- 21 Ağustos 2015
- 32.032
- 97.220
- 598
- 38
iyi canım devam git gele.Sen nasılsın,var mı bulantı filanTeşekkür ederim canım sen nasilsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi canım devam git gele.Sen nasılsın,var mı bulantı filanTeşekkür ederim canım sen nasilsin
sağol kuzum daha iyiyim halszilik var hafif .sen nasılsın konuşamıyoruz bayadırG
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ateş varsa mutlaka bir enfeksiyon da vardır antibiyotik kullanman gerkebilri
yaptırmam lazım aynen canım yakana baktr bi ara .Kanda mikrop varsa ateş yapıyor kuzum.Serum tedavisi uyguluyorlar ozamn.Gecmis olsun kusum.Dikkat et kendine![]()
içtim içtim kuzum 3gibi de cıkcam herhalde biraz dinlenirim duş alıp toparlarım inşallahdıştan ateş belli etmiyodur ama hafif ateş vardır belki genelde o halsizlik çok yapıyor varsa 1 tane parol iç istersen o çok iyi geliyor.Düzelirsin belki cmrtsiye kadar
canım çok teşekkür ederim eksik olmaCansucum çok geçmiş olsun
Evet canım bende iyiyim allah a şükür 32. Haftadayim bebeğin başı biraz küçük onu kafama taktım bu aralar inşallah bir sıkıntı oluşturmaz yarın kontrolüm var bakalım Dr ne diyeceksağol kuzum daha iyiyim halszilik var hafif .sen nasılsın konuşamıyoruz bayadır
canım benim yüreğini sıkma bakim ..aklına kötü şey getirme allah'a emanet yoktur bi sıkıntı stres yapmak daha büyük zarar bebeğe ve sanaEvet canım bende iyiyim allah a şükür 32. Haftadayim bebeğin başı biraz küçük onu kafama taktım bu aralar inşallah bir sıkıntı oluşturmaz yarın kontrolüm var bakalım Dr ne diyecek
Haklısın canım dualarınızda beni de eksik etmeyincanım benim yüreğini sıkma bakim ..aklına kötü şey getirme allah'a emanet yoktur bi sıkıntı stres yapmak daha büyük zarar bebeğe ve sana
kız senin izninde var icerde bi dünya kullandırmıyorlar mı?yaptırmam lazım aynen canım yabi gitsem b12de baktırcam aslında da işte fırsat bulamıyorum bi türlü
dualar hepimiz için canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah sen de hiç yüreğini sıkmaHaklısın canım dualarınızda beni de eksik etmeyin
çok gerekmedikçe kullanmayayım diyorum canım ya lazım olacak illa ki bi de gidiyorum geliyorum masa bi dünya olmuş ertesi gün yarım gün gidiyor işleri yoluna sokmak için.açıldım gibi ama daha iyiyimkız senin izninde var icerde bi dünya kullandırmıyorlar mı?![]()
Parol yada minoset alabilirsin canimçok gerekmedikçe kullanmayayım diyorum canım ya lazım olacak illa ki bi de gidiyorum geliyorum masa bi dünya olmuş ertesi gün yarım gün gidiyor işleri yoluna sokmak için.açıldım gibi ama daha iyiyim![]()
parol içiyorum canım zaten hamile değilim de alışkanlık olmuş tedbirli olmak :)Parol yada minoset alabilirsin canim
Fena oluyor evet izindn sonraçok gerekmedikçe kullanmayayım diyorum canım ya lazım olacak illa ki bi de gidiyorum geliyorum masa bi dünya olmuş ertesi gün yarım gün gidiyor işleri yoluna sokmak için.açıldım gibi ama daha iyiyim![]()
yemeğim de yokFena oluyor evet izindn sonraİyi bari açıldıysan.Eve gidince direk yat dinlen
![]()
İnşallah o günler de gelecek hayırlısıylaparol içiyorum canım zaten hamile değilim de alışkanlık olmuş tedbirli olmak :)
inşallah canım benim aminnnnİnşallah o günler de gelecek hayırlısıyla
kocin yiyo mu bacım bamyayemeğim de yoknapsam acaba akşama bamyayla pilav yapayım olmazsa hemen kolayından
günaydın aylinim..Nasılsın nasıl gidiyorkızlarrrrr kimse varmııııııııı?????????