Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ovüde çifti gördüğünde nasıl göbek atıcan kardeşin varkenn :KK70::KK70::KK70:

kardeşimin evi ayrı canım çatı katında kalıyo ama tek olduğu için gelende bizde oturuyo beraber yiyip içiyoruz biz esneyince uyku numarası yapınca gider o :D :D :D

ALTINIM ALTINIM cansu1109 cansu1109 heheheee.
benide her adetime 3-4 gün kala kayınvalidem arıyor. seni rüyamda gördüm rahatsızdın ağrın vardı dr götürüyorum dr hamilesin diyor diye:KK70::KK70::KK70:
hadi ben neysede eşimi umutlandırıp kapatıyor.
dünde aradı yine rüyasına girmişim ama nasıl olduysa bu defa farklı... hoş bata yine az kaldı nasıl tutturuyorsa artıkkk:KK70:
eşimde yemek yiyiyoruz sen 3 kişilik ye dedi bana yaaa :KK70:
akşam oldu eee önümüzdeki yaz arkadaşının düğününe nasıl gidicez sen hamile olcan dedi:KK70:
yemek esnasında kasığıma sancı giriyor bebeişler annenizi rahat bırakın yemek yiyiyor şimdi diyooorrr :KK70:
şimdiden 40 doğuruyor :KK70:

kardeşimin evi ayrı canım çatı katında kalıyo ama tek olduğu için gelende bizde oturuyo beraber yiyip içiyoruz biz esneyince uyku numarası yapınca gider o :KK70: :KK70: :KK70:
iyi bariii :KK70:sen ona de ki esneyince git baktım göbek atıyom arkana bakmadan kaççç :KK70::KK70:

benide her adetime 3-4 gün kala kayınvalidem arıyor. seni rüyamda gördüm rahatsızdın ağrın vardı dr götürüyorum dr hamilesin diyor diye:KK70::KK70::KK70:
dünde aradı yine rüyasına girmişim ama nasıl olduysa bu defa farklı... hoş bata yine az kaldı nasıl tutturuyorsa artıkkk:KK70:
akşam oldu eee önümüzdeki yaz arkadaşının düğününe nasıl gidicez sen hamile olcan dedi:KK70:
yemek esnasında kasığıma sancı giriyor bebeişler annenizi rahat bırakın yemek yiyiyor şimdi diyooorrr :KK70:
hey maşallah sizde durumlar baya ilerlemiş :D :D inşallah gerçek olur artık canım benimmm

:KK70: çok istiyoruzya ondan heralde milletin içine doğuyor. bize söylediklerindede hayırlısı olsun daha erken deyip konuyu kapatıyoruz allam yaaa ne numaracıcıyız :KK70: :KK70:
hahahahaha aynen aynennn aa hayır olsun deyip kapıyorum konuyu ben de :D :D dışarıdan ne kadar da cool gözüküyorum bu konu açılınca kahretsin :D :D bilmiyor ki kimse içimizde fırtınalar kopuyo o.O

Günaydın kızlar Bugün de benim adet günüm ama adet belirtisi hiç yok. 1haftadır arasıragelen sol kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var. Adet şişkinliği de yok. Geçen ay da adet olmadım sadece2gün yoğun kahverengi geldi ve bitti. ne yapayım bilemedim....
:KK25::-):KK17::KK17:

Günaydın kızlar Bugün de benim adet günüm ama adet belirtisi hiç yok. 1haftadır arasıragelen sol kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var. Adet şişkinliği de yok. Geçen ay da adet olmadım sadece2gün yoğun kahverengi geldi ve bitti. ne yapayım bilemedim....
:KK25::-):KK17::KK17:
bence test yap :) ne olur ne olmaz ne kaybetceksin ki :)

günaaayyyydııııııııııııınn yaşasııın bugün evdeyim dersim yok sizinleyim .iyiki okulda değilim bi kaç kişiyi öldürebilirdim çok sinirliyim regl öncesi ha bügün ha yarn geliyo bakalım.:KK66::KK66:@cansu1109 üzülme tatlım sen değerlendirdin yumurtlamayı olduysa olmuştur

hahahahaha aynen aynennn aa hayır olsun deyip kapıyorum konuyu ben de :KK70: :KK70: dışarıdan ne kadar da cool gözüküyorum bu konu açılınca kahretsin :KK70: :KK70: bilmiyor ki kimse içimizde fırtınalar kopuyo o_O
dün akşam misafirim geldi. hamile 5.buçuk aylık. diyorki korunmayı bıraktım hemen hamile kaldım. sende düşünüyorsan sakın kafana takma ne kadar yoğunlaştın mı o kadar tersine olur ardından soruyu patlattı sen bebek istiyormusun ???
cvp: olursa olmasın demem :KK70::KK70::KK70::KK70:

yyyaaa çok güldüm yaaa
millet bana bakıyo bu kız iyi mi diye :KK48:

şşttt bebeler anneninizi rahat bırakın bakıyım daha 3.yü doğuracakkk :KK70: (not: belki ikiz olur dimi :KK70:)

günaaayyyydııııııııııııınn yaşasııın bugün evdeyim dersim yok sizinleyim .iyiki okulda değilim bi kaç kişiyi öldürebilirdim çok sinirliyim regl öncesi ha bügün ha yarn geliyo bakalım.:KK66::KK66:@cansu1109 üzülme tatlım sen değerlendirdin yumurtlamayı olduysa olmuştur
günaydınnn banuşşş oleyy bugün birlikteyiz deseneeeee :KK76:

ay valla cmts ve dün bende de ne gerginlik sorma kendime şaştım kızım dedim noluyo sana o.O
barut gibiydim :KK62:
hadi bakalım senin misafir de gelecekse bekletmeden gelsin de önümüze bakalım dimi :))))

günaydın canım
malum dersin yok yatıp uyusaydın ya ohh ne güzellllll :KK51:

ahh bu rüyalarda olmasa :D Milletin umut ekmeği :D kaynananda az deği haaaaa :D

dün akşam misafirim geldi. hamile 5.buçuk aylık. diyorki korunmayı bıraktım hemen hamile kaldım. sende düşünüyorsan sakın kafana takma ne kadar yoğunlaştın mı o kadar tersine olur ardından soruyu patlattı sen bebek istiyormusun ???
cvp: olursa olmasın demem :KK70::KK70::KK70::KK70:
hahaha kıyamam yaaaaaaaa şanslı azınlıktanmış arkadaşın ne güzellll ...

Back
X