korkuyorum artık salı gününe kadar beklicem 4 gün daha.. net öğrenirim en azındanTekrar kan baktır abilirsin eğer yükseliyorsa zaten ıyu gidiyo demek
senin için çok sevindim canım ya bişeylerle oyalanman kafa dağıtman iyi gelecektir. oh maşallah eski düzenine çabuk dönmüşsün süper. dr.un çocuk konusunda bişey söylemedi mi hemen çalışmaya başlaman erken gibi geldi sankiKeyfim iyi cok şükür işe başladım cok iyi geldi ve atlattim cok şükür kurtajdan beri adet olmamistim dun gece geldi kirmizilar cok sevindim cunku bunu bekliyrdum simdi cabucak bitsede çalışmalara baslasam diye bekliyrm
Evet canm kurtaj oldugum doktor iki ay korun dedi ama ozel doktorum bi ay yeterli dedi adetten sonra baslayanilirsin dedi Rahim cok mukemmel bir organ Rabbim cok ozel ve düzenli yaratmış adet doneminde hemen kendini toparlar ve gebe kalmaya hazir hale gelir eger gelmezse sen istedigin kadar uğraş olmaz dedi ve o eskidenmis alti ay felan korunmalar eskiden kazima yontemi ile kurtaj olunuyrmus bu da rahimin zedelenmesine sebeb oldugu icim alti ayda anca toparlaniyrmus ama simdi vakum sistemiyle kuryaj yapiliyr rahime hic zarar verilmiyr en fazla iki ay yeterli ama ben senden hemen cocuk yapmani isticem dedisenin için çok sevindim canım ya bişeylerle oyalanman kafa dağıtman iyi gelecektir. oh maşallah eski düzenine çabuk dönmüşsün süper. dr.un çocuk konusunda bişey söylemedi mi hemen çalışmaya başlaman erken gibi geldi sankirahminin toparlaması vs. için biraz zaman geçmesi gerek diye biliyorum ben
Evet canm ya is iyi geldi hemen toparlandim ve calismalara baslamak icin sabirsizlaniyrm ınş hepiminiz saglikli bebis haberleri bir bir gelir bu topikteZeynep0234 canım ne mutlu sana hemen toparlanmıssın. Çok sevindim. İnşallah en yakın zamanda hayırlı haberlerini alırız sağlıkla :)
Hosbulduk canm aynen yola devam bebisleri gobise sokana kadar.canm kurtajdan sonra duzensizlik oldu erken geldi kirmizilar 17 ekim sat 17 kasim bat yaz canmgünaaayyyydııın kızlar bu sabah sizleri yakaladım çok şükürZeynep0234 hoşgeldin canım benim yola devamm senın sat.ı bat.ı yenileyelim söylede
dr.un böyle dediyse o zaman beklemen için hiç bi sebep yok canım gönlüne göre olsun doğru diyosun önceden farklıymış heryöntemEvet canm kurtaj oldugum doktor iki ay korun dedi ama ozel doktorum bi ay yeterli dedi adetten sonra baslayanilirsin dedi Rahim cok mukemmel bir organ Rabbim cok ozel ve düzenli yaratmış adet doneminde hemen kendini toparlar ve gebe kalmaya hazir hale gelir eger gelmezse sen istedigin kadar uğraş olmaz dedi ve o eskidenmis alti ay felan korunmalar eskiden kazima yontemi ile kurtaj olunuyrmus bu da rahimin zedelenmesine sebeb oldugu icim alti ayda anca toparlaniyrmus ama simdi vakum sistemiyle kuryaj yapiliyr rahime hic zarar verilmiyr en fazla iki ay yeterli ama ben senden hemen cocuk yapmani isticem dedi
hoşgeldiiinn aynen ohhh valla banuş yaa iyi olduuugünaaayyyydııın kızlar bu sabah sizleri yakaladım çok şükürZeynep0234 hoşgeldin canım benim yola devamm senın sat.ı bat.ı yenileyelim söylede
günaaayyyydııın kızlar bu sabah sizleri yakaladım çok şükürZeynep0234 hoşgeldin canım benim yola devamm senın sat.ı bat.ı yenileyelim söylede
Canm yok mu bi belirti felan hamis felan olmayasin3-4 güne kadar regl olucam şimdiden heyecan bastı ya insan her seferinde sıfırlayıp aynı heyecanları yaşıyo yaa ilginç
ayy valla sorma canım yaa nasıl bi bünyedir sil baştan aynı şeyleri yaşayabiliyoruz her ay :3-4 güne kadar regl olucam şimdiden heyecan bastı ya insan her seferinde sıfırlayıp aynı heyecanları yaşıyo yaa ilginç
slm taze anne hoşgeldin keseyi gördünüz mü ?ben kaçırdım o kısmı
daha göremedik haftaya kontrollerde görürsünüz dedi doktrslm taze anne hoşgeldin keseyi gördünüz mü ?ben kaçırdım o kısmı
ay benim sanki dişçi sonrası tedbirler kalktı gibi kalmış aklımdayok kızlar bizim bu ay umut yok diş tedavisi yüzünden korunduk ya. artk yeni ayda başlıcaz
kalkacaktıda canım yumurtlama geçmişti akntı falan kesilmişti:)ay benim sanki dişçi sonrası tedbirler kalktı gibi kalmış aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?