- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
adete 5 gun kalinca pek iyi olamiyorum malesef .s acabalardanhamdolsun cnmm sen nasılsınn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adete 5 gun kalinca pek iyi olamiyorum malesef .s acabalardanhamdolsun cnmm sen nasılsınn
normal o gerilmeler insan zamanla alışıyor ona da :)adete 5 gun kalinca pek iyi olamiyorum malesef .s acabalardan
geldik gene cumartesi mesaisinegünaydın canlaaar![]()
Sorma sabah sürünerek kalktım yine.Valla ev temizlği yapcam zira benim ev ayaklandı gidiyorrgeldik gene cumartesi mesaisinenapıyosun bebiş napcaksın bugün
pff benim de ütüler dillere destan .. petek boyu olduSorma sabah sürünerek kalktım yine.Valla ev temizlği yapcam zira benim ev ayaklandı gidiyorr![]()
Ayy ütü benimde var onu yarına bıraktım koci mesaideymiş yarın bende ütüye gircem.Saol yavrum.Sen napcan hafta sonu var mı program_?pff benim de ütüler dillere destan .. petek boyu oldu
h.içi bi akşam kendimi ütüye adamam lazım
kolay gelsin kuzucan çok yorma kendini
iyi hadi bari kociler evdeyken olmuyor zatenAyy ütü benimde var onu yarına bıraktım koci mesaideymiş yarın bende ütüye gircem.Saol yavrum.Sen napcan hafta sonu var mı program_?
ne kadar var adetine acabaKizlar surada silik bir cizgi var dikkate almalimiyim sizce..
Gecti ama benimki düzensiz olabiliyorne kadar var adetine acaba
İdrar damlattigimiz yere bi iki damla su damlat bekle bakalım çizgi gidecek mı ? Gitmezse umutlanabilirsinKizlar surada silik bir cizgi var dikkate almalimiyim sizce..
canim simdi baktim 13 ocak yaziyor adetin gecmis bence o cizgide de bi hamilelik olabilir gorunuyor cunku biraz daha bekle bi daha yap yada kan verKizlar surada silik bir cizgi var dikkate almalimiyim sizce..
daha neler duyacagiz ogrenecegiz acaba bu yolda :) valla allah razi olsun herkes bilgisini paylasiyor bende b9yle bisey yasarsam tecrube oluyor .dİdrar damlattigimiz yere bi iki damla su damlat bekle bakalım çizgi gidecek mı ? Gitmezse umutlanabilirsin![]()
Aynen canim. Fakat bazi zamanlar benim geç olduğun dan suphelenemedim. Birkac gune belli olur heralde. Cok tsk..canim simdi baktim 13 ocak yaziyor adetin gecmis bence o cizgide de bi hamilelik olabilir gorunuyor cunku biraz daha bekle bi daha yap yada kan ver
İlginc:)) ama yaptim:) gitmedi çizgi..İdrar damlattigimiz yere bi iki damla su damlat bekle bakalım çizgi gidecek mı ? Gitmezse umutlanabilirsin![]()
aynen hafi insallaaaah guzel sonuclar alirsinnnnn yaaa bizde yasariz insallah annelik nedirAynen canim. Fakat bazi zamanlar benim geç olduğun dan suphelenemedim. Birkac gune belli olur heralde. Cok tsk..
hemen pazartesi kan ver yada acilde ver kuzum merk ettm bende simdi normal testmi yaptin erken gebelikmiİlginc:)) ama yaptim:) gitmedi çizgi..