Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

nasıl 2-3yıl ya.bu boşanmak istemiyor mu ?
nafaka için bile o kdr zaman bulmaz zannetmiyorum..allah elbet verir hakettiğini ama senin de yapman gerekenler var..boşanmayı hızlandırmak gibi.zaten hakim evlilik öncesi birlikteliğini de söyleyeceksin..sevgililere bile artık hak doğuyorken onca yıl flört + evlilik ..bir de hayatında başkası varmış diyordun bunları söylediğinde seni 1gün bile onun soyadında tutmazlar merak etme.gözünde büyüttüğün kdr zor değil bu işler insanlar patır patır 1 dk da boşanıyor.onu söyleyen avukatın aklına şaşayım ben
sigortasız çalıştığı için parayı almamız zor olur mahkemeye gelmez uzar vs bunlar yüzünden uzar dedi. parayı istemesem anında bitiyo zaten. ammann Allaha havale ettim ben. o bilir yapacağını ;) eee azra dışında bebişimiz varmı?

Kızlar selam... benim sonucum negatif çıktı.. kendimi çok kötü hissediyorum.. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.. ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum.. aklımdan olumlu tek bir kelime dahi geçmiyor

Kızlar selam... benim sonucum negatif çıktı.. kendimi çok kötü hissediyorum.. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.. ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum.. aklımdan olumlu tek bir kelime dahi geçmiyor
Canm uzulme bende her kırmızı geldıgınde oyle oluyo ama sonra dusunuyorm uzulunce bebıs gelecek mı yok aksıne hersey bozulacak bedenen ruhen kendımızı yapratıyoruz sen elınden gelenı yaptın gerısını tevekkul ettın rabbım nasıp etmedı demekkı var bır bıldıgı belkı daha ıyısı olacak ıns.bır arkadasın komsusu vardı kadın 50 yasındaymıs ve hacca gıdecekmıs adet olmayım dıye dogum kontrol hapı kullanmıs hacdan gelıncede ılıskı olmus malum ozlem olunca.ve hamıle kadın suan o ılıskıyle herkesten saklıyo 13 yasında benm torunum var nasıl soylerm dıye.rabbım ol derse olur umıtsızlık yok tekrar denersın ıns denemeye gerek kalmadan kendılıgınden rabbım verır ıns.kendınıde esınıde uzme saglık herseyden onemlı

Hepinize iyi aksamlar bayanlar.bu gun doktora gittim bebisimin kalbini dinledim cok duygulandim iste simdi anladim gercekdende icimde bi kalp daha var .Rabbim tum istiyenlere nasip etsin insallh.
Amın canm ıns bızede rabbım o duyguyu tatdırır sızlerede rabbım saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsn hayırlısıyla kolaylıkla rabbım kurtarsn canm

Üzüldüm canım ne denir bilmiyorum ki. Elbet nasip olacak bir gün Rabbim ol dediği an olacak. Umarım son negatifin olur. Kendine eziyet etmemeye çalış yine de çabuk toparlamaya bak elinden geldiğince hayat devam ediyor. Önemli olan sen ve eşinin birbirine olan desteği sevgisi şuanda.

Canm uzulme bende her kırmızı geldıgınde oyle oluyo ama sonra dusunuyorm uzulunce bebıs gelecek mı yok aksıne hersey bozulacak bedenen ruhen kendımızı yapratıyoruz sen elınden gelenı yaptın gerısını tevekkul ettın rabbım nasıp etmedı demekkı var bır bıldıgı belkı daha ıyısı olacak ıns.bır arkadasın komsusu vardı kadın 50 yasındaymıs ve hacca gıdecekmıs adet olmayım dıye dogum kontrol hapı kullanmıs hacdan gelıncede ılıskı olmus malum ozlem olunca.ve hamıle kadın suan o ılıskıyle herkesten saklıyo 13 yasında benm torunum var nasıl soylerm dıye.rabbım ol derse olur umıtsızlık yok tekrar denersın ıns denemeye gerek kalmadan kendılıgınden rabbım verır ıns.kendınıde esınıde uzme saglık herseyden onemlı
İnşallah cnm

