Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Kızlar selam... benim sonucum negatif çıktı.. kendimi çok kötü hissediyorum.. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.. ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum.. aklımdan olumlu tek bir kelime dahi geçmiyor
Cnm cok ama cok uzuldum sebebi ile ilgili birsey soylediler mi peki... dilerim 2 denemede hersey gonlunce olacak sakin pes etme olur mu ve unutma herseyde bir hayir vardir vakti zamani degilmis demekki...

geçen sefer senin araban senin görevin dedi ben de hee demek öyle dedim sıcağı sıcağına hissetmedim ama demek üşüdüm
sen napıyosun kuşum iyisin dimi
İyiyim napim soğukla boğusuyorummDra gitcem güya ama üşeniyorum kardan cıkmaya

C

Canım senin iki mıydı tek mı birşeyler ben o konuyu kaçırdım. Nasıl gidiyor hamilelik ?
Canim daha kese gormedim yani belli degil 14 de kontrolum var bendede korku basladi ya kese gorunmezse ya kalp atisini duyanazsam diye... cunku bende hala belirti namina birsey yok sanki hamile degilmisim gibi bakalim hayirlisi ne ise o olsun :)

Canim daha kese gormedim yani belli degil 14 de kontrolum var bendede korku basladi ya kese gorunmezse ya kalp atisini duyanazsam diye... cunku bende hala belirti namina birsey yok sanki hamile degilmisim gibi bakalim hayirlisi ne ise o olsun :)
Hiç endişe etme sağlıcakla göreceksin inşaallah 4 gün kalmış haydi hayırlısı ile belki de hemnkalp hem kese görürsün sanırım 7. Hafta doluyor cumartesiye doğru mu?

Merhaba kizlar rlmden geldigince girmeye calisiyorum nasilsiniz bakalim cansu1109 canim cok gecmis olsun... babyloading87 cnm yeni saclarini gule gule kullan :) Salliala cnm dogum ne zaman ?
Doğum Şubat'ta eli kulağında diyelim. 1 Şubat'ta itibaren 38. Haftaya giriyorum 20 Şubat 40 hafta doluyor tahmini doğum tarihi o. O kiki tarih arasında ne zaman gelecek bebiş bende merakla bekliyorum. Bu perşembe randevu var belki servikal uzunluğa göre bi doğum tarihi söyler doktor da. merakla bekliyorum normal istediğim için belli bir tarih yok şimdilik.

Aşılama aşağıdaki durumlarda uygun bir seçimdir;

1 – Kısırlık süresi kısa olan çiftlerde,
2- Kısırlığı açıklayacak belirli bir bozukluk saptanamayan ve sperm analizi normale yakın olan çiftler, inseminasyon yani aşılama için uygun adaylardır.

Diğer Durumlar ; Normal ilişkinin mümkün olmadığı durumlarda, sperm sayı ve hareketliliğinin normalden az ama aşılama için yeterli olduğu durumlarda, döl yatağı ağzına bağlı nedenlerden ötürü gebeliğin oluşmadığı hallerde de aşılama yöntemi uygulanabilir.

babyloading87

Asılama genelde erkek azosperm se tavsiye ediliyormuş.Tüp lerde ki kapalılıkda faydası olmayabiliyormusBende okumuştum başka yerlerde.Ay hic bilmiyrm canısıTüp e de koci yanaşmıyor daha erken diyor

İnşallah ama insan neden neden neden diye sormadan edemiyor.. sadece allahın afetsin ve bu sonuç için hamd olsun ve son olsun diyorum.. ben bir süre girmeyeceğim foruma kusura bakmayın kızlar.. dualarınızı eksik etmeyin..

benim 2 tane oğlum var tekrar çocuk istedim olmadı doktorum rahim filmi çekti damarların tıkalı dedi bunun tedavisi varmı lütfen yardımçı olurmusunuz

• Zeynep Hanım,
    Merhaba…
    Kanallar tıkalı ise tüp bebek tedavisine başlamalısınız , kanalların tekrar açılması hemen hemen imkansızdır. Tavsiyemiz biran önce karar verin ve tedaviye başlatın.
    İletişim için koordinatörümüz Gülden Hanım sizi arayacaktır .
    Saygılarımla

Op.Dr. Aysun Laçin
    Özel Medicana International İstanbul Hastanesi
    Tüp Bebek Merkezi
    2 tane oğlu var tekrar istiyorum diyor dr direk tüpe gidin diyor?O 2 tane nasıl olmuş acaba??

istersen bi dr.la görüş iyice anlatsın sana aşılamayı biz sonuçtan kulaktan dolma biliyoruz. ona göre de düşünüp kararını ver.. içinde kalmasın bi görüş dr.ile
Ewt gitcem bu ay inss.Yumyum geçince gitcem ama bu sefer.Bakalım çatladı mı naptı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…