Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

hamdolsun canım siz napıyosunuzz bebiş nasıl ,
bugün göyya kar diyorrdu 2yağdı durdu bişey yok şuan.soğuk var ama aşırı da değil
Bebiş iyi büyümüş gördük bugün herşey yolunda bir sıkıntımız yok ana kız. :nazar: aynen şimdilik fazla soğuk değil haftasonu ne olacak bakalım.

cansu1109 cansu1109 canım beklemekteyim hala gelen giden yok daha. Yalnız 2 gün önce belim incinmiş gibi ağrıdı belki ranzayı kaldırmaya çalışmıştım ondandır

eh be sende canımm dikkat etsene :bicak:
normalde senin gecikmiyordu dimi bi test yap olmazsa hadi inşallahhhh :dua: :spor:
Şu an annemdeyim izmirde. Bir sürü test almıştım onlarda evde kaldı. Pazar gününe kadar bekleyeceğim gelmezse pazartesi yaparım. Evet çok gecikmiyor benim ki belki bir gün. O nedenle bekleyeceğim inşallah canım hayırlısıyla olur bakalım

maşallah canım benimmmm :nazar:
az kaldı artık sayılı zaman ..
Hazır ve nazır bekliyoruz hanfendi isteği zaman gelebilir doktora 40. Haftayı bekler mı dedim yok sanmıyorum o kadar beklemez dedi. Çatı muayenesinde de normal çıktı herşey bol hareket, kegele egzersizi ve pilates topu da gezinmeye devam ediyorum şimdilik inşaallah rahat bir doğum olur:dua:

Şu an annemdeyim izmirde. Bir sürü test almıştım onlarda evde kaldı. Pazar gününe kadar bekleyeceğim gelmezse pazartesi yaparım. Evet çok gecikmiyor benim ki belki bir gün. O nedenle bekleyeceğim inşallah canım hayırlısıyla olur bakalım
inşallahh inşallahhhhhhh :dua:

Hazır ve nazır bekliyoruz hanfendi isteği zaman gelebilir doktora 40. Haftayı bekler mı dedim yok sanmıyorum o kadar beklemez dedi. Çatı muayenesinde de normal çıktı herşey bol hareket, kegele egzersizi ve pilates topu da gezinmeye devam ediyorum şimdilik inşaallah rahat bir doğum olur:dua:
en doğru en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah minik kuş isim olarak ne düşünmüştün unuttum ben gene o.O

en doğru en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah minik kuş isim olarak ne düşünmüştün unuttum ben gene o_O
Bu soruya bir resim ile cevap vereyim hemen ;)
IMG_20170123_233933.webp

kız aranızda ebru destanın kitabını alan yok mu?D&R da baktım ben bulamadım:işsiz:
kuzum site paylaşabiliyor muyuz bilmiyorum diye paylaşmadım ama d&r sitede var. Ben almadım en yakın D&R ye gitmem lazım ev yapımı sihirli değnek i istiyorum ben

Back
X