Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

kuzummmm sen bu aralar çok yoğunsun desenee
o iki çizgiyi Rabbim HCG testinde de görmeyi nasip etsinnn
ayyyy aminnn kuşummm hepimize nasip etsinnnn h.sonu çalışmalar yoğun olacak gibi görüyo bakalım bu akşam test ne söylücek

hadi inş. canım bak bekleseydin belki direk görcektik. olsun geç olsun güç olmasınnn üzülme hiç
bugünde gelmedi kırmızılar ama akşamdan beri değişik bir karın ağrım var. normalde adette karnım ağrımaz benim ama dünden beri böyle tam rahmime sanki batıyo gibi birşey oluyo oturamıyorum iki büklüm oluyorum ama sonradan geçiyo. acaba geçen ayki kimyasal adet belirtilerimi değiştirmiş olabilirmi?

inşallaaaahhhh Allahımm isteyen herkese versim kimsenin kucağını boş bırakmasın
dün grip aşısı vurulduğum eczanden eşimle çıkarken bizede bu duayı ettiler. eşimin çok hoşuna gitmiş.Aminn nerde bekleyen varsa inş.

ben kendimde her ay bi belirtinin gidip başka bi belirtinin geldiğini görüyorum bi ay karnım çok ağrıyorsa diğer ay öncesinde lekelenmem çok oluyor gibisinden. sende de öyledir belki. yada değildir bebiş müjdesidir. inş daha fazla beklemeden netleşir bi an önce

ya alıştım diyordum 3yıldır negatife ama alışamamışım demekki üzüldüm yine
insan alışamıyor canım iyiye güzel hemen alışıyor insan da maalesef hayal kırıklığına 20yıl da geçse alışamazmış rabbim beterinden saklasın

geçen eşim beni çok şaşırttı...3 yıldır doktora git diye başının etini yiyordum zar zor gönderdim geçen ay....ayağı gitmiyordu bir türlü doktor herşey nolmal dedi...şimdi benim rahim filmine girmem gerekecek kısmetse kasımda düşünüyorum...geçen alışveriş merkezindeydik yürüyorduk durup dururken ne zaman gidecen doktora demez mi kaldım öle....bende saflığa vurdum neden gidecem ki doktora dedim baktı güldü....daha önce bana baskı yapma diyen kociş içten içe çocuk mu istiyordu acaba bişi çıkar korkusu ile 3 yılda ancak gitti...şimdi kendisinde bişi çıkmadı ya adam zincirinden boşandı...bende gıcıklığına bana baskı yapma dedim....sıra bana geldi süründürme sırası bendeeeeeeeeeeeee.......

M mukocan erkek için cidden zor oluyor yaaa...Benim eşim hiç git demeden kendi istedi gitmeyi ama o gün geldiğinde stresten eli ayağı dolanıyodu...Biz alıştık da onlar alışkın değiller...anca cesaret edebilmiş.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…