geçtiğimiz 2 ay gün aşırı yaptım sonuç foss vakit saat gelmeyince her gün de yapsan boş..hahahah ay bu bile problem hergün çalışa yapıp tutturan varmı acaba
Yarın ki testin daha koyu olur bence bende yarın akıntı artar yumurtlayacaksinBende olmuyo ya akıntı çoğalırdı bazı aylarda ama bu ay oda yok açıkçası
geçtiğimiz 2 ay gün aşırı yaptım sonuç foss vakit saat gelmeyince her gün de yapsan boş..
Yarın ki testin daha koyu olur bence bende yarın akıntı artar yumurtlayacaksin
inşallah canım inşallah bakalım ekim 30bat, hastalığım bitsin kasım'ın ilk haftası gidicem dr. kafaya koydumhaklısın canım hayırlısı inşallah
Günaydın kızlar ben bugün nezle oldum ya dün gece direndim hiç ilaç içmedim hastanede olmama rağmen bugün bat a 7 gün var test yaptım negatif çıktı büyük hüsran ilaç içeceğim artık bu negatifler yok mu bu negatifler umut düşmanı
kızlar sağlık ocağındayım 5. günüm gelen giden yok tahlil sonuçlarımı bekliorum duaedermisiniz bnm için sıra bi türlüde gelmek bilmio heyecandan kalbimduracak
Kizlar bu simi boyle ya bugun calisma yapimmi yarinimi bekleyim kacirirmiyimki acaba
çok karamsar gördüm seni kuzum belki hamiş olduğun için gitceksin doktora ne biliyosunninşallah canım inşallah bakalım ekim 30bat, hastalığım bitsin kasım'ın ilk haftası gidicem dr. kafaya koydum
valla açıkcası umutlu değilim bu ay da ,4ay oldu hadi 2ay yumurtlama günlerini kaçırdık ama son 2ay gün aşırı oldu denk gelmemesi ilginç değil miçok karamsar gördüm seni kuzum belki hamiş olduğun için gitceksin doktora ne biliyosunn
allah allah başka bi açıklama yapmadı mı ne demekmiş şüpheli ?şüpheli durum var dedi doktor kesin sonyç vermemiş dedi tekrar idrar testi yapılcak
valla açıkcası umutlu değilim bu ay da ,4ay oldu hadi 2ay yumurtlama günlerini kaçırdık ama son 2ay gün aşırı oldu denk gelmemesi ilginç değil mivardır bi hayır elbet ama dediğim gibi umutlu değilim bu aydan da ..
kandamı baktırsan acaba??günaydın kızlarrrrryeni varmı buguün okuyamadım önceki mesajları bu arada ben hala adet olmadım
canım benimmsen grubun neşesisin, sen böyle umutsuz olursan naparız biz sonra?? üzme güzel canınıbende seninle aynı durumdayım, ama umudumuzu kaybetmek yokk.. olduğu kadar, olmadığı kader..
inşallah canım inşallah bakalım ekim 30bat, hastalığım bitsin kasım'ın ilk haftası gidicem dr. kafaya koydum
günayddııınnnn
canım 7 gün kala çıkmaz zaten stres yapma, umudunu kaybetme sakın.. çok ağır ilaçlar içmemeye çalış
son heyecan fırtınasıdır inşallah bu yaşadığın, döörrttt gözle bekliyoruz
dün çalışma olduysa yarın olsun çünkü zaten en erken yarın çatlayacak yumurtan
bu 5.ayım ama ilk 3ay hep sallapati çalıştık günleri değerlendirmedik vs. son 2 aydır ama güzel çalıştıkKaç aydır deniyordun. canım bu ay olmazsa bendemi gitsem bu ay 2. deneme
kör olasıca hormonlarımız.. hep onlar yapıyo bizi böyle bi neşeli, bi duygusal, bi sinirlicanım benimmiyiyim çok şükür herşey allah'tan nasip etmediyse naparsam yapayım boş.hayırlısı neyse o olsun hakkımızda inşallah.. normalde yapmıyorum da şu son 3-4gündür inanılmaz duygusalım herşeye akıtasım geliyo ondan heralde ,geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?