- 21 Ağustos 2015
- 32.062
- 97.323
- 598
- 38
Zeynep ismimaynen öyle insan yılıyor beterinden saklasınzamanını bekliyor işte kuzu ...
ya bişey söylücem sana sana hep merve diye seslenesim geliyor benimdoğru his mi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeynep ismimaynen öyle insan yılıyor beterinden saklasınzamanını bekliyor işte kuzu ...
ya bişey söylücem sana sana hep merve diye seslenesim geliyor benimdoğru his mi
![]()
yanlış alarm demek ki :) hep içimden merve diye geçiyorduZeynep ismim![]()
en önemlisi sağlık canım kesinlikle.1hafta ilişki yasağı girince yumurtlama kaçıyor mu bu ay o zaman ?Sagol kuzum.Tedbirli gidiyo galiba antibiyotik de verdi ne olur olmaz diyo galiba doktor![]()
yanlış alarm demek ki :) hep içimden merve diye geçiyordu![]()
napıyosun bebiş,ay nasıl zor kalktım bugün yagünaydın bacımmm
ay hic sorma ben hafta basından beri öyleyimnapıyosun bebiş,ay nasıl zor kalktım bugün ya(
bat 2gün geçmiş arkadaşım ne durumdasınmavi elma
Kusura bakma tatlim yazmaya calistim ama hata verdi site sürekli:) bat geciyo ama pko oldugu icin surekli gecer zaten bide cok kotuyum antibiyotik kullaniyorim suan
ben de çorba içiriyorum kışın benimkine çorba içip gidiyo seviyorsa öyle yap sen de.ben sabah kalktığım gibi bişey yiyemiyorum biraz zaman geçmesi gerekiyor o yüzden yapamıyorm evde ben ama kociye yediriyorum işteay hic sorma ben hafta basından beri öyleyim4 senedir kahvaltısız göndermediğim adam 3 gündür ac gidiyo ise
![]()
kız kaldırsam kendimi hazırlıcam da adam giderken beni kaldırıyor gec kalma diyeben de çorba içiriyorum kışın benimkine çorba içip gidiyo seviyorsa öyle yap sen de.ben sabah kalktığım gibi bişey yiyemiyorum biraz zaman geçmesi gerekiyor o yüzden yapamıyorm evde ben ama kociye yediriyorum işte![]()
ahaha seninki iyimiş maşallah ben benimkini dürtmesem ohoooo karı koca öğlene kdr uyucazkız kaldırsam kendimi hazırlıcam da adam giderken beni kaldırıyor gec kalma diye![]()
valla ya haftasonu öğlene kadar uyucammahaha seninki iyimiş maşallah ben benimkini dürtmesem ohoooo karı koca öğlene kdr uyucaz![]()
valla bizim de haftasonu kalk saati 10-11 arası değişiyor beden dinlenmek istiyor ya .. iyiyim hamdolsun kuzum yok çok şükür geldim kendime :)valla ya haftasonu öğlene kadar uyucammSen napıosun nasıl gidiyor.Var mı ateş falan
![]()
aynen bende kalkmam 11 den öncevalla bizim de haftasonu kalk saati 10-11 arası değişiyor beden dinlenmek istiyor ya .. iyiyim hamdolsun kuzum yok çok şükür geldim kendime :)
sefamız olsunnnaynen bende kalkmam 11 den önceOhh iyi bari dikkat et kendine kusummm
kız bizim dizi de yok 2 haftadır. Ben aksam calıstım hedefim bu hafta 3 ders
![]()
Dönüsün muhteşem olsun inşallah kusummmsefamız olsunnn
aynen ya geçen hafta yeni yıl tatili bu hafta da herhalde kar dolayısıyla çekmediler yeni böl sıkıldık
ohhhh emeğine sağlıkkk bebişimmmm ..
biz 1haftadır saldık zaten yarın regl olcam .regl dönüşü sahalara dönüş nasipse![]()
aminn bebişimm inşallahhhhDönüsün muhteşem olsun inşallah kusummm![]()
2 aydır düzen değişmişti eğer tam 14. gün olursaa yumurtlama kaçmıyor.en önemlisi sağlık canım kesinlikle.1hafta ilişki yasağı girince yumurtlama kaçıyor mu bu ay o zaman ?