Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

kız ben onu nerene yaptıracaksın okudum iyi mi kafa hepten gitti benim diyorum nerene diye niye soruyır:olamaz::KK70:Dr yönlendirir dimi?Benim bu konuda 0 bilgim var:olamaz::KK51:
ahahahaha koptum şu an :D:D:D:D
valla sanıyorum infertilite ve üreme sağlığı birimi olan yerler yapar diye düşünüyorumm ama dr.yönlendirri muhtemelen kime gideceksin pollyanna dr.a mı oktay'a mı

ahahahaha koptum şu an :KK70::KK70::KK70::KK70:
valla sanıyorum infertilite ve üreme sağlığı birimi olan yerler yapar diye düşünüyorumm ama dr.yönlendirri muhtemelen kime gideceksin pollyanna dr.a mı oktay'a mı
aynen ondan devam edeyim bakalım..Asılama da nasıl yapılıyor hic bilmiyorum bu arada:KK70:

kız ben onu nerene yaptıracaksın okudum iyi mi kafa hepten gitti benim diyorum nerene diye niye soruyır:olamaz::KK70:Dr yönlendirir dimi?Benim bu konuda 0 bilgim var:olamaz::KK51:
Benim özeldeki doktor teklif etmişti aşılama yapalım sperm sıkıntısı var diye. Demek ki kendileri yapabiliyor ama net bilmiyorum. Tek bildiğim eğer ileride tüp raporu çıkarttırmak istersen iğneli aşılama yaptırıp raporunu saklaman gerekiyormuş.

Benim özeldeki doktor teklif etmişti aşılama yapalım sperm sıkıntısı var diye. Demek ki kendileri yapabiliyor ama net bilmiyorum. Tek bildiğim eğer ileride tüp raporu çıkarttırmak istersen iğneli aşılama yaptırıp raporunu saklaman gerekiyormuş.
bakalım bana ne dicek dr:KK51:Ben sorcam bu ay yapalım mı diye:KK51:

eğer devlette tüp yaptıracaksan rapor çıkartmak için 3aşılama gerekiyor. o yüzden raporunu saklamak gerekli.ama bursa'Da rapor olayı çok mantıklı değil çünkü fakülte tüp bebek bölümüne allah düşmanımı düşürmesin aylar aylar sonrasına veriyorlarmış en ufak bi randevuyu.sonrasında da eğer orada yaptıracaksan ücretsiz.rapor geçen hastanede yaptıracaksan da 2bin fln indirim sağlıyor. gerçekten bizden daha çok ihtiyacı olanlar var o maddi yardıma diye başvurmadım..

Back
X