ahhh canımmmmm güzel haberler al inşallahhhh dualarım seninleeekızlar sağlık ocağındayım 5. günüm gelen giden yok tahlil sonuçlarımı bekliorum duaedermisiniz bnm için sıra bi türlüde gelmek bilmio heyecandan kalbimduracak
inşallah kuzum.. sıram 11 daha 5.girdiahhh canımmmmm güzel haberler al inşallahhhh dualarım seninleee
allah kötü haberlerden korusun canım yüreğini ferah tut,dualarını eksik etme
oy kıyamam inş. rabbim korur polislerimizi bnm abimde polis elimiz böğrümüzde hepMümkün oldukça öyle olmaya çalılşıyorum ama bazen olay olunca olmuyo zaman geçmiyor mesela cumartesi akşamı çok kötüydü sabah 5 e kadar sokaklarda koşturdular bende evde 4 döndüm
ah canım ya düşündüğümde bile çok zor geliyor bi de sen yaşıyosunMümkün oldukça öyle olmaya çalılşıyorum ama bazen olay olunca olmuyo zaman geçmiyor mesela cumartesi akşamı çok kötüydü sabah 5 e kadar sokaklarda koşturdular bende evde 4 döndüm
şimdi geçer şimdiiiiiiiiiiiiiinşallah kuzum.. sıram 11 daha 5.girdi
ahhh canımmmmm güzel haberler al inşallahhhh dualarım seninleee
oy kıyamam inş. rabbim korur polislerimizi bnm abimde polis elimiz böğrümüzde hep
amin cnm inşallahAllah yardımcıları olsun çok zor canım ya bizede sabır versin
geçmio geçmio bayıldım bayılacammmşimdi geçer şimdiiiiiiiiiiiii
olmadı-TubiSh- canım sonuç belli olmadı mı?
Sıkma canını geçer zaman biraz daha bekle güzel haberler al inşallaholmadısıramı bekliom anca6-7falan girmiştir bir saattr burdyım sıram 11
dua et bnm için cnm stress heyacan çok karışık yaa belki başka testte ister die kahvaltı bile etmeden geldm sağlık ocağınaSıkma canını geçer zaman biraz daha bekle güzel haberler al inşallah
kıyamam sana güzel olcak allah'ın izniyle yüreğini ferah tutdua et bnm için cnm stress heyacan çok karışık yaa belki başka testte ister die kahvaltı bile etmeden geldm sağlık ocağına
inşllah yaa cnm inşş.. kalbim duracak sankikıyamam sana güzel olcak allah'ın izniyle yüreğini ferah tut
yap kuzım . sperm 72 saat yumurta birgün dayanır ona göre hesapla cnmKizlar bu simi boyle ya bugun calisma yapimmi yarinimi bekleyim kacirirmiyimki acaba
ben daha böyle görmedim hiçKizlar bu simi boyle ya bugun calisma yapimmi yarinimi bekleyim kacirirmiyimki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?