Gelme o zaman !

Yengemde çalışmış birisi gençliğinde ama rahat bir işi varmış devlet memuru istediği zaman rapor al dinlen çok yapmış brnim öyle bi imkanım yok ki, bir de ben uzun süre akrabaları görünce daha çok yoruluyorum bilmiyorum herkeste öyle mi

aman onu hiç takma sen

anladım o biraz çocuğu gibi yanında istemiş seni

tabii tatile gideceksin onları da görmeye gidiyorsun işte

muhtemelen hayat deneyimi iş deneyimi vs de yoktur

he de geç
İş deneyimi var ama çok rahat bir işi varmış zaten şimdi emekli oldu memuriyet yapmış canı sıkılınca rapor al dinlen çok yapıyormuş ben çalıştığım yerde değil dinlenmek için rapor gercekten hasta olduğumda bile alamıyorum

İzinde tatil yapmakla akraba evine gidip kalmak aynı şey değil ne yazık ki. İşe gitmediğimiz her gün tatilden sayılsa keşke ama akraba evinde olduğunda temizlik, yemek yine yapılıyor. Yani ne bileyim annen baban dışında başkaları da varsa insan çokta rahat edemez diye düşünüyorum. İnsan yeri gelir ailesiyle akrabasıyla kalır yeri gelir alıp başını bir otele gidip dinlenir ama bunun kararını siz verebilirsiniz.

Çalışmıyorsa anlamaz. Kaldıkı tatil yapmak tüm yıl çalışıp yorulan yoruymayan herkesin hakkı ne var ki bunda tatilede gidersiniz kime nee

Yengeye noluyr ki?
O kadr mı özlemiss
Allahım insanlar kalp kırmaya yer arıyor valla:

Kızıp kırılmak yerine yengeye haddini bildirin yav. Kaç yaşında kadınsınız, çocuk gibi niye azarlatıyorsunuz kendinizi? Ne haddine gelme diyebilmek ayrıca? İsterseniz günü birlik gider dönersiniz. Ona ne?

gormek isteyen bana gelsin desene,
ben de eskiden boyle takardim,
sonra baktim bana kimse gelmiyor,
ben izinlerimi kullanip akraba ziyareti yapiyorum ama kimse iznini kullanip bana gelmiyor,
sebep de onlar oradaymis sadece ben gurbetteymisim ve gidince herkesi goruyormusum.

tamam dogru ve mantikli da,
sen gitmedigin kisiye de sitem etmemelisin yani.

Belki de sizinle daha cok zaman gecirmek istiyordur. Neden herseyi cok kotu yorumluyoruz ki. Yalniz bir kadin olunca o zaman evlensin lafi da pes yani. Surekli ban laniyorum ama kendimi tutanamayacagim yalnizsa evlensin diyen hanimefendi umarim siz de ayni duruma dusmezsiniz!

Benim için aile çekirdek ailedir. Anne-baba-kardeş. İzmire gittiğimde akraba,komşu vs kimseyi görmem. Arkadaşlarımla buluşurum. Yeter zaten. Bu kadar yüz vermeyin. Çekirdek ailenizle vakit geçirin bol bol.

Evet benim yanına gelmiyor kimse doğru bu acıdan düşünmedim hiç hep benden bekliyorlar.

Yoo kötü düşünmüyorum. Kötü bir niyeti olmadığını biliyorum ana daralıyorum. Zaten kırmakta istemediğim için birşey de diyemiyorum.

ozel sektorde calismadigi icin bise bilmiyor kafasina gore konusuyo

Malesef çalışan kadının halinden anlamıyorlar. Tatil yapsanız da hakkınız kime ne. Boşverin dış kapının mandalı, kendinizi üzmeyin

İzin dediğin zaten ilk sırada tatil için kullanılır.yengenizin muhtemelen hiç çalışma hayatı olmamış bence hiç kırılmayan ben olsam umursamazdım. Annem babam söylese onlara açıklama yapar beni anlamalarını sağlardım ama yengemle hiç uğraşmam istediğini düşünebilir neticede mantıklı değil . Biraz mantıklı düşünse o kadar çalışıyor izninde de bize zaman ayırıyor diye düşünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…