- 29 Eylül 2015
- 5.232
- 3.560
- 173
at stresini attt gitsinnay napim işyerinde geriliyorum sık sık girip bakıyorum burdanbildirim gelmesede takıp edilen konulardan belli oluyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
at stresini attt gitsinnay napim işyerinde geriliyorum sık sık girip bakıyorum burdanbildirim gelmesede takıp edilen konulardan belli oluyor
![]()
at stresini attt gitsinn![]()
doğru söylüyorsun Allah kolaylık versin. sanada sakin bir iş yeri olmazdı zaten. bak bana 4 yıl olacak nerdeyse bir odanın içinde tek başımayım sabah 8buçuk akşam 6 ....duvarlarda sohbet etmiyor camlardagerçekten insanlarla ugrasmak zor 15 kişi var devamlı bana bişeyler soran e kendiişim hat yoğun olunca hatt gir falan stres oluyo insan:)
ben o kadar uzakta okumadım ama uzun yolculuğa bayılırııımm eşimle sözlüyken çok yapardık ahhh gençlik ahhhhhhhhben uzun yolculuğu helede gece çok severim eskiden tokatta okurdum istanbuldan oraya sık sık seyahat ederdim çok güzel olurdu ösledim gençliğimiiiii
dost acı söyler gardaşşşşş. düşünsene kadın sürücü haliyle hız kurallarına uyarak vede etafaki magandalardan korunarak dünya turuna çıkıyorrrrr eee onlarda biyere kadar bekler bi alamanyaya varmadan evlenir fransaya geçtiğimizde de çocukları olurr artık dönüşte arabistandan altınımızı alırız çocuklara takmaya dimi tatlımmhahahahahah tövbe dee kııızzz![]()
ahahahaah
doğru söylüyorsun Allah kolaylık versin. sanada sakin bir iş yeri olmazdı zaten. bak bana 4 yıl olacak nerdeyse bir odanın içinde tek başımayım sabah 8buçuk akşam 6 ....duvarlarda sohbet etmiyor camlarda
aammmmmaaaan kendi haline bırakkkkk boşverrrrr hatta kızlar en yakın zamanda yapalım bunu heeebana tüm haftasonları uyarrr değişiklik olur hemde
Dayanamayip test yaptim yine tek cizgii yineeee teeeeekkkkBugun beklenen adet tarihim benim.35 gunde falan oluyorum,sat 14eylul yani bugun heran gelebilir.dua edin gelmesin neoluurr![]()
gel gel gelllllllllllll
evet canm yaa ikisi de üzücü doktora gittin mi problem neDayanamayip test yaptim yine tek cizgii yineeee teeeeekkkk
Offf Allahimm offf 21 ay oldu..tek cizgi gordugumemi yanayim yoksa 35.gunde kirmizilarin hala gelmemesinemii![]()
tövbe tövbeee ağzını hayra aç kıııız yeller alsınnnndost acı söyler gardaşşşşş. düşünsene kadın sürücü haliyle hız kurallarına uyarak vede etafaki magandalardan korunarak dünya turuna çıkıyorrrrr eee onlarda biyere kadar bekler bi alamanyaya varmadan evlenir fransaya geçtiğimizde de çocukları olurr artık dönüşte arabistandan altınımızı alırız çocuklara takmaya dimi tatlımm![]()
gel gel gelllllllllllll
şehir dışı falan gidiyo mu senin kociii o zamana denk getirsekk
daha bişey olmuyoo daa inşallah keşke olsa toplaşsak kızlar yaa ne güzel olurrryaa bende gelmek istiyorum noli ne zaman oliiii
daha bişey olmuyoo daa inşallah keşke olsa toplaşsak kızlar yaa ne güzel olurrr
o zamannnn olamaz mııı olabiliiirrrrGüzel olur bende isterim ben istanbulda yaşıyorum ama ailem balıkesirde yazları tatile gidiyorum bazen bayramda seyranda gidiyorum.
eeeeeeeeeeee organizasyon kimdeeee diyin bakalımmmo zamannnn olamaz mııı olabiliiirrrr
bi toplaşalım ben devralırım organizasyonu :))eeeeeeeeeeee organizasyon kimdeeee diyin bakalımmm