Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Yarın ki testin daha koyu olur bence bende yarın akıntı artar yumurtlayacaksin

öff ya ne stresli iş arkadaş yapsan dünde yaptın kalitesiz yapmasan yarına ya yumurtlama geçerse ben hergünü değerlendireyim allah büyüktür hayırlısı olsun :)

günayddııınnnn

canım 7 gün kala çıkmaz zaten stres yapma, umudunu kaybetme sakın.. çok ağır ilaçlar içmemeye çalış

kızlar sağlık ocağındayım 5. günüm gelen giden yok tahlil sonuçlarımı bekliorum duaedermisiniz bnm için sıra bi türlüde gelmek bilmio heyecandan kalbimduracak

son heyecan fırtınasıdır inşallah bu yaşadığın, döörrttt gözle bekliyoruz

Kizlar bu simi boyle ya bugun calisma yapimmi yarinimi bekleyim kacirirmiyimki acaba

dün çalışma olduysa yarın olsun çünkü zaten en erken yarın çatlayacak yumurtan

şüpheli durum var dedi doktor kesin sonyç vermemiş dedi tekrar idrar testi yapılcak

günaydın kızlarrrrr yeni varmı buguün okuyamadım önceki mesajları bu arada ben hala adet olmadım

çok karamsar gördüm seni kuzum belki hamiş olduğun için gitceksin doktora ne biliyosunn
valla açıkcası umutlu değilim bu ay da ,4ay oldu hadi 2ay yumurtlama günlerini kaçırdık ama son 2ay gün aşırı oldu denk gelmemesi ilginç değil mi vardır bi hayır elbet ama dediğim gibi umutlu değilim bu aydan da ..

sen grubun neşesisin, sen böyle umutsuz olursan naparız biz sonra?? üzme güzel canını bende seninle aynı durumdayım, ama umudumuzu kaybetmek yokk.. olduğu kadar, olmadığı kader..

sen grubun neşesisin, sen böyle umutsuz olursan naparız biz sonra?? üzme güzel canını bende seninle aynı durumdayım, ama umudumuzu kaybetmek yokk.. olduğu kadar, olmadığı kader..
canım benimm iyiyim çok şükür herşey allah'tan nasip etmediyse naparsam yapayım boş.hayırlısı neyse o olsun hakkımızda inşallah.. normalde yapmıyorum da şu son 3-4gündür inanılmaz duygusalım herşeye akıtasım geliyo ondan heralde ,geçer inşallah

ay öylemi diyosun canım. dün öğle saatleriyle bu akşam iyi olur diye düşündüm

kör olasıca hormonlarımız.. hep onlar yapıyo bizi böyle bi neşeli, bi duygusal, bi sinirli hep beraber aşıcaz bu günleri, hatta dert yancaz birbirimize öf bu çocuklar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…