Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Subatın 24 une esım ızne cıkmayı dusunuyo.memlekete gıdıcez 7 aydr ızın kullanmıyorm yoruldum dedı.o zamana 23 gun var en az 3 kılo vermem lazm oyle sartladm kendımı ıns verırım.bı yandan ıstıyorm gıtmeyı bı yandan da goren cocuk sorup durucak sırf o yuzden gıtmek ıcımden gelmıyo ya.aman nedır bı mılletın bızı germesı ya
hiç söyleme canım valla sırf bu yüzden insna içine karışmak istemiyorum bazen :(

hiç söyleme canım valla sırf bu yüzden insna içine karışmak istemiyorum bazen :KK43:
Bı de saka gıbı ıkı teyzemın ıkı gelınıde hamıle sımdı gerınıp gerınıp hava atacaklar.o degıl o yuzden annemınde morali bozuluyo sekerı var bıde oyyyy aman ya.cok sıkıcı

Bı de saka gıbı ıkı teyzemın ıkı gelınıde hamıle sımdı gerınıp gerınıp hava atacaklar.o degıl o yuzden annemınde morali bozuluyo sekerı var bıde oyyyy aman ya.cok sıkıcı
canım elimizde olan bişey değil ne yapalım anneciğine de söyle hiç üzülmesin rabbim vermiyorsa vardır bir bildiği allah büyük

IMG_4398.webp ozman herkese benden kahveee:kahve:

günaydın kızlar ay nasıl hastayım :( akşam üstü bi halsizlik bi üşüme ateşlendim dün akşam sabaha karşı biraz terledim geldim işe ama hiç halim yok yataydım iyidi öğleden sonra eve geçerim böyle olursam :(

günaydın kızlar ay nasıl hastayım :KK43: akşam üstü bi halsizlik bi üşüme ateşlendim dün akşam sabaha karşı biraz terledim geldim işe ama hiç halim yok yataydım iyidi öğleden sonra eve geçerim böyle olursam :KK43:
aaa geçmiş olsun kusumm.Üsüttün mu naptıno_O

günaydın kızlar ay nasıl hastayım :KK43: akşam üstü bi halsizlik bi üşüme ateşlendim dün akşam sabaha karşı biraz terledim geldim işe ama hiç halim yok yataydım iyidi öğleden sonra eve geçerim böyle olursam :KK43:
Gecmis olsun bu seneki garipler hem çok ağır hem tam geçti derken tekrarlayan türden maalesef yakayı kurtarmak zor oluyor. Dinlenebilirsen güzel olur.

Gecmis olsun bu seneki garipler hem çok ağır hem tam geçti derken tekrarlayan türden maalesef yakayı kurtarmak zor oluyor. Dinlenebilirsen güzel olur.
sağol canım hakikaten de öyle 1ay olmadı daha bi ateşlenmiştim 1günde geçti diye sevinmiştim demek saklanmış mikrop hortladı gene :( aman sen dikkat et kendine çok fazla

Günaydın canım geçmiş olsun. Geç dinlen bu sene gripler hep halsizlik ateş yada öksürük dinlenmeden de geçmiyor artık :(
dikkat et

Günaydın canım geçmiş olsun. Geç dinlen bu sene gripler hep halsizlik ateş yada öksürük dinlenmeden de geçmiyor artık :KK43:
dikkat et
sağol kuzum benim birz açıldım gibi ateşim yok şu an çok şükür ama hiç halim yok kollarım bacaklarım ağrıyo . giderim öğlen belki eve cumartesi de günüm var bana geeleckeler tam denk geldi

sağol kuzum benim birz açıldım gibi ateşim yok şu an çok şükür ama hiç halim yok kollarım bacaklarım ağrıyo . giderim öğlen belki eve cumartesi de günüm var bana geeleckeler tam denk geldi
dıştan ateş belli etmiyodur ama hafif ateş vardır belki genelde o halsizlik çok yapıyor varsa 1 tane parol iç istersen o çok iyi geliyor.Düzelirsin belki cmrtsiye kadar

G
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ateş varsa mutlaka bir enfeksiyon da vardır antibiyotik kullanman gerkebilri

Back
X