Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

senin için çok sevindim canım ya bişeylerle oyalanman kafa dağıtman iyi gelecektir. oh maşallah eski düzenine çabuk dönmüşsün süper. dr.un çocuk konusunda bişey söylemedi mi hemen çalışmaya başlaman erken gibi geldi sanki rahminin toparlaması vs. için biraz zaman geçmesi gerek diye biliyorum ben

Zeynep0234 canım ne mutlu sana hemen toparlanmıssın. Çok sevindim. İnşallah en yakın zamanda hayırlı haberlerini alırız sağlıkla :)

Evet canm kurtaj oldugum doktor iki ay korun dedi ama ozel doktorum bi ay yeterli dedi adetten sonra baslayanilirsin dedi Rahim cok mukemmel bir organ Rabbim cok ozel ve düzenli yaratmış adet doneminde hemen kendini toparlar ve gebe kalmaya hazir hale gelir eger gelmezse sen istedigin kadar uğraş olmaz dedi ve o eskidenmis alti ay felan korunmalar eskiden kazima yontemi ile kurtaj olunuyrmus bu da rahimin zedelenmesine sebeb oldugu icim alti ayda anca toparlaniyrmus ama simdi vakum sistemiyle kuryaj yapiliyr rahime hic zarar verilmiyr en fazla iki ay yeterli ama ben senden hemen cocuk yapmani isticem dedi

günaaayyyydııın kızlar bu sabah sizleri yakaladım çok şükür Zeynep0234 hoşgeldin canım benim yola devamm senın sat.ı bat.ı yenileyelim söylede
Hosbulduk canm aynen yola devam bebisleri gobise sokana kadar.canm kurtajdan sonra duzensizlik oldu erken geldi kirmizilar 17 ekim sat 17 kasim bat yaz canm

dr.un böyle dediyse o zaman beklemen için hiç bi sebep yok canım gönlüne göre olsun doğru diyosun önceden farklıymış heryöntem

3-4 güne kadar regl olucam şimdiden heyecan bastı ya insan her seferinde sıfırlayıp aynı heyecanları yaşıyo yaa ilginç
ayy valla sorma canım yaa nasıl bi bünyedir sil baştan aynı şeyleri yaşayabiliyoruz her ay : nasıl durumlar var mı belirti ne çabuk geçti koca ay ya

oslem_dr canım bugün senin gününmüş nerelerdesin kaç gündür son durum ne?listede günü çoktan geçenler var sesi çıkmayan onlar nerdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…