- 27 Eylül 2015
- 7.486
- 6.088
- 148
- 34
Hmm zor karar yollarda sıkıntı olmaz ama İstanbul un kendi trafiğihafta sonu istanbula gitcem .Yağsa iptal etcez ama ara ara yağıyo kesiliyor kararsız kaldım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm zor karar yollarda sıkıntı olmaz ama İstanbul un kendi trafiğihafta sonu istanbula gitcem .Yağsa iptal etcez ama ara ara yağıyo kesiliyor kararsız kaldım![]()
Bebiş iyi büyümüş gördük bugün herşey yolunda bir sıkıntımız yok ana kız.hamdolsun canım siz napıyosunuzz bebiş nasıl ,
bugün göyya kar diyorrdu 2yağdı durdu bişey yok şuan.soğuk var ama aşırı da değil
eh be sende canımm dikkat etsenecansu1109 canım beklemekteyim hala gelen giden yok daha. Yalnız 2 gün önce belim incinmiş gibi ağrıdı belki ranzayı kaldırmaya çalışmıştım ondandır
maşallah canım benimmmmBebiş iyi büyümüş gördük bugün herşey yolunda bir sıkıntımız yok ana kız.aynen şimdilik fazla soğuk değil haftasonu ne olacak bakalım.
haha bu azimle gidersen takvimi de yaparsın inanıyorum bennnnkız yüz verme bana takvim flan da yaparım kadın delirdi dersiniz sonraa![]()
Şu an annemdeyim izmirde. Bir sürü test almıştım onlarda evde kaldı. Pazar gününe kadar bekleyeceğim gelmezse pazartesi yaparım. Evet çok gecikmiyor benim ki belki bir gün. O nedenle bekleyeceğim inşallah canım hayırlısıyla olur bakalımeh be sende canımm dikkat etsene
normalde senin gecikmiyordu dimi bi test yap olmazsa hadi inşallahhhh![]()
![]()
Ağzın bal yesinn kusummmmhaha bu azimle gidersen takvimi de yaparsın inanıyorum bennnninşallahhhh
Ay hic sorma trafiği ve su son olan olaylardan ötürü korkuyorum bide ben İstanbuldan yaHmm zor karar yollarda sıkıntı olmaz ama İstanbul un kendi trafiği![]()
Hazır ve nazır bekliyoruz hanfendi isteği zaman gelebilir doktora 40. Haftayı bekler mı dedim yok sanmıyorum o kadar beklemez dedi. Çatı muayenesinde de normal çıktı herşey bol hareket, kegele egzersizi ve pilates topu da gezinmeye devam ediyorum şimdilik inşaallah rahat bir doğum olurmaşallah canım benimmmm
az kaldı artık sayılı zaman ..
inşallahh inşallahhhhhhhŞu an annemdeyim izmirde. Bir sürü test almıştım onlarda evde kaldı. Pazar gününe kadar bekleyeceğim gelmezse pazartesi yaparım. Evet çok gecikmiyor benim ki belki bir gün. O nedenle bekleyeceğim inşallah canım hayırlısıyla olur bakalım
en doğru en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah minik kuş isim olarak ne düşünmüştün unuttum ben geneHazır ve nazır bekliyoruz hanfendi isteği zaman gelebilir doktora 40. Haftayı bekler mı dedim yok sanmıyorum o kadar beklemez dedi. Çatı muayenesinde de normal çıktı herşey bol hareket, kegele egzersizi ve pilates topu da gezinmeye devam ediyorum şimdilik inşaallah rahat bir doğum olur![]()
hep birlikte yiyelimmmAğzın bal yesinn kusummmm![]()
Bu soruya bir resim ile cevap vereyim hemenen doğru en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah minik kuş isim olarak ne düşünmüştün unuttum ben gene![]()
oyy tatlışımmm ismiyle yaşasın inşallahhhBu soruya bir resim ile cevap vereyim hemenEki Görüntüle 1944706
Aminnn insallahhhhep birlikte yiyelimmm![]()
kuzum site paylaşabiliyor muyuz bilmiyorum diye paylaşmadım ama d&r sitede var. Ben almadım en yakın D&R ye gitmem lazım ev yapımı sihirli değnek i istiyorum benkız aranızda ebru destanın kitabını alan yok mu?D&R da baktım ben bulamadım![]()
Aa siteye bakmadım du bakim saol yavrumkuzum site paylaşabiliyor muyuz bilmiyorum diye paylaşmadım ama d&r sitede var. Ben almadım en yakın D&R ye gitmem lazım ev yapımı sihirli değnek i istiyorum ben