- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
boşver en azından psikolojine yatırımewt sipariş verdim ajandayı alırkenBuarada buna taktım.Tabak çanaktan sonra
![]()

ben de evim dergisine çok taktım huzur buluyorum fiyat da uygun tam bizlik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşver en azından psikolojine yatırımewt sipariş verdim ajandayı alırkenBuarada buna taktım.Tabak çanaktan sonra
![]()
Ona bende bi ara taktıydım zaten ondan bulaştım bu tabak canak alma isineboşver en azından psikolojine yatırım
ben de evim dergisine çok taktım huzur buluyorum fiyat da uygun tam bizlik![]()
aynen öyle ben de tam olarak bu cümleyle kendimi avutuyorumOna bende bi ara taktıydım zaten ondan bulaştım bu tabak canak alma isineAmann sigaramız yok içkimiz yok.Bizimde kötü alışkanlığımız bu
![]()
Çok üzüldüm canım yagünaydın canlar dün akşam konuştum haberler iyi değil maalesef
doktordan geldikten snra kanaması başlamış .. akşam da keseyi düşürmüş kanamayla
şimdi sanırım değerin sıfırlanması gerekiyor .
en azından operasyona gerek kalmadı elle tutulan bu var..
rabbim inşallah en tez zamanda sağlıklı bebişle doldursun yerini ...![]()
İyidir canım sen nasılsın ? Burası soğuk ya hele hafta sonuna dahada soğuyacakmışNasılsınız kızlar soğuk mı sizin oralarda kar geldi mı ?
Bende iyiyim burası da kar yağıyor yavaş yavaş soğumaya başladı evet haftasonu daha soğukmuş hava durumuna baktım da. Rabbim kolaylık versin dışarı olanlara yakacağı olmayanlara..İyidir canım sen nasılsın ? Burası soğuk ya hele hafta sonuna dahada soğuyacakmış![]()
valla soğuk var cnm ama kar geliyor geri gidiyo yağamadı bize tamNasılsınız kızlar soğuk mı sizin oralarda kar geldi mı ?
Amin canımm..Bende iyiyim burası da kar yağıyor yavaş yavaş soğumaya başladı evet haftasonu daha soğukmuş hava durumuna baktım da. Rabbim kolaylık versin dışarı olanlara yakacağı olmayanlara..
Bizde de bi yağıyor durunca o yaganlar ediyor sonra yine atıyor.valla soğuk var cnm ama kar geliyor geri gidiyo yağamadı bize tam![]()
Deli kiz
hafta sonu istanbula gitcem .Yağsa iptal etcez ama ara ara yağıyo kesiliyor kararsız kaldımBizde de bi yağıyor durunca o yaganlar ediyor sonra yine atıyor.
haha
hamdolsun canım siz napıyosunuzz bebiş nasıl ,Nasılsınız kızlar soğuk mı sizin oralarda kar geldi mı ?
evet öyle gösteriyorBende iyiyim burası da kar yağıyor yavaş yavaş soğumaya başladı evet haftasonu daha soğukmuş hava durumuna baktım da. Rabbim kolaylık versin dışarı olanlara yakacağı olmayanlara..
kız yüz verme bana takvim flan da yaparım kadın delirdi dersiniz sonraahahasenin canın sağ olsunnn öyle yapalım bebişimmmm