Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

kızlar rüyamda. güya kötü adamların peşindeydim bi adamı öldürdüm. bide araba patlattım. patlattığım arabada arkadaşımın babası varmış. kız yanımda ama kötü adam olduğu için bana bişey demiyo. sonra kıza diyorumki ben bu işi çözdün dünü geri getiricem ağlama baban yaşayacak diyorum. anlamına nasıl baksam anlayamadım.
Rüyada araba patlatmak, zahmetle birlikte hasret duyduğu müjdeye, umudunu yitirdikten sonra hak edilen daha çok kazanca, verdiği uğraşların sonunda hak ettiği başarıya, yenilgiden sonra ümit ettiği rahata yorulur, Bununla birlikte rüyanız: araba patlatmak, zorlukların ardından hak ettiği huzura, zorlukları aşarak beklediği şana, sıkıntıya düşerek hayalini kurduğu temiz rızka, zorlukların sonrasında hak edilen temiz rızka, sıkıntılara göğüs gererek umduğu şana, sıkıntı çekerek ümit ettiği iyiliğe yorulur

günaydın canımmm
ne kadar kaldı bata , herşey olabilir biliyosun belirtiler çok benziyo ,
he nasipte varsa da görcez kuzum hiç stres yapma kendine
sağ ve sol kasığımda ağrı var.sancı giriyor.
akıntım kıvam olarak bir hayli koyulaştı :S
belime ağrı giriyor.
ben adet öncesi böyle oluyorum çoğunlukla...
24ü bat

stresim tutup tutmadığından çok o iğneyi birdaha vurulmak istemeyişimden. Çok zor oldu çookkk :stop:
kıyamam canım ya :( ah keşke her isteyen zahmetsizce beklemeden evlat sahibi olabilse :( ama rabbimin bildiğinden sual olmuyor vardır bi hayır bunda da allah beterinden saklasın canım

kızlar rüyamda. güya kötü adamların peşindeydim bi adamı öldürdüm. bide araba patlattım. patlattığım arabada arkadaşımın babası varmış. kız yanımda ama kötü adam olduğu için bana bişey demiyo. sonra kıza diyorumki ben bu işi çözdün dünü geri getiricem ağlama baban yaşayacak diyorum. anlamına nasıl baksam anlayamadım.
Rüyada araba patlatmak, zahmetle birlikte hasret duyduğu müjdeye, umudunu yitirdikten sonra hak edilen daha çok kazanca, verdiği uğraşların sonunda hak ettiği başarıya, yenilgiden sonra ümit ettiği rahata yorulur, Bununla birlikte rüyanız: araba patlatmak, zorlukların ardından hak ettiği huzura, zorlukları aşarak beklediği şana, sıkıntıya düşerek hayalini kurduğu temiz rızka, zorlukların sonrasında hak edilen temiz rızka, sıkıntılara göğüs gererek umduğu şana, sıkıntı çekerek ümit ettiği iyiliğe yorulur
canımm rüya işi yorum işi güzel yoralım güzel çıksın ,inşallah hasret duyulan müjde bebikon gelir sana :)
ay rüya demişken benim koci de dün gece bi kız çocuğu evlatlık almışız o.O çok tırstım sabah sabah zaten gıdaklamam boş geçmiş bi de bu rüya tam tüy dikti :D :D
hayırlara cıksın inşallah :(

stresim tutup tutmadığından çok o iğneyi birdaha vurulmak istemeyişimden. Çok zor oldu çookkk :stop:

çok ağrılı olduğunu duymuştum benim burda bir arkadaşım 1 yıl çocuğu olmadı sonra 2. çatlatma iğnesiyle oldu. hayırlısı olsun canım benım ya.

