Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

acele etme kuzum benim çok fazla bırkalatma kendini o da insanın dengesini şaşırtıyor..bahara kdr relax ol bakalım allah'ın izniyle inanıyorum dolacak o göbüş bebişle
Insaallah kuzum inşallah Rabbim en yakın zamanda hayırla sağlıcakla nasip etsi hepimize insaAllah

Allah razı olsun canm.. Ankaradayım sen

aaa doğru kııızz onu ben unttum bile nerede üşücem diyorum bi de
sağol bebişim benim yapayım. sen de dikkat et kendinee aman üşüme
Maaaşallaaah diyorum kendime kocaman okulda tüm hocalar neredeyse tüm öğrenciler bi kırıldı gripten bizi atladı çok şükür

ben 3 yıldır evliyim ilk yıl zaten istemedik borçlar falan malum sonra karar verdik ilk ay boş ikinci ay üçüncü ay derken hastaneye gitmeye karar verdik bende sorun yoktu sonra eşim gitti hem hareket sorunu vardı hemde azlık doktor direk kısırsın demiş normal çok zor demiş o gün kabuss gibiydi sabaha kadar hem o hem ben ağlamaktan yatamadık sonra ilaçlar bitkisel karışımlar falan kullandı ama yok yaza doğru tüp bebek düşünüyoruz

canım esinde sorun olmasa da olmayınca olmuyor..Bize de 2 senedir sorun yok diyordu dr.Meğer benim tüp tıkalıymış..Simdi o kadar çalışmana mı yanarsın?Zaman kaybına mı?adamın sansızlığına mı yanarsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…