Cnm cok ama cok uzuldumKızlar selam... benim sonucum negatif çıktı.. kendimi çok kötü hissediyorum.. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.. ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum.. aklımdan olumlu tek bir kelime dahi geçmiyor
Canım senin iki mıydı tek mı birşeyler ben o konuyu kaçırdım. Nasıl gidiyor hamilelik ?Tsk ederim cnm benim valla ben hala inanamiyorum :)
İyiyim napim soğukla boğusuyorummgeçen sefer senin araban senin görevin dediben de hee demek öyle dedim sıcağı sıcağına hissetmedim ama demek üşüdüm
sen napıyosun kuşum iyisin dimi
Canim daha kese gormedim yani belli degil 14 de kontrolum var bendede korku basladi ya kese gorunmezse ya kalp atisini duyanazsam diye... cunku bende hala belirti namina birsey yok sanki hamile degilmisim gibi bakalim hayirlisi ne ise o olsun :)C
Canım senin iki mıydı tek mı birşeyler ben o konuyu kaçırdım. Nasıl gidiyor hamilelik ?
canımm hosgeldinnMerhaba kizlar rlmden geldigince girmeye calisiyorum nasilsiniz bakalimcansu1109 canim cok gecmis olsun... babyloading87 cnm yeni saclarini gule gule kullan :) Salliala cnm dogum ne zaman ?
Hiç endişe etme sağlıcakla göreceksin inşaallah 4 gün kalmış haydi hayırlısı ile belki de hemnkalp hem kese görürsünCanim daha kese gormedim yani belli degil 14 de kontrolum var bendede korku basladi ya kese gorunmezse ya kalp atisini duyanazsam diye... cunku bende hala belirti namina birsey yok sanki hamile degilmisim gibi bakalim hayirlisi ne ise o olsun :)
Doğum Şubat'ta eli kulağında diyelim. 1 Şubat'ta itibaren 38. Haftaya giriyorum 20 Şubat 40 hafta doluyor tahmini doğum tarihi o. O kiki tarih arasında ne zaman gelecek bebiş bende merakla bekliyorum. Bu perşembe randevu var belki servikal uzunluğa göre bi doğum tarihi söyler doktor da. merakla bekliyorum normal istediğim için belli bir tarih yok şimdilik.Merhaba kizlar rlmden geldigince girmeye calisiyorum nasilsiniz bakalimcansu1109 canim cok gecmis olsun... babyloading87 cnm yeni saclarini gule gule kullan :) Salliala cnm dogum ne zaman ?
ne dr. hayırdır kuşİyiyim napim soğukla boğusuyorummDra gitcem güya ama üşeniyorum kardan cıkmaya
sağol kuşummm iyiyim çok şükür hoşgeldinnnMerhaba kizlar rlmden geldigince girmeye calisiyorum nasilsiniz bakalimcansu1109 canim cok gecmis olsun... babyloading87 cnm yeni saclarini gule gule kullan :) Salliala cnm dogum ne zaman ?
İste takip islerine filan gitcem yane dr. hayırdır kuş
kadın doğum yani ama ben hala aşılamaya karşı sıcak değilimmm neyini takip ettircenİste takip islerine filan gitcem ya
bende bilmiyorum ki napcamıkadın doğum yani ama ben hala aşılamaya karşı sıcak değilimmm neyini takip ettircen
istersen bi dr.la görüş iyice anlatsın sana aşılamayı biz sonuçtan kulaktan dolma biliyoruz. ona göre de düşünüp kararını ver.. içinde kalmasın bi görüş dr.ilebende bilmiyorum ki napcamı
Asılama genelde erkek azosperm se tavsiye ediliyormuş.Tüp lerde ki kapalılıkda faydası olmayabiliyormusAşılama aşağıdaki durumlarda uygun bir seçimdir;
1 – Kısırlık süresi kısa olan çiftlerde,
2- Kısırlığı açıklayacak belirli bir bozukluk saptanamayan ve sperm analizi normale yakın olan çiftler, inseminasyon yani aşılama için uygun adaylardır.
Diğer Durumlar ; Normal ilişkinin mümkün olmadığı durumlarda, sperm sayı ve hareketliliğinin normalden az ama aşılama için yeterli olduğu durumlarda, döl yatağı ağzına bağlı nedenlerden ötürü gebeliğin oluşmadığı hallerde de aşılama yöntemi uygulanabilir.
babyloading87
İnşallah ama insan neden neden neden diye sormadan edemiyor.. sadece allahın afetsin ve bu sonuç için hamd olsun ve son olsun diyorum.. ben bir süre girmeyeceğim foruma kusura bakmayın kızlar.. dualarınızı eksik etmeyin..canım benimüzülme demeyeceğim üzül ama lütfen kendini bırakma ...rabbimin takdiri.. nasibi yokmuş demek daha..
sen elinden geleni yaptın gerisi takdir-i ilahi..inşallah günden güne daha iyi hissedecek ve ayağa kalkacaksın...senden daha kötü durumda olanları düşün ve lütfen isyan etme
benim 2 tane oğlum var tekrar çocuk istedim olmadı doktorum rahim filmi çekti damarların tıkalı dedi bunun tedavisi varmı lütfen yardımçı olurmusunuz
Ewt gitcem bu ay inss.Yumyum geçince gitcem ama bu sefer.Bakalım çatladı mı naptı?istersen bi dr.la görüş iyice anlatsın sana aşılamayı biz sonuçtan kulaktan dolma biliyoruz. ona göre de düşünüp kararını ver.. içinde kalmasın bi görüş dr.ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?