Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

valla kız hatta eşime göstermiştim okudugumu yuh felan demiştik :KK70: millet kafayı yemiş :KK70:
ah kuzummm aahh çaresizlik neler yaptırıyo insana biz de geçen gün benim çörek otu bal tarçın yiyişimi hatırladık gül allah gül :D normalde balı ağzına sürmezsin nasıl da yedin geceleri aksatmadan diyor :D

.:) çok faydaliymis ama o . Onunla hamile kalan çok varmış. Bna da önermişlerdi yapacaktım.
ben inanmıyorum canım,vesile olmuştur denk gelmiştir ama tedavi edici yönü olduğunu hele ki tüp açtığını sanmıyorum.hsg yle verilen basınçlı ilaç açamamışken süt buharı tuhaf gleiyor.rabbim bilir tabii.ama bi de ben öyle nimete oturup da hemeen ertesinden illişkiye giremem bilemiyorum o.O herkesin fikrine saygım sonsuz ama bana gelmez:)

ben inanmıyorum canım,vesile olmuştur denk gelmiştir ama tedavi edici yönü olduğunu hele ki tüp açtığını sanmıyorum.hsg yle verilen basınçlı ilaç açamamışken süt buharı tuhaf gleiyor.rabbim bilir tabii.ama bi de ben öyle nimete oturup da hemeen ertesinden illişkiye giremem bilemiyorum o_O herkesin fikrine saygım sonsuz ama bana gelmez:)

:) tıkanıklığı açmak için değil zaten iltihap varsa onu açmak içinmis denemedim duydum ama insan bazen öyle çaresiz kalıyor ki saçmalayabiliyir her yolu deniyor. Allah herkesin yardımcısı olsunOlsun valla. Çünkü o hissi 2 sene boyunca iliklerime kadar yasadım

ah kuzummm aahh çaresizlik neler yaptırıyo insana biz de geçen gün benim çörek otu bal tarçın yiyişimi hatırladık gül allah gül :KK70: normalde balı ağzına sürmezsin nasıl da yedin geceleri aksatmadan diyor :KK70:

eeee annelik herşeyi yaptırıyor canımmm....:D bugün doktor yiyeceksin dese yemicekmisin:D mecbur bebişe yarasında diye yiceksin...zaten hamile kaldıgında her sabah süt ,bal ,yumurta ceviz yemen gerekiyor...kaçınılmaz son :D

eeee annelik herşeyi yaptırıyor canımmm....:KK70: bugün doktor yiyeceksin dese yemicekmisin:KK70: mecbur bebişe yarasında diye yiceksin...zaten hamile kaldıgında her sabah süt ,bal ,yumurta ceviz yemen gerekiyor...kaçınılmaz son :KK70:
yerim kız yemem mi,et yemiyorum ben mesela köfte kıyma idare ediyorum ama doktor parça et yiceksin dese yerim bu konuda bu kadar da netim:)

:) tıkanıklığı açmak için değil zaten iltihap varsa onu açmak içinmis denemedim duydum ama insan bazen öyle çaresiz kalıyor ki saçmalayabiliyir her yolu deniyor. Allah herkesin yardımcısı olsunOlsun valla. Çünkü o hissi 2 sene boyunca iliklerime kadar yasadım
amin canım amin biz de içindeyiz işte yaşıyoruz her şey rabbimden...
hep doğru bilinen yanlışlar işte... insan çaresizlikten mantıklı düşünemiyor bazen :( iltihabın en büyük düşmanı sıcaktır anında patlatır ve sonu kötü olur.enfeksiyona sıcak iyi gelebilir ama iltihap için asla sıcak önermiyorlar.ah canım rabbim hepimize mucizesinden nasip etsin zor...çok zor.

Back
X