bu kadar ara verme özletme kendini canikommbu aralar hep dışarıdayım çok nadir yazabiliyorum telden oda....bende özledim kuziiiii....
yavrummmmmmm seni varyaaa öpeceğimmm öpeceğimmmmm
geldim geldim geldiiiiiiiiiim
kuzummmm sen bu aralar çok yoğunsun deseneebu kadar ara verme özletme kendini canikomm
evet şekerim yaa ben varım sen yoksun sen geliyon ben gidiyom...orta noktada buluşamadık bi türlü....
ayyyy aminnn kuşummm hepimize nasip etsinnnn h.sonu çalışmalar yoğun olacak gibi görüyo bakalım bu akşam test ne söylücekkuzummmm sen bu aralar çok yoğunsun desenee
o iki çizgiyi Rabbim HCG testinde de görmeyi nasip etsinnn
ya alıştım diyordum 3yıldır negatife ama alışamamışım demekki üzüldüm yinebi sonraki aylar bizim kuzummm canını sıkma hiç
hoşbuldum tatlım..bende aynı batı bekliyorum 7gün felan kaldı...çok heyecenlı değilim işte beklemece....
sıkma canını olacak inş. bigünya alıştım diyordum 3yıldır negatife ama alışamamışım demekki üzüldüm yine
bugünde gelmedi kırmızılar ama akşamdan beri değişik bir karın ağrım var. normalde adette karnım ağrımaz benim ama dünden beri böyle tam rahmime sanki batıyo gibi birşey oluyo oturamıyorum iki büklüm oluyorum ama sonradan geçiyo. acaba geçen ayki kimyasal adet belirtilerimi değiştirmiş olabilirmi?hadi inş. canım bak bekleseydin belki direk görcektik. olsun geç olsun güç olmasınnn üzülme hiç
inşallaaaahhhh Allahımm isteyen herkese versim kimsenin kucağını boş bırakmasınsıkma canını olacak inş. bigün
dün grip aşısı vurulduğum eczanden eşimle çıkarken bizede bu duayı ettiler. eşimin çok hoşuna gitmiş.Aminn nerde bekleyen varsa inş.inşallaaaahhhh Allahımm isteyen herkese versim kimsenin kucağını boş bırakmasın
amin canım Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin bu heyecanı bu duyguyu inşallah :)ne güzel cnm hadi hayırlı olsun darısı bizlere olsun inş cnm :) allah tamaına erdirsin :)
ben kendimde her ay bi belirtinin gidip başka bi belirtinin geldiğini görüyorum bi ay karnım çok ağrıyorsa diğer ay öncesinde lekelenmem çok oluyor gibisinden. sende de öyledir belki. yada değildir bebiş müjdesidir. inş daha fazla beklemeden netleşir bi an öncebugünde gelmedi kırmızılar ama akşamdan beri değişik bir karın ağrım var. normalde adette karnım ağrımaz benim ama dünden beri böyle tam rahmime sanki batıyo gibi birşey oluyo oturamıyorum iki büklüm oluyorum ama sonradan geçiyo. acaba geçen ayki kimyasal adet belirtilerimi değiştirmiş olabilirmi?
insan alışamıyor canım iyiye güzel hemen alışıyor insan da maalesef hayal kırıklığına 20yıl da geçse alışamazmışya alıştım diyordum 3yıldır negatife ama alışamamışım demekki üzüldüm yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?