Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ay hic sorma ben hafta basından beri öyleyim:mad:4 senedir kahvaltısız göndermediğim adam 3 gündür ac gidiyo ise:bicak:
ben de çorba içiriyorum kışın benimkine çorba içip gidiyo seviyorsa öyle yap sen de.ben sabah kalktığım gibi bişey yiyemiyorum biraz zaman geçmesi gerekiyor o yüzden yapamıyorm evde ben ama kociye yediriyorum işte o.O

ben de çorba içiriyorum kışın benimkine çorba içip gidiyo seviyorsa öyle yap sen de.ben sabah kalktığım gibi bişey yiyemiyorum biraz zaman geçmesi gerekiyor o yüzden yapamıyorm evde ben ama kociye yediriyorum işte o_O
kız kaldırsam kendimi hazırlıcam da adam giderken beni kaldırıyor gec kalma diye:KK70:

valla bizim de haftasonu kalk saati 10-11 arası değişiyor beden dinlenmek istiyor ya .. iyiyim hamdolsun kuzum yok çok şükür geldim kendime :)
aynen bende kalkmam 11 den önce:ruh:Ohh iyi bari dikkat et kendine kusummm:bicak:kız bizim dizi de yok 2 haftadır. Ben aksam calıstım hedefim bu hafta 3 ders:KK70:

aynen bende kalkmam 11 den önce:ruh:Ohh iyi bari dikkat et kendine kusummm:bicak:kız bizim dizi de yok 2 haftadır. Ben aksam calıstım hedefim bu hafta 3 ders:KK70:
sefamız olsunnn :D
aynen ya geçen hafta yeni yıl tatili bu hafta da herhalde kar dolayısıyla çekmediler yeni böl sıkıldık :@
ohhhh emeğine sağlıkkk bebişimmmm ..
biz 1haftadır saldık zaten yarın regl olcam .regl dönüşü sahalara dönüş nasipse:D

sefamız olsunnn :KK70:
aynen ya geçen hafta yeni yıl tatili bu hafta da herhalde kar dolayısıyla çekmediler yeni böl sıkıldık :mad:
ohhhh emeğine sağlıkkk bebişimmmm ..
biz 1haftadır saldık zaten yarın regl olcam .regl dönüşü sahalara dönüş nasipse:KK70:
Dönüsün muhteşem olsun inşallah kusummm:KK66:

Back
X