beni de heyecanlandırdın bak yaainşllah yaa cnm inşş.. kalbim duracak sanki
Önce sen bi sakin ol dua ediyorum Allah kabul etsin iyi düşün iyi olsun herşeydua et bnm için cnm stress heyacan çok karışık yaa belki başka testte ister die kahvaltı bile etmeden geldm sağlık ocağına
Benim c.tesi böyleydi pazar tam koyuydu canımKizlar bu simi boyle ya bugun calisma yapimmi yarinimi bekleyim kacirirmiyimki acaba
ben daha böyle görmedim hiçhala silik benim ((
yap kuzım . sperm 72 saat yumurta birgün dayanır ona göre hesapla cnm
Benim c.tesi böyleydi pazar tam koyuydu canım
Sence yumurtluyomusun c.tesi bende belirti yoktu ama pazar yumurtlama belirtileri vardı bende koyu çizgi inşallah tutar :)ay beklesemmi ozaman ya karar veremedim
inşllh cnm sakin ol diyene sakin ol desende sakşn olmaz sakin olmaya çalışıorumÖnce sen bi sakin ol dua ediyorum Allah kabul etsin iyi düşün iyi olsun herşey
iki günde bir yap cnm sendedünde yaptımda kalitesiz olmasın diye spruyorum hergün olubca sperm kalitesi düşermişya o zaman ben bugun çalışayım
inşallahhh canımmsenınde olur canım inşallah merak etme
Tamam sakin olma bebek düşün mutlu ol :)inşllh cnm sakin ol diyene sakin ol desende sakşn olmaz sakin olmaya çalışıorum
Sence yumurtluyomusun c.tesi bende belirti yoktu ama pazar yumurtlama belirtileri vardı bende koyu çizgi inşallah tutar :)
iki günde bir yap cnm sende
benim yumurtlama günü kasık ağrım oluyo wc cıkması bile zor oluyoo belirti nasıl oluyorki sabak 2 dk lık bir karın ağrım vardı başka hiçbir şey yok hiç olmuyorda zaten anlamamki
Akıntının daha yoğun olması kasıkta batma ve karın alt bölgede ağrım oluyor benimo belirti nasıl oluyorki sabak 2 dk lık bir karın ağrım vardı başka hiçbir şey yok hiç olmuyorda zaten anlamamki
bence deee şu an zaten canlı onlar dün gecedenno zaman bugun yapmayım yarın yapim dimi
inşllhTamam sakin olma bebek düşün mutlu ol :)
sen bilirsin kuzım onuda sdn ayarla kendine göreo zaman bugun yapmayım yarın yapim dimi
Akıntının daha yoğun olması kasıkta batma ve karın alt bölgede ağrım oluyor benim
sen bilirsin kuzım onuda sdn ayarla kendine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?