Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

yiyor allahtan
ay valla yemek yapması değil de ne pişirsem sorunsalı
iyimis bizimki ağzına sürmez bamya
Sorma aksam mantıyla geçiştirdim.Bu aksam kapı bulalım valla dedim bende bitti menü.Hafta bası,ıspanak,taze fasulye,mercimek,kuru fassulye hepsini yaptım.repertuarım tükendi valla

ay valla insan napcanı şaşırıyo ya ben normalde her hafta 2gün sebze 2gün bakliyat 1balık 1 tavuk/köfte/et şeklinde dağıtıyorum 1gün de dışarıda yiyoruz işte arada da mantı fln sıkıştırıyorum ama her zaman böyle olmuyo maalesef
benim bu akşama yemek kaldı yrna da köfte pattis yapcam pazar off günüm benim

sorma ya balık bende yapmadım kız bayağıdır.Biz resata gidiyoruz genelde altıparmağa,ordan da anneme çıkıyoruz.Ben bu aksam onu yapalım diyeyim kociye arayıp

sorma ya balık bende yapmadım kız bayağıdır.Biz resata gidiyoruz genelde altıparmağa,ordan da anneme çıkıyoruz.Ben bu aksam onu yapalım diyeyim kociye arayıp
ben haftada 1 yapıyorum balık kolay menü hem de sağlıklı misss
dışarıda balık yediğimizde 60-70den aşağı cıkmıyoruz hadi kalamar hadi karides evde ekonomik oluyor

ben haftada 1 yapıyorum balık kolay menü hem de sağlıklı misss
dışarıda balık yediğimizde 60-70den aşağı cıkmıyoruz hadi kalamar hadi karides evde ekonomik oluyor
öyle hem kalamar hem karides olmazDonat masayı garson derseen ay sonunu getiremezsin bacımBirinden biri

selam
dularımızın kabul olduğu bir cuma olsun.
okudum biraz, okudukça acıktım
Salliala , yumiti duamdasın
bende bikaç gece öncsinde üşümüştüm, burnum akmaya başladı her sabah bademciklerim şiş uyanıyorum.
Bu kış yakamızı iyi kaptırdık bu gribe cansu1109 , burnum falan hep uçuk.
Uykuyla alakalı olan kısımları dikkatle okudum, zira hergün saat 16:00 dedimi bir uyuklama geliyor hiiiççç sormayınnn
dün belimdeki ağrılardan dolayı netten bikaç hareket edindim, daha önceki doktorumuhn bana verdiği hareketlerle harmanlayıp dün akşam ilk 10 dk'lık süreçte ağrısaza, sızlasada yaptım... . Yavaş yavaş süreyi uzatacağım, acelem yok, birden yüklenmekde iyi olmaz.
Sizler ne yapıyonuz, değişik ekstra yaptığınız şeyler var.
işler güçler hep aynı, beklemeler aynı ...

sorma canım ya valla allah beterinden saklasın hamdolsun halimize.
valla uyku durumu klasik zaten cnaım ya uyku uyku uyku doyamıyorum uyumalara
oh maşallah devamı gelir inşallah
biz hep aynı canım iş güç koşturmaca zaman geçiriyoruz beklemeler hep aynı dediğin gibi...rabbimin izniyle gelecek güzel günleri bekliyoruz

Allah razı olsun canım. İnşaallah hareketler şifa olur biraz olsun rahatlatır belini sürekli yapmaya çalış bence havalardan bu uykular yorgunluklar soğukta insan hepten uyuşuyor sanki bana öyle geliyor. Benim de yavaş yavaş ağırlaşma başladı yalancı sancılar gelip gidiyor artık. Benim değişik yaptığım birşey kalmadı bu ara hep sevgili pilates topunun ya tepesinde yok yada ayaklarımin altında oynatıp duruyorum

cansu1109 canm gecmıs olsn aman kendınıze esınıze ıyı bakın bol bol meyve yıyın.benım kırmızılar geldı bugun.bu ay ıncır suyu ıcmıstm erken yumurtlamısım galıba ve o haftayı degerlendırmedm gec gelıyo yumos dıye.o yuzden yenı bat 6 mart canm bılgın olsn

Gecmis olsun canımm..Dkkat et kendine güneşi görüp aldanma

aaa erken gelmiş kuşum baya bi ara kanama fln olmasın normal regl gibi mi ?
tmm güncelleyeyim de sen kendine dikkat et gene de

bende incir havuç suyu cok yaptım ilk aylarda erken gelme yapmadı senin bayağı erken gelmiş 10 gün.Acaba bi drna soylesen mi?

Bugün kontrole gittim yine bebeğin suyu nst iyi ama gelişim durmuş gibi karın çevresini iki hafta geride şuan. pazartesi kendi doktorun ölçümlerine göre daha net bir açıklama yapar dedi. Ama hareketlerini takip et farklılık hissettiğin an gel dedi. Bana yazı yazdırdı kendimi takip ederek yatış istemiyorum diye imza attırdı alttan muayene etmeyeyim seni şimdi pazartesi kendi doktorun bakar mutlaka bakarsın açılma başlamıştır sezeryana Gerek kalmadan gelir kızın diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…