belime ağrı giriyor.
24ü bat
bişey kalmamış canımm ,hadi bakalım sonuç ne olursa olsun birlikte yılmadan yola devam diyoruz dimii ;)

işte o biraz zor yaaa normalde takvimi kullandığımda sanki o hafta altın değerinde gibi oluyodu ,şimdi resmen o güne kitlendim onda da aksilik çıktı o yüzden almıcam sanırım :KK70: :KK70: :KK70:
maalesef stresimi kontrol altında tutmayı başaramıyorum :KK43:

ben artık ovüsüz yapamam diye düşünüyorum :D

canımm rüya işi yorum işi güzel yoralım güzel çıksın ,inşallah hasret duyulan müjde bebikon gelir sana :)
ay rüya demişken benim koci de dün gece bi kız çocuğu evlatlık almışız o_O çok tırstım sabah sabah zaten gıdaklamam boş geçmiş bi de bu rüya tam tüy dikti :KK70: :KK70:
hayırlara cıksın inşallah :KK43:

amin canım hepimizinki hayırlara çıksın inşallah zaten gecen ay çalışmalarımdan habersiz 2 arkadaşım aradı biri kız görmüş benım çocuğum olmu. 2 hafta sonra biri erken bebişin oldu diye aradı. bi hafta öncede balıkesirde annemin komsusu rüyasında benı hamile görmüş hemen kalkmış uyanınca bebek yeleğine başlamış bana. annem tabi bilmiyoya çalışmalarımı demiş duygu düşünmüyor gelin hamile onu görmüşsündür yelekte onun olsun demiş :D

o derece he :KK70: bağımlılık yapıyor demek ki bu meretler :KK70: :KK70: :KK70:

ama yavrum benımkı geç gelince çalışmaya üşeniyoruz yada benım erkek kardeşim genelde bizde oluyor eşime onla oturup kalıyor yıne önceki haftalarda balıkesirdeydi rahat çalıştık ama döndü şimdi en azında ovü günü yorkun uykulu numarası yaparız hahahaha :D :D :D

belime ağrı giriyor.
24ü bat

ayy inşallah güzel şeyler olur yavrum yaa

amin canım hepimizinki hayırlara çıksın inşallah zaten gecen ay çalışmalarımdan habersiz 2 arkadaşım aradı biri kız görmüş benım çocuğum olmu. 2 hafta sonra biri erken bebişin oldu diye aradı. bi hafta öncede balıkesirde annemin komsusu rüyasında benı hamile görmüş hemen kalkmış uyanınca bebek yeleğine başlamış bana. annem tabi bilmiyoya çalışmalarımı demiş duygu düşünmüyor gelin hamile onu görmüşsündür yelekte onun olsun demiş :KK70:
hahah malum oluyor gerçekten bazılarına hayır olsun inşallah gerçekten malum olmuştur :D beni de aylardır görüyorlar ama sonuç D: :D :D yumurtalar omlet kıvamında :D

hahah malum oluyor gerçekten bazılarına hayır olsun inşallah gerçekten malum olmuştur :KK70: beni de aylardır görüyorlar ama sonuç D: :KK70: :KK70: yumurtalar omlet kıvamında :KK70:

:D çok istiyoruzya ondan heralde milletin içine doğuyor. bize söylediklerindede hayırlısı olsun daha erken deyip konuyu kapatıyoruz allam yaaa ne numaracıcıyız :D :D

sen nasılsın canım bende ıovüde çifti görüp çalışma yaptıktan sonra çalışmalar durdu ya :KK70:
ben aynı karın ağrım devam ediyo hazırlanıyorum doktora gidecem birazdan bende 4gün üstüste çifti gördüm sonrada test bitti :)

ama yavrum benımkı geç gelince çalışmaya üşeniyoruz yada benım erkek kardeşim genelde bizde oluyor eşime onla oturup kalıyor yıne önceki haftalarda balıkesirdeydi rahat çalıştık ama döndü şimdi en azında ovü günü yorkun uykulu numarası yaparız hahahaha :KK70: :KK70: :KK70:
ovüde çifti gördüğünde nasıl göbek atıcan kardeşin varkenn :KK70::KK70::KK70:

ben aynı karın ağrım devam ediyo hazırlanıyorum doktora gidecem birazdan bende 4gün üstüste çifti gördüm sonrada test bitti :)

ilahi. hadi bakalım inşallah doktor güzel şeyler söyler bebişim mutlu et bizi.

Back
X