Ahhhh ınsanlar aahhhhh keske bılselerdı kalp kırmanın ne kadar agır ve gunah oldugunu.boyle olmazdı ıste.ancak yasayan bılır bunu.bızım komsunun kızı vardı hıc bı sorunları yoktu doktor tek sebebı stres demıstı 3 sene sonra oldu sımdı ıkıncısını dogurdu.anneme soylemıs sakın fatmaya sorma demıs cocuk var mı dıye demıs sımdıkten strese sokmayın ben gectm o yollardan sakın sormayın olursa zaten soyler demıs.bende haayy allah razı olsn dedım ya sen de sorma anne olursa zaten soylerm dedm sesı cıkmıyo sımdıBende sormuyorum kac tane arkadaşım var ev hanımı olup evde oturann.2-3 senelik evli.Ben bilmem mi kız calısmıyonuz da çocuk da yapmıyonuz demeyi.Ama insan bi düşünür dimi.Yok kimisi düşünmüyor iste.Bana kocan maas kesilcek diye mi istemiyor diyen bile olmustıu.Hee kocam benim maasa güvenip evlendi zaten demiştim bende.Ahhh ahh neler duydu bu kulaklar bacımmAllah görüyor hepsi ni ama
Damdan düsenin halinden damdan düşen anlar iste.Ama o damdan düşenlerde çoğu zaman geçtikleri yolları unutup ahkam kesmeye kalkıyor ya,insan en cok ona kızıyor iste canım.Ahhhh ınsanlar aahhhhh keske bılselerdı kalp kırmanın ne kadar agır ve gunah oldugunu.boyle olmazdı ıste.ancak yasayan bılır bunu.bızım komsunun kızı vardı hıc bı sorunları yoktu doktor tek sebebı stres demıstı 3 sene sonra oldu sımdı ıkıncısını dogurdu.anneme soylemıs sakın fatmaya sorma demıs cocuk var mı dıye demıs sımdıkten strese sokmayın ben gectm o yollardan sakın sormayın olursa zaten soyler demıs.bende haayy allah razı olsn dedım ya sen de sorma anne olursa zaten soylerm dedm sesı cıkmıyo sımdı
Aynen rabbım yar ve yardımcımız olsn ıns ne dıyelmDamdan düsenin halinden damdan düşen anlar iste.Ama o damdan düşenlerde çoğu zaman geçtikleri yolları unutup ahkam kesmeye kalkıyor ya,insan en cok ona kızıyor iste canım.
kuru pilav tursu
bu akşam koci geç gelebilir ay kapanışı yapıyor eğer geç gelirse kendime uydurcam ,yemeğe gelirse de ıspanak yapcam yanına ne yapsam bilemedimkuru pilav tursusende
ıspanak yanına makarna fix biizim evdebu akşam koci geç gelebilir ay kapanışı yapıyor eğer geç gelirse kendime uydurcam ,yemeğe gelirse de ıspanak yapcam yanına ne yapsam bilemedim
içine pirinç atıyorum ıspanağın ben o yüzden tereddütte kalıyorum makarna için ama ne zamandır kavurma makarna yapmıyodum doğru diyosun bi makarna patlatayımıspanak yanına makarna fix biizim evde
İlginç bir kızmış cidden boşver takmasormaa kocası benim kociden 3yaş büyük 33yaşında ..
kız 2.yi istiyor diyor o akşam midem bulanıyo inşallah hamileyimdir dedim günün mü geçti yoo hastayım diyordüşün..
neyse canım rabbim büyük diyoruz ...
evett biliyorummmm haspam yaaaaaa
İnsanlar acayip acayip konuşmaya nasıl Cesaret edebiliyor anlamıyorum ki o burunlarını neden başkalarının hayatlarına sokmadan duramıyorlar.Bende sormuyorum kac tane arkadaşım var ev hanımı olup evde oturann.2-3 senelik evli.Ben bilmem mi kız calısmıyonuz da çocuk da yapmıyonuz demeyi.Ama insan bi düşünür dimi.Yok kimisi düşünmüyor iste.Bana kocan maas kesilcek diye mi istemiyor diyen bile olmustıu.Hee kocam benim maasa güvenip evlendi zaten demiştim bende.Ahhh ahh neler duydu bu kulaklar bacımmAllah görüyor hepsi ni ama
Daim etsin Rabbim mutluluğunuzuİstiyorlarki kocalarımız bizi ele güne karsı eziklesin,hatta çocuk olmuyor diye boşasın.Benim elime kıymık batsa onun canı acır.Böyle bir adamla evliyim ben.Cocukla evlilik yürümez.Cocuk evin meyvesidir evet.Allah isteyen herkese versin o meyveyi ama çocuk baslı basına evliliğin sebebi değildir.Bi adam beni çocuk doğurdum diye sevecekse hic sevmesin.İste bunu anlayamıyorlar.Zorlarına giden o.Kadın çocuk bile yapamadı ama kocası el üstünde tutuyor.Bunu çekemiyorlar net yani
patlat kızz sefaan olsuniçine pirinç atıyorum ıspanağın ben o yüzden tereddütte kalıyorum makarna için ama ne zamandır kavurma makarna yapmıyodum doğru diyosun bi makarna patlatayım
amin yavrum saolasın cümlemizinDaim etsin Rabbim mutluluğunuzuişte en önemlisi bu hayatta önce eşle muhabbet sonra diğer şeyler huzurdan önemlisi var mı hayatta.
Canım selam insallah allah sana ve esine en kısa zamanda hayırlı bir bebek nasip etsın saglıklı hamileliğimiz saglıklı dogumlarımız olsun insallah[/QUOTE
saol canm benm insallah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasıp etsın
Canım selam insallah allah sana ve esine en kısa zamanda hayırlı bir bebek nasip etsın saglıklı hamileliğimiz saglıklı dogumlarımız olsun insallah[/QUOTE
saol canm benm insallah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasıp etsın
ay geldi mi yaaaaaaaaaaacansu1109 benim adet döngüme şubat az gelir diyorum
ve Bat güncelliyorum;
02.03.2017 (gelmez umarım)
Gunaydın seker.tıp ılerledı ılerlemesıne de o tıppı kullanacak doktor cok az o yuzden sans azalıyo.dun 39 yasında bı bayan vardı 2 tup basarısız olmus tv ye cıktı oradan bı doktor aradı ben ustlencem tedavısını dedı ve 6 aylık bı tedavı sonrası kadın tekrar geldı programa ve hamıleydı.o yuzden ıyı doktor onemlı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?