Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

aynen canımm burası da öyle hele bizim evin arası ilk günkü gibi hala :mad:
Bizim burada dün gece bir rüzgar çıktı sildi süpürdü bütün karları neredeyse yağmur yağar gibi şapır şapır eridi karlar tüm gece. Bu akşam sizin tarafa doğru gelir belki rüzgar ;)

Bizim burada dün gece bir rüzgar çıktı sildi süpürdü bütün karları neredeyse yağmur yağar gibi şapır şapır eridi karlar tüm gece. Bu akşam sizin tarafa doğru gelir belki rüzgar :KK66:
rüzgar başladı bizim burada da şirketin oralar aynen dediğin gibi canım eriyior şıp şıp bişey kalmadı gibi bişey.ama bizim evin ara fena .sabahtan akşama belki gider baya evden cıkarken fenaydı ama ..
sen nasılsınn son zamanlar nasıl geçiyor

rüzgar başladı bizim burada da şirketin oralar aynen dediğin gibi canım eriyior şıp şıp bişey kalmadı gibi bişey.ama bizim evin ara fena .sabahtan akşama belki gider baya evden cıkarken fenaydı ama ..
sen nasılsınn son zamanlar nasıl geçiyor
İyiyim çok şükür devam okula. Haftaya karne verip ara tatil peşine izine başlıyorum artık. Şimdilik bir sıkıntı yok. Uykusuzluk yok ödem yok rahatım elhamdülillah. Rabbim sizlere de benim gibi rahat kolay hamilelikler nasip etsin hep öyle dua ediyorum cevremdekilere :dua: çalışırken zor çünkü ayak tabanları ve bel ağrısı oluyor normal olarak. Bi de ödem uykusuzluk filan eklense dayanılmaz olabilirdi.

İyiyim çok şükür devam okula. Haftaya karne verip ara tatil peşine izine başlıyorum artık. Şimdilik bir sıkıntı yok. Uykusuzluk yok ödem yok rahatım elhamdülillah. Rabbim sizlere de benim gibi rahat kolay hamilelikler nasip etsin hep öyle dua ediyorum cevremdekilere :dua: çalışırken zor çünkü ayak tabanları ve bel ağrısı oluyor normal olarak. Bi de ödem uykusuzluk filan eklense dayanılmaz olabilirdi.
gözün aydın canım ilk dönemi tamamladın güzel denk gldi.. amin canım inşallah rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah hepimize.
seni de bi avazda yavruna kavuştursun inşallah sağlıkla hayırla :dua:

bende yalancı dolma yaptım.brokoli çorbası bide koci ye lahmacun yapcam lavastan:işsiz:
yaprak sarma mı yoksaa oyhhh ...
benim de dolmalık biberler var dolapta yapılmayı bekleyen onları da cuma artık :D
oh mis daha ne kızz lah.ı nasıl yapıyorsun benim de lavaş var aslında değerlendirebilirim:D

yaprak sarma mı yoksaa oyhhh ...
benim de dolmalık biberler var dolapta yapılmayı bekleyen onları da cuma artık :KK70:
oh mis daha ne kızz lah.ı nasıl yapıyorsun benim de lavaş var aslında değerlendirebilirim:KK70:
yok bcım dolma bibertden:)kıyma,soğan rendesi,biber ,doğranmış domates,maydonozu biraz sıvı yağla karıştırıp lavaşa srüyorum 1 parmak kadar sonra fırına 15 dk da falan oluyor.Dısarda pis pis yiyeceğine evde yiyor:KK48:Ben lahmacum yemiyorum zaten midemi yakıyor:KK51:

yok bcım dolma bibertden:)kıyma,soğan rendesi,biber ,doğranmış domates,maydonozu biraz sıvı yağla karıştırıp lavaşa srüyorum 1 parmak kadar sonra fırına 15 dk da falan oluyor.Dısarda pis pis yiyeceğine evde yiyor:KK48:Ben lahmacum yemiyorum zaten midemi yakıyor:KK51:
ben çok severimmm ayy iyi fikir valla geçen ig 'de nilgün bodur da yaptı aynı şekil deneyeyim ben de cuma günü dolmanın yanına bari :D:D

Back
X