Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

valla canım içimi okudun her kelimesine ayrı katılıyorum kesinlikle durumun özü bu aslında...hmm çocuksuz da mutlular demek bunlar hemen bi bıçak saplayayım da kanırtayım şunları ..

valla canım içimi okudun her kelimesine ayrı katılıyorum kesinlikle durumun özü bu aslında...hmm çocuksuz da mutlular demek bunlar hemen bi bıçak saplayayım da kanırtayım şunları ..

benim 2 görümceminde esleri fena.Adamlar ters.ikisinin de birer cocugu var.Her karşılaştığımda diyorum böyle bi adamla evli olsam kesin boşamıştı beni.Biri doğulu zaten.Daha lohusayken kıza erkek doğursaydın araba alçaktım dedi düsünO yüzden her seferinde şükrediyorum Allah bana evlat verir vermez bilemem ama kocadan yüzümü güldürdü

maşallah canım rabbim başımızdan eksik etmesin onları
başka türlü olsa yürümezdi ayrılırdık zaten...herkesin göğüsleyebileceği şeyler değil
inşallah bu kdrdır sınavımız sonu güzel olur mükafatını alırız inşallah

Çok teşekkür ederim canım yardımların için ALLAH(c.c)`ım razı olsun.
Geçen ay 19 Aralık'ta adet olmuştum. Bu ay gecikmenin 10. Gününde test yaptırdım değerim 10.000 çıktı.

Bunlar yüzümüze söylenen düşün arkadan neler konusuluyorAllah herkesin kalbine göre versin ne diyim
benim de ohoooo bi araba laf ediliyordur eminimmm ..
aynen öyle zeynebim rabbim büyük herkes hakketiğini yaşıyor ya da yaşayacak elbet...

Çok teşekkür ederim canım yardımların için ALLAH(c.c)`ım razı olsun.
Geçen ay 19 Aralık'ta adet olmuştum. Bu ay gecikmenin 10. Gününde test yaptırdım değerim 10.000 çıktı.
maşallah canımm değerin de gayet güzel rabbim sonuna kdr güzel haberler almayı vermeyi nasip etsin... darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…