- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 35
Insaallah kuzum inşallah Rabbim en yakın zamanda hayırla sağlıcakla nasip etsi hepimize insaAllahacele etme kuzum benim çok fazla bırkalatma kendini o da insanın dengesini şaşırtıyor..bahara kdr relax ol bakalım allah'ın izniyle inanıyorum dolacak o göbüş bebişle
Allah razı olsun canm.. Ankaradayım senbi sorun yok kuzum hamdolsun sadece hastaneye gidip gelme kışın zor olmasın dedik bahara bırakalım dedik.ara kntollere belki eşim gelemez ben de kışın arabayı karda çok çıkarmıyorum o yüzden ..
hadi inşallah canım hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun tedavin ... hangi ildeydin sen
allah hepimizden razı olsun canım.bursa benim de.. senin sorun neydi ?Allah razı olsun canm.. Ankaradayım sen
aminn tatlışım aminn inşallah sen yüreğini ferah tut zamanı gelince hepsi olacak allah'ın izniyleInsaallah kuzum inşallah Rabbim en yakın zamanda hayırla sağlıcakla nasip etsi hepimize insaAllah
Sperm kaynaklı canm sizinallah hepimizden razı olsun canım.bursa benim de.. senin sorun neydi ?
aynen kuzummm her şey rabbime sığınarak çözüm buluyor... manevi huzur olunca işler yoluna giriyor inanıyorum ben..Ay bende cok beğenirim hatta biara biom da yazıyodu ig da' o halde boş kaldığında yine kalk yorul'diye..Aynen canım oku sen @ozge87
benim tüplerde problem canım..solda hafif bi açıklık var o kdr.ışık yok yaniSperm kaynaklı canm sizin
öyle düşünme canm belki beklediğin bu süreçte hamile kalırsın belli mi olur :)benim tüplerde problem canım..solda hafif bi açıklık var o kdr.ışık yok yani
Maaaşallaaah diyorum kendime kocaman okulda tüm hocalar neredeyse tüm öğrenciler bi kırıldı gripten bizi atladı çok şüküraaa doğru kııızz onu ben unttum bile nerede üşücem diyorum bi de
sağol bebişim benim yapayım. sen de dikkat et kendinee aman üşüme
hayırdır inşallah neden cnm?Nekadar dır deniyorsunuz?Problem neydi?bende varım kızlar tek çare tüp bebek gibi gözüküyo
nasipte varsa neden olmasın kuzum ,ihtimal düşük de olsa imkansız diye bir şey yok.. Rabbim ol derse olur :)öyle düşünme canm belki beklediğin bu süreçte hamile kalırsın belli mi olur :)
ay aman aman diyorumm maşallah de kuzummm benim şahsen kendime nazrım çok değiyorMaaaşallaaah diyorum kendime kocaman okulda tüm hocalar neredeyse tüm öğrenciler bi kırıldı gripten bizi atladı çok şükür
canım esinde sorun olmasa da olmayınca olmuyor..Bize de 2 senedir sorun yok diyordu dr.Meğer benim tüp tıkalıymış..Simdi o kadar çalışmana mı yanarsın?Zaman kaybına mı?adamın sansızlığına mı yanarsın?ben 3 yıldır evliyim ilk yıl zaten istemedik borçlar falan malum sonra karar verdik ilk ay boş ikinci ay üçüncü ay derken hastaneye gitmeye karar verdik bende sorun yoktu sonra eşim gitti hem hareket sorunu vardı hemde azlık doktor direk kısırsın demiş normal çok zor demiş o gün kabuss gibiydi sabaha kadar hem o hem ben ağlamaktan yatamadık sonra ilaçlar bitkisel karışımlar falan kullandı ama yok yaza doğru tüp bebek düşünüyoruz
Aynen takdiri ilahi biyerden sonraAynen öyle canım buda bizlerin sınavı demekki
İnşallah kuzum Allah razı olsun hepimize insaAllahaminn tatlışım aminn inşallah sen yüreğini ferah tut zamanı gelince hepsi olacak allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?