- 21 Ağustos 2015
- 32.063
- 97.333
- 598
- 38
yok artıkk annen de yani destek olacağı yerde@ayperribabyloading87 sızın yıne arkadaslar oyle dıyormus.benım annem basımın etını yıyo moralım bozuluyo soran olunca dıyo haydaaa sana noluyo kı ben stres yapmıyorum da hem daha 7 ay olmus annem kısır gıbı davranıyo.o yuzden bızı bızden baska anlayan olmaz kızlar he he deyıp gecmek lazm
İnsallahh bebisimmmSıra sana da gelecek inşaallah canım
ben ufaktan bazı arkadaşlarıma söylemeye başladım.Tüplerden biri tıkalıymış diye..Ama herkes jinekolog masallahh.Zaten tüplerden biriyle hamile kalınıyo iste sen takma kafana.Yumurtladığım taraftan tıkalıyım sperm ulaşmadan nasıl olcak Meryem ana mıyım ben yani tövbe tövbebizi bizden başka anlayan yok malesef
Oyyyyyy kuzum senın bu sozlerıne bayılıyorm ya acayıp seslı guldum.aynen rabbım ol deyınce oluyo ama sartlar olusmadıktan sonrada bu koru korune yola cıkmak oluyo.herseyın bı cozumu var bı gun bızımde olacak ıns ınanıyorm benben ufaktan bazı arkadaşlarıma söylemeye başladım.Tüplerden biri tıkalıymış diye..Ama herkes jinekolog masallahh.Zaten tüplerden biriyle hamile kalınıyo iste sen takma kafana.Yumurtladığım taraftan tıkalıyım sperm ulaşmadan nasıl olcak Meryem ana mıyım ben yani tövbe tövbe
Oyyyyyy kuzum senın bu sozlerıne bayılıyorm ya acayıp seslı guldum.aynen rabbım ol deyınce oluyo ama sartlar olusmadıktan sonrada bu koru korune yola cıkmak oluyo.herseyın bı cozumu var bı gun bızımde olacak ıns ınanıyorm ben
Hışşt. Deme öyle şeyler bakarsın öbür taraftan yumurtlarsin nasip olurben ufaktan bazı arkadaşlarıma söylemeye başladım.Tüplerden biri tıkalıymış diye..Ama herkes jinekolog masallahh.Zaten tüplerden biriyle hamile kalınıyo iste sen takma kafana.Yumurtladığım taraftan tıkalıyım sperm ulaşmadan nasıl olcak Meryem ana mıyım ben yani tövbe tövbe
Ins canm ıns azrayı gonderdk sıra bızlerde ıns rabbım hayırlısıyla melegımızı gonderır.elbet tadarız o duyguyu rabbım o zaman kadar sabır versn bızlere ve cevremızkılerıde uzerımızden alsn ıns destek yoksa kostek olmasınlar hıc degılseinsanı zorla konuşturuyorlar ya
İnsallah ben artık bseylerin sebep olacağına ve öyle hamile kalacağıma inanıyorum.Asılama olur,tüp bebek olur.Anne olacağımı hissediyorum ama doğal yoldan umudum kalmadı pek.Tabi hiç belli olmaz ama sebebimi bekliyorm ben artık
anacım ben nerde ağır dr var buluyorum.Hic bi aspirin vereyim diyen olmadı 2 senedir.O na sinir oluyorum ya en cokHışşt. Deme öyle şeyler bakarsın öbür taraftan yumurtlarsin nasip olurpeki klomen filan kullanan birden fazla yumurtlama olsa diğer taraftan yumurtlama şansı artmaz mı ki doktor hiç bundan bahsetti mı ?
Aspirini kimyasal gebelik yaşayanlara veriyorlar geneldeanacım ben nerde ağır dr var buluyorum.Hic bi aspirin vereyim diyen olmadı 2 senedir.O na sinir oluyorum ya en cok
Aminnn inşallah canımIns canm ıns azrayı gonderdk sıra bızlerde ıns rabbım hayırlısıyla melegımızı gonderır.elbet tadarız o duyguyu rabbım o zaman kadar sabır versn bızlere ve cevremızkılerıde uzerımızden alsn ıns destek yoksa kostek olmasınlar hıc degılse
Kız ben onu bilmiyordum ciddi mi?Ben hic bisey vermedi diye dedim öyleAspirini kimyasal gebelik yaşayanlara veriyorlar geneldebana da vermedi doktor ben kendim aldım kullandım.
Yok klomen olmaz kendi kendine takip şart onda sakın sakınKız ben onu bilmiyordum ciddi mi?Ben hic bisey vermedi diye dedim öyleklomeni de kendin alıp kullanamıyorsun Kist yapıyomus dozunu ayarlamayınca
yok ben küre bile karsıyım uzun zamandır.Bi bal tarçın yaptık aylardır cekiyorz ceremesiniYok klomen olmaz kendi kendine takip şart onda sakın sakın
Aynen ihtiyaca göre yapılmalı kendi kendine yumurtlama olurken girişmemek lazım kür işine. Doktor vermedi ise vardır bir bildiği.yok ben küre bile karsıyım uzun zamandır.Bi bal tarçın yaptık aylardır cekiyorz ceremesini
bende yumurta büyüyor ama çatlamıyor mu acaba dr çatlıyor diyor amaAynen ihtiyaca göre yapılmalı kendi kendine yumurtlama olurken girişmemek lazım kür işine. Doktor vermedi ise vardır bir bildiği.laves35 E vermişti klomen catlatma iğnesi doktor bi ara onun durumu da senin gibi. Sıkıntı çekmişti baya ağrı sızı olmuştu.
Çatlamasa kist olurdu regl düzensizliği olurdu tıkır tıkır maaşallah bir gün bebişe dönüşecekler sıkma tatlı canınıbende yumurta büyüyor ama çatlamıyor mu acaba dr çatlıyor diyor amaAy ne bilim vardır bi zamanı herhalde
İnsallahhhCa
Çatlamasa kist olurdu regl düzensizliği olurdu tıkır tıkır maaşallah bir gün bebişe dönüşecekler sıkma tatlı canını
kız biz kendi derdimize düştük seni unuttuk napıosunCa
Çatlamasa kist olurdu regl düzensizliği olurdu tıkır tıkır maaşallah bir gün bebişe dönüşecekler sıkma tatlı canını
Hazırlıklar tamam diyebilirim bi iki ufak şey var hiç sıkıntı değil onlar da kolay. Bebeği büyütme çalışmalar kilo aldı mı en büyük merak konusu şuanda. Kendimizi kurtardık artık 9. Aya girdik çok şükürkız biz kendi derdimize düştük seni unuttuk napıosunBitti mi hazırlıkların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?