- 21 Ağustos 2015
- 32.082
- 97.377
- 598
- 38
kendin hamile kalabildiğin için gerek görmemiştir cnm.Sıkma canınıYok canım yaa gerek yok dedidedim yumurta takibi yapalım yumurta geliştirici ilaç vs verin yok dedi sana 1 2 ay daha veriyorum dedi
Canm sıkılma bol bol dua et ve kuran oku rahatlarsn azrayı gonderdk sıra sende ıns.olumsuz negatıf dusunceler yok at aklından ıns olacak rabbımın ıznıyle.olmassada dunyanın sonu degıl senden ve esınden saglıgınızdan onemlı bırsey olamazSelam kızlar nasılsınız ?!? Cansucum geçmiş olsun.. bende durum aynı 9 unu bekliyorum. Bir çok ölümlüyle birden kendimi olumsuz sonuç almış neler yaparken hayal ederken buluyorum.. yemin ederim psikolojim bozuldu.. rabbim hayırlısını versin inşallah :).. dua edin ne olur bir de bana yazın azıcık yahu... sıkıntıdan patlıyorum
yazalım bacımm sen iste yeterkiSelam kızlar nasılsınız ?!? Cansucum geçmiş olsun.. bende durum aynı 9 unu bekliyorum. Bir çok ölümlüyle birden kendimi olumsuz sonuç almış neler yaparken hayal ederken buluyorum.. yemin ederim psikolojim bozuldu.. rabbim hayırlısını versin inşallah :).. dua edin ne olur bir de bana yazın azıcık yahu... sıkıntıdan patlıyorum
İnşallah okuyorum devamlı.. ağzımda dua oluyor rabbime yakarıyorum.. Allah kabul etsin inşallahCanm sıkılma bol bol dua et ve kuran oku rahatlarsn azrayı gonderdk sıra sende ıns.olumsuz negatıf dusunceler yok at aklından ıns olacak rabbımın ıznıyle.olmassada dunyanın sonu degıl senden ve esınden saglıgınızdan onemlı bırsey olamaz
Walla ben çağırıyorum kendisi geliyoryazalım bacımm sen iste yeterkiAz kalmış 5 gün daha sabret sonra inşallah kutlama yapcazz Olumsuzu da çağırıp durmaa Ne gelirse Allahtan
kız valla çok kolay ve çok lezzetli oldu benimkine söylemedim ilk baş balkabağı çorbası diye suratlanır çünkü biliyorumaa nasıl yaptın bacımm
ohhh çok şükür kuzummm o zamannn çalışmaları ihmal etmeyipp bol bol dua ediyoruzzzGittim canım çok şükür bir sıkıntı yok dedi rahmim temiz yumurtaliklar temiz kist yok hormonlar normal
acele etme kuzum benim çok fazla bırkalatma kendini o da insanın dengesini şaşırtıyor..bahara kdr relax ol bakalım allah'ın izniyle inanıyorum dolacak o göbüş bebişleYok canım yaa gerek yok dedidedim yumurta takibi yapalım yumurta geliştirici ilaç vs verin yok dedi sana 1 2 ay daha veriyorum dedi
ah kuzummm rabbim hayırlara çıkarsın..doğum yüklerden arınma yenilenme demek.hayra yoralım her şeyi...rüya yorum işi... bu sene bizim yılımız inşallah unuttun muuuaksam rüyamda doğum yapmışım kızlarAma küçücük bisey.Yanıma getiriyolar ama cok küçük biz büyütelim veririz sana diyorlar..HAyır diyorum ben büyütürüm diyorrıum Orda alarm çaldı uyandım
aaa doğru kııızz onu ben unttum bile nerede üşücem diyorum bi deYılbaşı gecesi çok soğuk diyordun herhalde Uludağ'da kaptın sifayı geçmiş olsun . Hemen doping yap kendine
cnm iyiyiz hamdolsun sen nasılsın.bahara erteledik tedaviyi canım...kızzlaarr nasılsınızz.z...z.z..z..cansu1109 canm başladınmı tedavıne ocaktaydı senınde sanırm demı
canımm teşekkür ederimm..Selam kızlar nasılsınız ?!? Cansucum geçmiş olsun.. bende durum aynı 9 unu bekliyorum. Bir çok ölümlüyle birden kendimi olumsuz sonuç almış neler yaparken hayal ederken buluyorum.. yemin ederim psikolojim bozuldu.. rabbim hayırlısını versin inşallah :).. dua edin ne olur bir de bana yazın azıcık yahu... sıkıntıdan patlıyorum
hamdolsun canm bende iyiyimm.. ertelemenle ilgili bi sıkıntı yoktur umarım. bizde ocak sonu şubat başı gibi baslıcaz inşaAllahcnm iyiyiz hamdolsun sen nasılsın.bahara erteledik tedaviyi canım...
Ay hadii inşallah canımmmah kuzummm rabbim hayırlara çıkarsın..doğum yüklerden arınma yenilenme demek.hayra yoralım her şeyi...rüya yorum işi... bu sene bizim yılımız inşallah unuttun muuu
bi sorun yok kuzum hamdolsun sadece hastaneye gidip gelme kışın zor olmasın dedik bahara bırakalım dedik.ara kntollere belki eşim gelemez ben de kışın arabayı karda çok çıkarmıyorum o yüzden ..hamdolsun canm bende iyiyimm.. ertelemenle ilgili bi sıkıntı yoktur umarım. bizde ocak sonu şubat başı gibi baslıcaz inşaAllah
InsaALLAH canım yaakendin hamile kalabildiğin için gerek görmemiştir cnm.Sıkma canını
Ay bende cok beğenirim hatta biara biom da yazıyodu ig da' o halde boş kaldığında yine kalk yorul'diye..Aynen canım oku sen O ozge87canımm teşekkür ederimm..
sana artık ciddi kızcammm
kuzum benim bak sana tavsiyem inşirah suresini hem dinle hem de mealini oku nasıl ferahladığını üzerindeki yükü attığına sen bile şaşıracaksın.ne zaman bunalsam hemen defalarca okurum ağlarım arınırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?