Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy uykunu yerim senin bennnnnnnnn
oyy uykunu yerim senin bennnnnnnnn![]()
çok yorma bak kendiniiiheheheheh dün gece hiç uyumadım dersem yeridir...akşam oldu gözler kapanıyor...akşamda yemekte misafir varuyumazsam iyi
![]()
çok yorma bak kendiniii![]()
aynennnbizim oynamaya yerimiz yok kuzu durum onu gösteriyo![]()
ağrın var mı bacım ? yum yum ağrınaynennn![]()
sonunda güzel bi ana ağlaması var amaaayok yormam zanım yabancı değil arkadaş zaten o bana iş bırakmazsağolsun....yemek işinide koci halledicek ben prensesler gibi ohhhh
kız ben bu işi sevdim valla
ben dogurup dururu böyle giderse
( sonrasında anaam ağlıcak o ayrı bir konu ama olsun
)
sonunda güzel bi ana ağlaması var amaaa
minnak minnak viyaklamalar yerimmmmmmmmmmmm
ay seve seveee ama onları bi kokla bak bakalım 2mt uzağına bırakabiliyo musunnhahahhaah ikiz olursa birini sana paketlerim cansumhahahaha sende viyaklasın ön hazırlık ahahha
![]()
ay seve seveee ama onları bi kokla bak bakalım 2mt uzağına bırakabiliyo musunngezmeye gelirsiniz yanıma çocukları kapıp
kociler bakar çocuklara biz laklak
![]()
bas ağrım vaarağrın var mı bacım ? yum yum ağrın
inşallah ama baksana daha yeni anca bakabildim zor bela:)kopma burdan gir sık sık konuşalım:)
Canım çıksa bugün çıkardı pazar günü regli günüm çünkühadi ya üzüldüm kuzum ya
belki 2güne çıkar silik milik ya![]()
İnşallah senin dediğin gibidir canımHiç belli olmaz.adet gelmediği sürece umut vr
Keşke dediğin gibi olsa ama ben sanmıyorum. Pazar günü regli günüm bakalım bekleyelim artıkregl olmadıgın sürece umut vardır....bazılarında idrarda göstermeyebiliyor...
Daha pazara neredeyse 5 gün vr. Eğer varsa testin her gün yap. En azından umut gide,adet gelir.Keşke dediğin gibi olsa ama ben sanmıyorum. Pazar günü regli günüm bakalım bekleyelim artık![]()
Olabilir bakalım canım. SağolasınDaha pazara neredeyse 5 gün vr. Eğer varsa testin her gün yap. En azından umut gide,adet gelir.
Canım çıksa bugün çıkardı pazar günü regli günüm çünkü