AA neden olduki öylecanım bildiğin iyi bi göz dr. var mıbabyloading87
bende göz kuruluğu var bu aralar gene azıttı sabah 6dan beri gözü açmaya çalışyorum perişan oldum
günaydın cnm..Sorma bi kar attı simdi yağmur var.Peki ben naptım spor ayakkabıyla ise geldimgünaydın kızlaar ay bursa'Da hava gene fena sabaha kadar lodos şimdi de deli gibi yağıyor.
Günaydın canım. Burda da yağmur var hava sanki akşamgünaydın kızlaar ay bursa'Da hava gene fena sabaha kadar lodos şimdi de deli gibi yağıyor.
Aferin sana kendi kendini hasta etmek için mi uğraşıyosun :) evle iş yakın mı bari?günaydın cnm..Sorma bi kar attı simdi yağmur var.Peki ben naptım spor ayakkabıyla ise geldim
benim uzun yıllardır var canım gözyaşı azlığından oluyormuş genelde baharda oluyor.ama sanırım gün boyu bilgisayara bakmak da tetikliyor.yıldırmdaydı o dimiAA neden olduki öyleValla ben göznuru vakfına gittim canm gayet memnun kaldım.Baska yok bildiğim Göz kuruluğuna göz yası damlası mı ne veriyorlar bildiğim. Lens takanlarında göz kuruluğu oluyormuş.
yakın yakın ay hadi dedim biraz sere serpe rahat etsin ayaklarım.Öğlen gidip değistircem kendime is çıkarmada üstüme yokAferin sana kendi kendini hasta etmek için mi uğraşıyosun :) evle iş yakın mı bari?
aferinnn sanaaaa neden öyle yaptıngünaydın cnm..Sorma bi kar attı simdi yağmur var.Peki ben naptım spor ayakkabıyla ise geldim
ewt yıldırımda ama cmrts 12 ye kadar calısıyo.Uygun ya 50 tl sgkya.benim uzun yıllardır var canım gözyaşı azlığından oluyormuş genelde baharda oluyor.ama sanırım gün boyu bilgisayara bakmak da tetikliyor.yıldırmdaydı o dimiuzak kalıyo orası bana ama bilemedim ne kadardı onun muayenesi,retina göz'e mi gitsin dedim
iyimiş retina da 80. aklında olsn senin de evlere de yakın hem fsm çıkışında esentepe kavşağındaewt yıldırımda ama cmrts 12 ye kadar calısıyo.Uygun ya 50 tl sgkya.
kız hep geçiyoruz önünden.Hic aklımıza gelmedi taa yıldırıma gittik iyi miiyimiş retina da 80. aklında olsn senin de evlere de yakın hem fsm çıkışında esentepe kavşağında
bi bilsemmmaferinnn sanaaaa neden öyle yaptın
kocaman bir alkış
olur öyle insan mecburiyet olunca aklına gelmiyor gözünün önündekikız hep geçiyoruz önünden.Hic aklımıza gelmedi taa yıldırıma gittik iyi mi
eğer iş çıkışı bi yere gitmiceksen hiç giderken üşütme ayaklarını çıkmıyorsan ofisten..bi bilsemmmÖğlen gidip değiştircm
anneme gitcem bugün yemeğe.Koci metroyla gel der kesin.Demirtasta onun işyeri arabayla zor oluyor gelip alması benieğer iş çıkışı bi yere gitmiceksen hiç giderken üşütme ayaklarını çıkmıyorsan ofisten..
pf tam olmuş o zamann durdu gerçi hava.anneme gitcem bugün yemeğe.Koci metroyla gel der kesin.Demirtasta onun işyeri arabayla zor oluyor gelip alması beni
slm canım senden nbr?Hayırdır ne evrak isiKıxzlar ne yapıyorsunuz? Evrak işim vardı bugün. yoruldum ya
ewt ewt gittim geldim canımpf tam olmuş o zamann durdu gerçi hava.
naptın gidip değiştirdin mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?