Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

yyyaaa çok güldüm yaaa
millet bana bakıyo bu kız iyi mi diye :KK48:

şşttt bebeler anneninizi rahat bırakın bakıyım daha 3.yü doğuracakkk :KK70: (not: belki ikiz olur dimi :KK70:)
evet canımm aynen öyleee.
ayaklarımı uzattım akşam eşim otururken üstüne bizimkiler erkek olcak sanki biri kız biri erkek olsa ne güzel olur diyor..
kimilerinde bayanlar çok telaşlı olur ben gayet sakinim ama o sürekli aklıma sokuyor

ahh bu rüyalarda olmasa :KK70: Milletin umut ekmeği :KK70: kaynananda az deği haaaaa :KK70:
kaynanam çok komik kadındır benide sever bende onu severim.
ama bu rüyaları bazen benide umutlandırmıyor değil hani....
bize geldiğinde de aynı şey sanki sen hamilesin der çık işin içinden çıkabilirsennn :KK70:

halamın gelini ilkinede öyle kalmıştı. onunda nasibi o sonuçta. tok açın halinden ne anlar hesabı oldu buuu :KK70:
benim bi arkadaş da öyle ilkinde kaldı ,hamilelikte de sinirliydi ,gergindi diyodu ilkinde oldu diye bi tuhafım bi kaç deneme olsaydı daha kıymetli olurdu o.O tövbee böyleleri de var işte

dün akşam misafirim geldi. hamile 5.buçuk aylık. diyorki korunmayı bıraktım hemen hamile kaldım. sende düşünüyorsan sakın kafana takma ne kadar yoğunlaştın mı o kadar tersine olur ardından soruyu patlattı sen bebek istiyormusun ???
cvp: olursa olmasın demem :KK70::KK70::KK70::KK70:

hahahah cevaba bak tatlım sebde cansu gibi baya cooll görünmüşsün :D

benim bi arkadaş da öyle ilkinde kaldı ,hamilelikte de sinirliydi ,gergindi diyodu ilkinde oldu diye bi tuhafım bi kaç deneme olsaydı daha kıymetli olurdu o_O tövbee böyleleri de var işte
olmazmı işte kolay kazanılan şeyler çok değerli olmuyor.
bende hep derdim ki Allahım süpriz olsunnn :KK200:

hahahah cevaba bak tatlım sebde cansu gibi baya cooll görünmüşsün :KK70:
ben her zaman durmadan konuşan bir insanken nasıl oluyorda boğazımda düğümleniyor bilmiyorum. gayet sakinnn söyledim. zannederim başarılı oldum ki . deme öyle olsun sizinde bak rahatsızlanıyorsun sürekli dediii :KK1:

kadın yakında nefes alıyosun yoksaaaa hamişmisin diyecek :KK70:
anlayışlı Allahtan başkaları gibi körü körüne osun olsun demiyor. eşimden önce 6 tane düşük yapmış. eşim 7.
bide 9 ay yatmış hiç kalkmadann. umutlanıyor oda rüyasını anlatıyor ya bende diyorumm eee annee ben adetliyim şuan. diyorki adetlimisin hımmm olsun annen kurban olsun sana olur olur üzülme diyip kapatıyorrr :KK70::KK70::KK70:

benim bi arkadaş da öyle ilkinde kaldı ,hamilelikte de sinirliydi ,gergindi diyodu ilkinde oldu diye bi tuhafım bi kaç deneme olsaydı daha kıymetli olurdu o_O tövbee böyleleri de var işte

vallahi ya biz yırtınalım onların havaya bak :D

anlayışlı Allahtan başkaları gibi körü körüne osun olsun demiyor. eşimden önce 6 tane düşük yapmış. eşim 7.
bide 9 ay yatmış hiç kalkmadann. umutlanıyor oda rüyasını anlatıyor ya bende diyorumm eee annee ben adetliyim şuan. diyorki adetlimisin hımmm olsun annen kurban olsun sana olur olur üzülme diyip kapatıyorrr :KK70::KK70::KK70:
yazıkkk kıyamam yaa allah onlara da tattırsın babaneliği inşalah :)

Ayy ne güzel kız kadıncağız çok iztiyor demekki :)

ayy ne güzel bağınız var
bizde öyleydik kayınvalide ile, ta ki imzayı atana kadar
sonra kadın tırnaklarını gösterdi :KK70:

Ayy ne güzel kız kadıncağız çok iztiyor demekki :)
evet çok istiyor bende şimdi böyle ciddiyim falan ya cesaret edipte diyemiyor. annem varken ondan biraz destek alıp böyle belli ediyor falan ben başka bişilerle uğraşıyor oluyorum oan zaten yoğun oluyorum yanii çok yoğunnn :KK70:

Back
X