ben nane limon sadece mideye iyi geliyor sanıyordum baksana sana yaramış kuzumIhlamur da ıctm ama o kadar etkı etmedı.nane lımon ıcınce ıkı saate bogaz agrım kalmadı canm
günaydın canımm aa geçmiş olsun dikkak et kendineeegünaydın kızlaaar
ay dün akşam yemek yerken bir uyku bastı koca gece uyukladım. erken yattım ama yok hala kafam aferin ya da tylhot içmişim gibi bulutlu grip olcam sanırım halsizlik var üstümde
Yok bebısım bogaz agrısına gırıbe bırebır.ıc bol bol c vıtamını mıkrop savardr her zamanben nane limon sadece mideye iyi geliyor sanıyordum baksana sana yaramış kuzum
sağol kuşumgünaydın canımm aa geçmiş olsun dikkak et kendineee
mrb,Kızlar selam , aslında soracağım sorunun konusu daha önce açılmış ama hep üzerinden çok zaman geçmiş ve pasif kalmış o yüzden mazur görün beniBende bebiş istiyorum ve ilk defa ovulasyon testi yaptım ama çıkan sonuçlarda kafam çok karıştı. PKO'luym ve 35 günde 1 olurum adeti genelde. Fotoğrafı da yüklüyorum yorumlarsanız çok sevinirim 1 Noktalı olan adetimin 13. Günü yaptığım 2 noktalı olan adetin 16. Günü yaptığım 3 noktalı oln ise 17. Günü yaptığım yani dün. Buarada geçen ay ilk kez hormon tahlili yapıldı adetin 23. Günü progesteronum 4.7 çıktı Doktor olur böyle bazı aylar 3 ay takip edelim dedi. Şimdi soğan kürü de yapıyorum bakalım . Çok uzatmıyım kızlar , yardımcı olursanız çok sevinirim. Herşey dilediğiniz gibi olsun
Çok teşekkürlerr yorum için benim düşündüğümle hemen hemen aynı aslında ama kafamı karıştıran o kadar erken olması periyoduma göre. belki soğan kürünün etkisidir bilemedim 9.unda tekrar progesteron tahlilim var bakalım , ne çıkacak.mrb,
normalde ovulasyon için her iki çizginin de aynı koyulukta olması gerekir ,onun ardından silikleştiği ilk gün yumurta çatlamıştır.görünüşe göre ilk test yaptığın gün bence yumurtanın çatladığı gün çünkü control çizgisine en yakın koyuluk orada. ama ikisinin de aynı koyulukta olduğu gün de onun bi önceki günüydü sanırım.
soğan kürü iltihabı ve kisti atmaya yardımcı erken yumurtlamaya da sebep olmuş olabilir belki.eğer öyleyse regl de erken gelecek gibi duruyor.. arada böyle dengesizlikle olabilir sıkma canınıÇok teşekkürlerr yorum için benim düşündüğümle hemen hemen aynı aslında ama kafamı karıştıran o kadar erken olması periyoduma göre. belki soğan kürünün etkisidir bilemedim 9.unda tekrar progesteron tahlilim var bakalım , ne çıkacak.
Amann Allah korusun çağırma öylesağol kuşuminşallah ilerlemeden gider pis mikrop da yatağa düşürmez
timam timam sustummAmann Allah korusun çağırma öyleSimdi sen bir tarhana yaparsın aksama biseyciğin kalmaz
günaydın canım dikkat et kendine havalar tam hastalık havası bi iyi bi kötü. Benimde dün kafam kalkmadı baş ağrısından sabahda ağrıyodu şimdi biraz geçti ama ayağa kalktığım an zonklatıyorgünaydın kızlaaar
ay dün akşam yemek yerken bir uyku bastı koca gece uyukladım. erken yattım ama yok hala kafam aferin ya da tylhot içmişim gibi bulutlu grip olcam sanırım halsizlik var üstümde
baş ağrısı da soğuk havayı hiç sevmezgünaydın canım dikkat et kendine havalar tam hastalık havası bi iyi bi kötü. Benimde dün kafam kalkmadı baş ağrısından sabahda ağrıyodu şimdi biraz geçti ama ayağa kalktığım an zonklatıyor
Yılbaşı gecesi çok soğuk diyordun herhalde Uludağ'da kaptın sifayı geçmiş olsun . Hemen doping yap kendinetimam timam sustummallah korusun
ay sahi dedim mi ben sana yılbaşı günü balkabağı çorbası denedim çok şukela olduu inanılmaz besleyiciymiş bitmedi daha onu içerim akşam :):
aa nasıl yaptın bacımmtimam timam sustummallah korusun
ay sahi dedim mi ben sana yılbaşı günü balkabağı çorbası denedim çok şukela olduu inanılmaz besleyiciymiş bitmedi daha onu içerim akşam :):
Ee gittin mı doktora ??InsaAllah canım inşallah. Bu şubat da Rabbim hayırlısıyla atanmayı da bebisi De nasip eder insaAllah
Gittim canım çok şükür bir sıkıntı yok dedi rahmim temiz yumurtaliklar temiz kist yok hormonlar normalEe gittin mı doktora ??
Prolaktin aziick yüksek gibi ama referans aralığıni da yazmamışlar doktor sıkıntı yok dediyse yokturEki Görüntüle 1934280 hormon sonuçlarım nasıl sizce kizlar?
Yok canım yaa gerek yok dediProlaktin aziick yüksek gibi ama referans aralığıni da yazmamışlar doktor sıkıntı yok dediyse yokturhadi gözün aydın. Takibe çağırdı mı peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?