Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Kızlar sanırım bende regl oluyorum bugün tuvalet kağıdına kahverengi lekeler geldi birde az bi kahverengi akinti sabah oysaki ilk idrarla gebelik testi yapmıştım bir de ne göreyim tuvalet kağıdında kahverengi lekeler ben ne bekliyorum ne oluyor işte hayırlısı diyirum ama umutların bittiği zamanmi sş

hayırlısı olsun canım üzülme...Allah yardımıcımız olsun bu mübarek günde inşallah...Bol bol dua edelim.

hayırlısı tatlım sıkma canını geç olsun güç olmasın

canım sıkma canını zamanı gelmemiş demek daha ne kadar vardı bata günün müydü

olsun canım en azından adetini oluyorsun. bir dahaki aya inş. nasip olurr.

ya yargılamadımda ztn istediğini yapmakta özgürsün dedim ama şimdi bebek var ortada aile istemio çocuk askerde dedim ssert ama okumamış hepsi ni

çocugun ailesi kızı istemiyormus....artık ne yaptıysaymıs bilemicekmişsin. derkennn zaten yeterince yargılamıssın fazlasına gerek yok bence. Burası dedikodu sayfası değil insanlar sorunlarını paylaşıyor dertleşiyor...Başkalarının dertlerini başka formlara taşıyıp onun üzerinden dedikodu yapılmıyor....yapılmasında..hele hele böyle mubarek günde hiç hoş olmamıs...bize ne kime ne! Kusura Bakma.

napalım zamanı var demekki kısmet şekerim üzelmeee.....

kesinlikle doğru söylüyorsun, kızı feci yargılamış.

herkes hata yapar, sonuçda hatalar insanlar içindir. hayat görüşleri yargılanamaz.
hele ki burda biz daha farklı sorunlarımızı konuşuyoruz
burası bunları kopnuşmak için açılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…