen baban dışında başkaları da varsa insan çokta rahat edemez diye düşünüyorum. İnsan yeri gelir ailesiyle akrabasıyla kalır yeri gelir alıp başını bir otele gidip dinlenir ama bunun kararını siz verebilirsiniz.Yengemde çalışmış birisi gençliğinde ama rahat bir işi varmış devlet memuru istediği zaman rapor al dinlen çok yapmış brnim öyle bi imkanım yok ki, bir de ben uzun süre akrabaları görünce daha çok yoruluyorum bilmiyorum herkeste öyle mi
Elimde değil takıyorumyengem amcam dayım bana a derken elli kere düşünürler. Bunları okudukça şaşırıyorum. yani yengeye değil de senin bunu takmana, üzülmene
Yengeye noluyr ki?Merhaba hanımlar ,
Ben Özel sektörde çalışıyorum , ailem şehir dışında 5 saatlik falan mesafe var aramızda. Akrabalarımda şehir dışında senelik iznimi genelde Peşpeşe vermiyorlar. Sonbahar gibi alabiliyorum. Gecen sene 1 hafta tatile gitmiştim , Eylül'de 5 günde ailemin yanına gittim. Akraba konu komşu vs herkesi gördüm. 2 hafta sonra yeniden gideceğim ama senelik izin devamlı alamadığım için 3 gün kalacağım sadece. Neyse konuya gireyim.
Yengemle konuşuyorduk gelmişken bir on gün kalırsın herhalde dedi bende o kadar iznim olmadığını söyledim. Bu sefer de o zaman rapor al dedi, bende gerek yok o da sorun olur dedim. O da bu sefer " sen izinlerini tatil için kullanıyorsun demek ki gelme o zaman " dedi.
Bende kırıldım her sene tatile giden biri de Değilim. Birazda kızdım açıkcası paylaşmak istedim.
Okuyan herkese teşekkürler.
karışmasınDayı eşi ama çocukları yok dayımda hayatta değil yanlız bir kadın yani
Evet benim yanına gelmiyor kimse doğru bu acıdan düşünmedim hiç hep benden bekliyorlar.gormek isteyen bana gelsin desene,
ben de eskiden boyle takardim,
sonra baktim bana kimse gelmiyor,
ben izinlerimi kullanip akraba ziyareti yapiyorum ama kimse iznini kullanip bana gelmiyor,
sebep de onlar oradaymis sadece ben gurbetteymisim ve gidince herkesi goruyormusum.
tamam dogru ve mantikli da,
sen gitmedigin kisiye de sitem etmemelisin yani.
Yoo kötü düşünmüyorum. Kötü bir niyeti olmadığını biliyorum ana daralıyorum. Zaten kırmakta istemediğim için birşey de diyemiyorum.Belki de sizinle daha cok zaman gecirmek istiyordur. Neden herseyi cok kotu yorumluyoruz ki. Yalniz bir kadin olunca o zaman evlensin lafi da pes yani. Surekli ban laniyorum ama kendimi tutanamayacagim yalnizsa evlensin diyen hanimefendi umarim siz de ayni duruma dusmezsiniz!
ozel sektorde calismadigi icin bise bilmiyor kafasina gore konusuyoMerhaba hanımlar ,
Ben Özel sektörde çalışıyorum , ailem şehir dışında 5 saatlik falan mesafe var aramızda. Akrabalarımda şehir dışında senelik iznimi genelde Peşpeşe vermiyorlar. Sonbahar gibi alabiliyorum. Gecen sene 1 hafta tatile gitmiştim , Eylül'de 5 günde ailemin yanına gittim. Akraba konu komşu vs herkesi gördüm. 2 hafta sonra yeniden gideceğim ama senelik izin devamlı alamadığım için 3 gün kalacağım sadece. Neyse konuya gireyim.
Yengemle konuşuyorduk gelmişken bir on gün kalırsın herhalde dedi bende o kadar iznim olmadığını söyledim. Bu sefer de o zaman rapor al dedi, bende gerek yok o da sorun olur dedim. O da bu sefer " sen izinlerini tatil için kullanıyorsun demek ki gelme o zaman " dedi.
Bende kırıldım her sene tatile giden biri de Değilim. Birazda kızdım açıkcası paylaşmak istedim.
İzin dediğin zaten ilk sırada tatil için kullanılır.yengenizin muhtemelen hiç çalışma hayatı olmamış bence hiç kırılmayan ben olsam umursamazdım. Annem babam söylese onlara açıklama yapar beni anlamalarını sağlardım ama yengemle hiç uğraşmam istediğini düşünebilir neticede mantıklı değil . Biraz mantıklı düşünse o kadar çalışıyor izninde de bize zaman ayırıyor diye düşünürMerhaba hanımlar ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?