- 20 Nisan 2016
- 1.220
- 640
- 123
ne demek kuzum :)Aa siteye bakmadım du bakim saol yavrum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne demek kuzum :)Aa siteye bakmadım du bakim saol yavrum![]()
bi ara niyetlendim alayım diye ondan sonra ne olduysa vazgeçtim.kitapyurdu baktın mı olabilir ordakız aranızda ebru destanın kitabını alan yok mu?D&R da baktım ben bulamadım![]()
Site atmazsa inşallah D&r da var ama ödeme sayfasını açmıyor alcamdabi ara niyetlendim alayım diye ondan sonra ne olduysa vazgeçtim.kitapyurdu baktın mı olabilir orda
dr kargo bedavaymış bugün ben de alayım bari :)Site atmazsa inşallah D&r da var ama ödeme sayfasını açmıyor alcamda![]()
evet canım çok haklısın gerçek değişmiyor. Psikolojik gibi geliyor bana da... Daha regl olmadım ama belirtilerim var regl için... O yüzden test yapmam heralde... Bilmiyorum cesaretim yok bu ay çok sıkı çalıştık aslında...sen bilirsin canım ama test yapsan da yapmasan da gerçek değişmeyecek..bu tarz gecikmeler psikolojik de olabiliyor..inşallah bebiştendir
Aldımm dr dan sonundadr kargo bedavaymış bugün ben de alayım bari :)
hadi gözün aydın benim kart da haftaya kesilcek haftaya alayım bu ay mont fln aldım kaçırdım geneAldımm dr dan sonunda![]()
benim nasıl kaçtı bi bilseeenhadi gözün aydın benim kart da haftaya kesilcek haftaya alayım bu ay mont fln aldım kaçırdım gene![]()
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar.gunaydınnn canlaaarHayırlı cumalarr
![]()
höfff hakikaten debenim nasıl kaçtı bi bilseeenEn son kociye msj gitmiş onun kartını kullandım
Bu ay başka msj istemiyorum diye kesin talimat aldım
![]()
hayırdır insaalah kuzumgünaydın canlar hayırlı cumalar.
uykum var ,belim ağrıyor,başım ağrıyor,duygusallığım üstümde,gerginim daha sayim miii![]()
ne bileyim kuşum ya 2gündür belim ağrıyor üşüttüm sanırım duygusallığımı da bilmiyorum hiçhayırdır insaalah kuzum![]()
Ay napim sabah sabah haber okuyup kendimi sinir ediyorumne bileyim kuşum ya 2gündür belim ağrıyor üşüttüm sanırım duygusallığımı da bilmiyorum hiçbiraz çikolata yiyeyim geçer herhalde ..
sen nasılsın
Cuma bugün haftasonu her istediğini ye kusumne bileyim kuşum ya 2gündür belim ağrıyor üşüttüm sanırım duygusallığımı da bilmiyorum hiçbiraz çikolata yiyeyim geçer herhalde ..
sen nasılsın