- 25 Mart 2010
- 4.202
- 3.017
- 133
du bakalım bu ayda bunu yaptım önümüzdeki ay amuda kalkcam Allahın izniyle tövbe tövbe![]()
hahahahaha bir dene bakalım hiç belli olmaz valla tutar mı tutar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
du bakalım bu ayda bunu yaptım önümüzdeki ay amuda kalkcam Allahın izniyle tövbe tövbe![]()
hahahahaha bir dene bakalım hiç belli olmaz valla tutar mı tutar![]()
ahahaKocide sasırdı haydaaa basa mı döndük diyoİlk zamanlar dikiyoduk ya
![]()
gerek olmasın bi dahaki aya amuda inşallahhhhhdu bakalım bu ayda bunu yaptım önümüzdeki ay amuda kalkcam Allahın izniyle tövbe tövbe![]()
hadi canım suan koltuktan düşebilirimmmmben ayaklarından tuttururp aşağı dogru sallayanı duydum yahahahaha
aynen aynen totemimiz oahahasil baştan yapalım da hemencik hamile kalanlardan olalım inşallahh
hadi canım suan koltuktan düşebilirimmmm![]()
ah kuzummm aahh çaresizlik neler yaptırıyo insana biz de geçen gün benim çörek otu bal tarçın yiyişimi hatırladık gül allah gülvalla kız hatta eşime göstermiştim okudugumu yuh felan demiştikmillet kafayı yemiş
![]()
ben kaynamış süte oturanları gördükten sonra sasırmıyorum hic biseye gerçi.Nimet ya günah carpılıvercen oracıktavalla kız hatta eşime göstermiştim okudugumu yuh felan demiştikmillet kafayı yemiş
![]()
ben ayaklarından tuttururp aşağı dogru sallayanı duydum yahahahaha
ben kaynamış süte oturanları gördükten sonra sasırmıyorum hic biseye gerçi.Nimet ya günah carpılıvercen oracıkta![]()
Olabilir canım bekleyelim bakalımpazar gününe 3 gün var...bazı bünyelerde adet geçince çıkıyor ki...belli olmaz ona ne zaman regl gelir o zaman tamam derim...
İnşallah canım ağzından bal damlıyor valla. Allah gönlümüzdekini hayırlı eylesiniyi de testi çarşamba yaptın pazara 4gün kala ,çıkmaması gayet normal ,kırmızıyı görene kdr umut kesilmez inşallah şaşırtır seni
haha aynen aynısını düşünüyorum yaaa .tüp açıyormuş sözde...yahu bu kadar basit mi o iş... tövbe yarabbim.ben kaynamış süte oturanları gördükten sonra sasırmıyorum hic biseye gerçi.Nimet ya günah carpılıvercen oracıkta![]()
haha aynen aynısını düşünüyorum yaaa .tüp açıyormuş sözde...yahu bu kadar basit mi o iş... tövbe yarabbim.ben kaynamış süte oturanları gördükten sonra sasırmıyorum hic biseye gerçi.Nimet ya günah carpılıvercen oracıkta![]()
ben inanmıyorum canım,vesile olmuştur denk gelmiştir ama tedavi edici yönü olduğunu hele ki tüp açtığını sanmıyorum.hsg yle verilen basınçlı ilaç açamamışken süt buharı tuhaf gleiyor.rabbim bilir tabii.ama bi de ben öyle nimete oturup da hemeen ertesinden illişkiye giremem bilemiyorum.:) çok faydaliymis ama o . Onunla hamile kalan çok varmış. Bna da önermişlerdi yapacaktım.
ben inanmıyorum canım,vesile olmuştur denk gelmiştir ama tedavi edici yönü olduğunu hele ki tüp açtığını sanmıyorum.hsg yle verilen basınçlı ilaç açamamışken süt buharı tuhaf gleiyor.rabbim bilir tabii.ama bi de ben öyle nimete oturup da hemeen ertesinden illişkiye giremem bilemiyorumherkesin fikrine saygım sonsuz ama bana gelmez:)
ah kuzummm aahh çaresizlik neler yaptırıyo insana biz de geçen gün benim çörek otu bal tarçın yiyişimi hatırladık gül allah gülnormalde balı ağzına sürmezsin nasıl da yedin geceleri aksatmadan diyor
![]()
yerim kız yemem mi,et yemiyorum ben mesela köfte kıyma idare ediyorum ama doktor parça et yiceksin dese yerim bu konuda bu kadar da netim:)eeee annelik herşeyi yaptırıyor canımmm....bugün doktor yiyeceksin dese yemicekmisin
mecbur bebişe yarasında diye yiceksin...zaten hamile kaldıgında her sabah süt ,bal ,yumurta ceviz yemen gerekiyor...kaçınılmaz son
![]()
amin canım amin biz de içindeyiz işte yaşıyoruz her şey rabbimden...:) tıkanıklığı açmak için değil zaten iltihap varsa onu açmak içinmis denemedim duydum ama insan bazen öyle çaresiz kalıyor ki saçmalayabiliyir her yolu deniyor. Allah herkesin yardımcısı olsunOlsun valla. Çünkü o hissi 2 sene boyunca iliklerime kadar yasadım