Üzüldüm canım ne denir bilmiyorum ki. Elbet nasip olacak bir gün Rabbim ol dediği an olacak. Umarım son negatifin olur. Kendine eziyet etmemeye çalış yine de çabuk toparlamaya bak elinden geldiğince hayat devam ediyor. Önemli olan sen ve eşinin birbirine olan desteği sevgisi şuanda.
Evet öyle inşallah kızlar.. kendimi doluya koyuyorum almıyor boşa koyuyorum dolmuyor.. bunlar çok zor süreçlermiş.. istediği ay şıp diye hamile kalan kadınlar ellerinde ne kadar büyük bir nimet olduğunu bilmeliler ve çok özeniyorum bende öyle olmak isterdim

Hazırlıklar tamam diyebilirim bi iki ufak şey var hiç sıkıntı değil onlar da kolay. Bebeği büyütme çalışmalar kilo aldı mı en büyük merak konusu şuanda. Kendimizi kurtardık artık 9. Aya girdik çok şükür :anne: perşembe randevu var bugün eşim tatil nedeniyle evdeydi bi denedik şansımızı ama doktor ameliyata girecekmis yine kendim gideceğim perşembe günü..
Hadi bir avazda inşallah kuzumm:dua::dua::nazar:

sigortasız çalıştığı için parayı almamız zor olur mahkemeye gelmez uzar vs bunlar yüzünden uzar dedi. parayı istemesem anında bitiyo zaten. ammann Allaha havale ettim ben. o bilir yapacağını :KK66: eee azra dışında bebişimiz varmı?
en iyi sen biliyorsun yaşadığını canım hakkında en hayırlısı olsun inşallah..

Demek hayırlısı böyleymiş canısı..Topla kendini dinlen bisüre..İnsan düşündükçe daha cok dibe batıyor.Ben aylardır sac boyatmıyordum.Ay ya hamileysem diye,pazar gttim röfle yaptırdımm.Aksamına makarna sarap yaptım.Kafein bile almıyrdum aylardır.Valla moral oldu.Git sac bas değiştir.Oturup kurma evde kuzum:KK15:

canım benim :( üzülme demeyeceğim üzül ama lütfen kendini bırakma ...rabbimin takdiri.. nasibi yokmuş demek daha..
sen elinden geleni yaptın gerisi takdir-i ilahi..inşallah günden güne daha iyi hissedecek ve ayağa kalkacaksın...senden daha kötü durumda olanları düşün ve lütfen isyan etme

günaydın kızlaar.
cumartesi kar dolayısıyla işe gelemedik biz yani geldik de 9da geldik sonra kar bastırınca 10da evlere dağıldık :D
pazar günü de ateşlendim dün gelemedim o yüzden ev hapsindeydim :(
bugün iyiyim ama çok şükür.
napıyosunuz herkes iyi dimi

günaydın kızlaar.
cumartesi kar dolayısıyla işe gelemedik biz yani geldik de 9da geldik sonra kar bastırınca 10da evlere dağıldık :KK70:
pazar günü de ateşlendim dün gelemedim o yüzden ev hapsindeydim :KK43:
bugün iyiyim ama çok şükür.
napıyosunuz herkes iyi dimi
geçmiş olsun canımm..ÜSüttün müo_OBizde soğukla boğuşuyoruz napalım:KK14:

geçmiş olsun canımm..ÜSüttün müo_OBizde soğukla boğuşuyoruz napalım:KK14:
sağol bebişim.ben yılbaşında dağda çok üşüdüm geçen hafta bi salladı ama yatırmadı cumartesi de eve gelince indim arabayı temizledim geçen karda temizlemedim akü deşarj oldu hadi dedim gene aynısı olmasın muhtemelen hareket ederken anlamadım üşüdüğümü pazar günü güm..
iyiyim ama çok şükür

sağol bebişim.ben yılbaşında dağda çok üşüdüm geçen hafta bi salladı ama yatırmadı cumartesi de eve gelince indim arabayı temizledim geçen karda temizlemedim akü deşarj oldu hadi dedim gene aynısı olmasın muhtemelen hareket ederken anlamadım üşüdüğümü pazar günü güm..
iyiyim ama çok şükür
ay Allahım ya sen ne uğrasıyosun acaba :mad:Kocalar bugünler için bebisim:KK51:Dikkat et kendine :KK61:

azrass azrass canımmmmm çoookkk sevindimmmmmmmmmm ayyyyyyyyy çok güzel bir haber bu yaaaaaaaaa:KK200::anneadayı::anne::nazar::nazar: valla kendimin olmuş gibi sevindim ayyyyyyyyyyy duramıyorum şuann çığlık atasım varrrrr:KK68: sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhhhh
Tsk ederim cnm benim valla ben hala inanamiyorum :)

Back
X