- 21 Ağustos 2015
- 32.062
- 97.323
- 598
- 38
İyiyiz cnm sen nasılsınnTünaydın kızlarr. Nasılsınız ? Her yer buz burda ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyiz cnm sen nasılsınnTünaydın kızlarr. Nasılsınız ? Her yer buz burda ya
sağlık olsun kuzum tüpler açıkmış ya önündeki aylar senin2 aydır düzen değişmişti eğer tam 14. gün olursaa yumurtlama kaçmıyor.
aynen canımm burası da öyle hele bizim evin arası ilk günkü gibi halaTünaydın kızlarr. Nasılsınız ? Her yer buz burda ya
Bizim burada dün gece bir rüzgar çıktı sildi süpürdü bütün karları neredeyse yağmur yağar gibi şapır şapır eridi karlar tüm gece. Bu akşam sizin tarafa doğru gelir belki rüzgaraynen canımm burası da öyle hele bizim evin arası ilk günkü gibi hala![]()
rüzgar başladı bizim burada da şirketin oralar aynen dediğin gibi canım eriyior şıp şıp bişey kalmadı gibi bişey.ama bizim evin ara fena .sabahtan akşama belki gider baya evden cıkarken fenaydı ama ..Bizim burada dün gece bir rüzgar çıktı sildi süpürdü bütün karları neredeyse yağmur yağar gibi şapır şapır eridi karlar tüm gece. Bu akşam sizin tarafa doğru gelir belki rüzgar![]()
iyi canım bugün pek iş yok öyle takılıyorum sıkıldım :)İyiyiz cnm sen nasılsınnValla bizimde hava buzzz
![]()
bugün ben de sakinimiyi canım bugün pek iş yok öyle takılıyorum sıkıldım :)
İyiyim çok şükür devam okula. Haftaya karne verip ara tatil peşine izine başlıyorum artık. Şimdilik bir sıkıntı yok. Uykusuzluk yok ödem yok rahatım elhamdülillah. Rabbim sizlere de benim gibi rahat kolay hamilelikler nasip etsin hep öyle dua ediyorum cevremdekilererüzgar başladı bizim burada da şirketin oralar aynen dediğin gibi canım eriyior şıp şıp bişey kalmadı gibi bişey.ama bizim evin ara fena .sabahtan akşama belki gider baya evden cıkarken fenaydı ama ..
sen nasılsınn son zamanlar nasıl geçiyor
gene neler aldın sen bakiimkargolarda gelmiyor ay sinr oldum ya
gözün aydın canım ilk dönemi tamamladın güzel denk gldi.. amin canım inşallah rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah hepimize.İyiyim çok şükür devam okula. Haftaya karne verip ara tatil peşine izine başlıyorum artık. Şimdilik bir sıkıntı yok. Uykusuzluk yok ödem yok rahatım elhamdülillah. Rabbim sizlere de benim gibi rahat kolay hamilelikler nasip etsin hep öyle dua ediyorum cevremdekilereçalışırken zor çünkü ayak tabanları ve bel ağrısı oluyor normal olarak. Bi de ödem uykusuzluk filan eklense dayanılmaz olabilirdi.
kartlar hep patlakgene neler aldın sen bakiim
bu ay benim kart patlak ya![]()
bahaneleri de hazır !hava muhalefeti!kartlar hep patlakYılbası vurdu biizz
kocaya bot almıştım kar kalkcak gelmedi.kendime eve bissyler aldım 3 hafta oldu gelmedi valla sinir bastı
![]()
aynenbahaneleri de hazır !hava muhalefeti!
![]()
aynen valla ben de seviyorumaynenHayır moral oluyo o kargoları açmak insan ya
aksama ne yemek var bacım![]()
bende yalancı dolma yaptım.brokoli çorbası bide koci ye lahmacun yapcam lavastanaynen valla ben de seviyorum
ay pırasa yapcam sanırım dolapta durup duruyo bozulmasın yazık sende ne var![]()
yaprak sarma mı yoksaa oyhhh ...bende yalancı dolma yaptım.brokoli çorbası bide koci ye lahmacun yapcam lavastan![]()
yok bcım dolma bibertden:)kıyma,soğan rendesi,biber ,doğranmış domates,maydonozu biraz sıvı yağla karıştırıp lavaşa srüyorum 1 parmak kadar sonra fırına 15 dk da falan oluyor.Dısarda pis pis yiyeceğine evde yiyoryaprak sarma mı yoksaa oyhhh ...
benim de dolmalık biberler var dolapta yapılmayı bekleyen onları da cuma artık
oh mis daha ne kızz lah.ı nasıl yapıyorsun benim de lavaş var aslında değerlendirebilirim![]()
ben çok severimmm ayy iyi fikir valla geçen ig 'de nilgün bodur da yaptı aynı şekil deneyeyim ben de cuma günü dolmanın yanına bariyok bcım dolma bibertden:)kıyma,soğan rendesi,biber ,doğranmış domates,maydonozu biraz sıvı yağla karıştırıp lavaşa srüyorum 1 parmak kadar sonra fırına 15 dk da falan oluyor.Dısarda pis pis yiyeceğine evde yiyorBen lahmacum yemiyorum zaten midemi yakıyor
![]()
dene dene ben peynirli yapıyorum patatesli filan güzel oluyoben çok severimmm ayy iyi fikir valla geçen ig 'de nilgün bodur da yaptı aynı şekil deneyeyim ben de cuma günü dolmanın yanına bari![]()