- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
daha neee ne güzel işteee maşalalhhhBen 52 ile hamile kaldım 64 ü görüyor bu gözler artık![]()
ben de 56-55inebilsem kalana kdr iyi olur diye düşünüyorum ama artık takılmıyorum nasip kısmet :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha neee ne güzel işteee maşalalhhhBen 52 ile hamile kaldım 64 ü görüyor bu gözler artık![]()
görürsün görürrsün hiç merak etme sennn duraklamaya girmişsindir bi inmeye başlasın patır patır dökülcen bak görKııızzz hepınız zayıfsınız bendeeeennnn 160 boy 62 kılo ben nere gıdem 1.5 aydr 3.5 kılo anca verdm suan 62 de takılı kaldm gıtmıyo ınmedı bı turlu 58 ı gormem lazm ya ooff
hoşgeldin cnm nasılsınMerhaba kızlar:)
Ayyy gıtmedıkce canm sıkıldı o yuzden oglen yemegı cok yedm ya toktum ama yıne yedm canımı sıktı.pısman oldm sonra o yuzden aksama cok az yıgcemgörürsün görürrsün hiç merak etme sennn duraklamaya girmişsindir bi inmeye başlasın patır patır dökülcen bak gör
Canım stres yapma dinlenmene bak Allah ım sağ salim kavuşmanızı nasip etsin. Zayıf da doğsa takma sakın görümcemin ki çok minikti tutmaya korkuyorduk ama şimdi maşşalah hem önemli olan sağlıklı olmalarıKızlar benim biraz sıkıntılar var dua edin olur mudün rapor almak için başka bir doktora gitmek zorunda kaldım geçtiğimiz perşembe kendi doktorumun ölçümlerinde kalmış çıktı bebek suyum da sınırda. emin olmak için radyoloji uzmanina gönderdi o hepten küçük ölçtü hatta suyu daha da az ölçtü. Sonra ben kafaya taktım doğumevine de gittim devlete. O da ölçümlerde perşembe gününe yakın suyu da sınırda idare eder ölçtü. Ama tedbir için yatış verdi. Tetkikler yapıldı amniyo sızıntısı aciklik yokmus sancı da normal seviyede idi bende yatmadım çıkış istedim . Sıkı takip edilmesini gerekiyor. İnşaallah doktor farklılığıdır. Cuma yine dünkü doktora gideceğim pazartesi kendi doktorum geliyor izinden ona gideceğim rakiplerden su azalmaya devam Edip bebek gelişimi durmuş ise büyük ihtimal sezeryanla alacaklar. Benim şuan tek yapabildiğim hareket ve su geliyor mu onu takip ediyor sorun görürsem hemen hastaneye gitmek. o da strese sokuyor beni. Kızım hareket ediyor çok şükür böyle devam eder inşaallah
![]()
lakabının hakkını veriyorsun o zaman sen :) :)bodur tavuk herdaim piliç canlarbende kilo az birraz 50 kiloyum
![]()
yaaa havalardan mı ki acaba bende de aynısı var ya yatsam uyuyamıyorum sabahda kalkamıyorumben komple zor kalkıyorum yaa bu ara gece yatmaz sabah kalkmaz oldum resmne![]()
hafif yediysen sıkıntı olmz canım öğün atlamaman önemli zaten o yüzden iyi yapmışsın yemişsin deAyyy gıtmedıkce canm sıkıldı o yuzden oglen yemegı cok yedm ya toktum ama yıne yedm canımı sıktı.pısman oldm sonra o yuzden aksama cok az yıgcem![]()
pazar gecesi kabus gibiydi ya 3bucuktu uyanıktım ertesi gün zombi gibi dolandımm koca gün anlamadım ben de neden valla canımyaaa havalardan mı ki acaba bende de aynısı var ya yatsam uyuyamıyorum sabahda kalkamıyorum![]()
Ikı kase corba ıkı dılım ekmek ayva tatlısı bı tane.4 tanede kuru pasta yedm.aslında bır kase corba bı dılım ekmektı hakkım.ama ıkı katı yedm sorma.hafif yediysen sıkıntı olmz canım öğün atlamaman önemli zaten o yüzden iyi yapmışsın yemişsin de
Demekkı akılda bır ton dusunce var da ondan uyku gıtmıspazar gecesi kabus gibiydi ya 3bucuktu uyanıktım ertesi gün zombi gibi dolandımm koca gün anlamadım ben de neden valla canım![]()
ah olmaz mı olmaz mıDemekkı akılda bır ton dusunce var da ondan uyku gıtmıs
kitabım geldi ama daha başlayamadım aksam dizi vardı bu aksamda dizi sarmazsa baslıcam cnmkuzu kitaba başladın mı naptınnbabyloading87
eh :) normalde 1kase çorba 1dilim ekmeğe eş değer sen 4dilim ekmek yemiş gibi olmuşsun ardından da ayva tatlısıyla cila çekip kuru pastayla da kapanış ypmışsınIkı kase corba ıkı dılım ekmek ayva tatlısı bı tane.4 tanede kuru pasta yedm.aslında bır kase corba bı dılım ekmektı hakkım.ama ıkı katı yedm sorma.
kolay okunur gibi geliyor o kitap 1akşamda biter sararsa ben de kart kesilsin 10gün sonra alcam kısmetsekitabım geldi ama daha başlayamadım aksam dizi vardı bu aksamda dizi sarmazsa baslıcam cnm
Yok yuruyusu bırakmadm bacaklarım baya sıkılastı gozle gorulur sekılde ve yanlarım gıttı ama var daha bı 4 kılo daha versem tam olacak.evet ya bugun oglen kactı sorma.neyse bırakmıycam ınat ettm.eh :) normalde 1kase çorba 1dilim ekmeğe eş değer sen 4dilim ekmek yemiş gibi olmuşsun ardından da ayva tatlısıyla cila çekip kuru pastayla da kapanış ypmışsın
olsun sağlık olsun kuzu kendini şımartmış olmuşsun olcak o kdr..
akşama salata yersinya da yrn dikkat edersin sporu bırakma ama
bırakma canım aynen sürekli kendini motive et .. ve her hafta aynı gün aynı kıyafetlerle resmini çek resimleri sakla.. güzel motivasyon olacaktırYok yuruyusu bırakmadm bacaklarım baya sıkılastı gozle gorulur sekılde ve yanlarım gıttı ama var daha bı 4 kılo daha versem tam olacak.evet ya bugun oglen kactı sorma.neyse bırakmıycam ınat ettm.
Subatın 24 une esım ızne cıkmayı dusunuyo.memlekete gıdıcez 7 aydr ızın kullanmıyorm yoruldum dedı.o zamana 23 gun var en az 3 kılo vermem lazm oyle sartladm kendımı ıns verırım.bı yandan ıstıyorm gıtmeyı bı yandan da goren cocuk sorup durucak sırf o yuzden gıtmek ıcımden gelmıyo ya.aman nedır bı mılletın bızı germesı yabırakma canım aynen sürekli kendini motive et .. ve her hafta aynı gün aynı kıyafetlerle resmini çek resimleri sakla.. güzel motivasyon olacaktır
Baslada bıze de tıyo ver kız hadı bakalmkitabım geldi ama daha başlayamadım aksam dizi vardı bu aksamda dizi sarmazsa baslıcam cnm