Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

aksam rüyamda doğum yapmışım kızlarAma küçücük bisey.Yanıma getiriyolar ama cok küçük biz büyütelim veririz sana diyorlar..HAyır diyorum ben büyütürüm diyorrıumOrda alarm çaldı uyandım

Selam kızlar nasılsınız ?!? Cansucum geçmiş olsun.. bende durum aynı 9 unu bekliyorum. Bir çok ölümlüyle birden kendimi olumsuz sonuç almış neler yaparken hayal ederken buluyorum.. yemin ederim psikolojim bozuldu.. rabbim hayırlısını versin inşallah :).. dua edin ne olur bir de bana yazın azıcık yahu... sıkıntıdan patlıyorum

Canm sıkılma bol bol dua et ve kuran oku rahatlarsn azrayı gonderdk sıra sende ıns.olumsuz negatıf dusunceler yok at aklından ıns olacak rabbımın ıznıyle.olmassada dunyanın sonu degıl senden ve esınden saglıgınızdan onemlı bırsey olamaz

yazalım bacımm sen iste yeterkiAz kalmış 5 gün daha sabret sonra inşallah kutlama yapcazzOlumsuzu da çağırıp durmaaNe gelirse Allahtan

İnşallah okuyorum devamlı.. ağzımda dua oluyor rabbime yakarıyorum.. Allah kabul etsin inşallah

yazalım bacımm sen iste yeterkiAz kalmış 5 gün daha sabret sonra inşallah kutlama yapcazzOlumsuzu da çağırıp durmaaNe gelirse Allahtan
Walla ben çağırıyorum kendisi geliyor inşallah bebişler benimledir.. devamlı dua ediyorum. Bazen elim karnımda onlarla konuşuyorum.. inşallah pazartesi günü sevinçli haberi alırız hayırlısı ile

aa nasıl yaptın bacımm
kız valla çok kolay ve çok lezzetli oldu benimkine söylemedim ilk baş balkabağı çorbası diye suratlanır çünkü biliyorum
ne güzel olmuş bu mercimek çorbası dedi ahahaha dedim beğendin miii sonra söyledim nolduğunu hep yap dedi
geliyorum yapılışınaa
özhandan temizlenmiş dilimlenmiş kabak aldım 4kücük dilim.
üstünü geçecek kadar sıcak su koydum haşlamaya bıraktım 20dk da yumuşadılar zaten.
yumuşadıktan sonra blendr dan geçirdim püre haline getirdim ..
tencereye az z.yağı 1soğanı 4e bölüp,1kücük patatesi 4e bölüp,1küçük havucu 3e fln bölüp attım .2diş sarımsak .bi de kabağın püresini atıp.5bardak su ekledim(normal)2çay kaşığı tuz 1çay kaşığı karabiber. .tarifte tavuk suyu diyordu olmadığı için yarım bulyon attım kullanmıyorum normalde ama yavan olmasın diye attım.
kaynamaya başlayınca altını kıstım,patatesler havuçlar yumuşayana kdr pişti sonra tekrar bi blendr.yarım kutu da sıvı kremayı kaşık kaşık atıp servis öncesi tekrar bi ısıttım ..
çok aşamalı gibi gözükse de normal mercimekten tek fark kabağın haşlanması ve krema.ama dene derim çok güzel oldu :)

Yok canım yaa gerek yok dedi dedim yumurta takibi yapalım yumurta geliştirici ilaç vs verin yok dedi sana 1 2 ay daha veriyorum dedi
acele etme kuzum benim çok fazla bırkalatma kendini o da insanın dengesini şaşırtıyor..bahara kdr relax ol bakalım allah'ın izniyle inanıyorum dolacak o göbüş bebişle

ah kuzummm rabbim hayırlara çıkarsın..doğum yüklerden arınma yenilenme demek.hayra yoralım her şeyi...rüya yorum işi... bu sene bizim yılımız inşallah unuttun muuu

Yılbaşı gecesi çok soğuk diyordun herhalde Uludağ'da kaptın sifayı geçmiş olsun . Hemen doping yap kendine
aaa doğru kııızz onu ben unttum bile nerede üşücem diyorum bi de
sağol bebişim benim yapayım. sen de dikkat et kendinee aman üşüme

canımm teşekkür ederimm..
sana artık ciddi kızcammm
kuzum benim bak sana tavsiyem inşirah suresini hem dinle hem de mealini oku nasıl ferahladığını üzerindeki yükü attığına sen bile şaşıracaksın.ne zaman bunalsam hemen defalarca okurum ağlarım arınırım..

hamdolsun canm bende iyiyimm.. ertelemenle ilgili bi sıkıntı yoktur umarım. bizde ocak sonu şubat başı gibi baslıcaz inşaAllah
bi sorun yok kuzum hamdolsun sadece hastaneye gidip gelme kışın zor olmasın dedik bahara bırakalım dedik.ara kntollere belki eşim gelemez ben de kışın arabayı karda çok çıkarmıyorum o yüzden ..
hadi inşallah canım hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun tedavin ... hangi ildeydin sen

Ay bende cok beğenirim hatta biara biom da yazıyodu ig da' o halde boş kaldığında yine kalk yorul'diye..Aynen canım oku sen O ozge87

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…