Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

günaydın kızlaar ay bursa'Da hava gene fena sabaha kadar lodos şimdi de deli gibi yağıyor.

canım bildiğin iyi bi göz dr. var mı babyloading87
bende göz kuruluğu var bu aralar gene azıttı sabah 6dan beri gözü açmaya çalışyorum perişan oldum

canım bildiğin iyi bi göz dr. var mı babyloading87
bende göz kuruluğu var bu aralar gene azıttı sabah 6dan beri gözü açmaya çalışyorum perişan oldum
AA neden olduki öyleValla ben göznuru vakfına gittim canm gayet memnun kaldım.Baska yok bildiğimGöz kuruluğuna göz yası damlası mı ne veriyorlar bildiğim.Lens takanlarında göz kuruluğu oluyormuş.

AA neden olduki öyleValla ben göznuru vakfına gittim canm gayet memnun kaldım.Baska yok bildiğimGöz kuruluğuna göz yası damlası mı ne veriyorlar bildiğim.Lens takanlarında göz kuruluğu oluyormuş.
benim uzun yıllardır var canım gözyaşı azlığından oluyormuş genelde baharda oluyor.ama sanırım gün boyu bilgisayara bakmak da tetikliyor.yıldırmdaydı o dimi uzak kalıyo orası bana ama bilemedim ne kadardı onun muayenesi,retina göz'e mi gitsin dedim

ewt yıldırımda ama cmrts 12 ye kadar calısıyo.Uygun ya 50 tl sgkya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…