Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Ahhhh ınsanlar aahhhhh keske bılselerdı kalp kırmanın ne kadar agır ve gunah oldugunu.boyle olmazdı ıste.ancak yasayan bılır bunu.bızım komsunun kızı vardı hıc bı sorunları yoktu doktor tek sebebı stres demıstı 3 sene sonra oldu sımdı ıkıncısını dogurdu.anneme soylemıs sakın fatmaya sorma demıs cocuk var mı dıye demıs sımdıkten strese sokmayın ben gectm o yollardan sakın sormayın olursa zaten soyler demıs.bende haayy allah razı olsn dedım ya sen de sorma anne olursa zaten soylerm dedm sesı cıkmıyo sımdı

Damdan düsenin halinden damdan düşen anlar iste.Ama o damdan düşenlerde çoğu zaman geçtikleri yolları unutup ahkam kesmeye kalkıyor ya,insan en cok ona kızıyor iste canım.

İlginç bir kızmış cidden boşver takma

İnsanlar acayip acayip konuşmaya nasıl Cesaret edebiliyor anlamıyorum ki o burunlarını neden başkalarının hayatlarına sokmadan duramıyorlar.

Daim etsin Rabbim mutluluğunuzu işte en önemlisi bu hayatta önce eşle muhabbet sonra diğer şeyler huzurdan önemlisi var mı hayatta.

saol canm benm r

saol canm benm r

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…