yiyor allahtankocin yiyo mu bacım bamyaAman bende de yoktu mantar çorbası yaptım aksam mantı haslıcam
aylinkooo nerelerdesinnnnkızlarrrrr kimse varmııııııııı?????????
iyimis bizimki ağzına sürmez bamyayiyor allahtan
ay valla yemek yapması değil de ne pişirsem sorunsalı
iyimis bizimki ağzına sürmez bamya
Sorma aksam mantıyla geçiştirdim.Bu aksam kapı bulalım valla dedim bende bitti menü.Hafta bası,ıspanak,taze fasulye,mercimek,kuru fassulye hepsini yaptım.repertuarım tükendi valla
kuzum daha iyiyim çok şüküür ateşim çıkmadı dün ilaç almadım ben de bugün hamdolsun iyiyim.çok sağolGünaydın kızlar hayırlı cumalar.cansu1109 nasıl oldun canım ?
oh iyi hemencik geçmiş inşl tekrar gelmez. Şükür canım iyiyim bendexws2 c*
kuzum daha iyiyim çok şüküür ateşim çıkmadı dün ilaç almadım ben de bugün hamdolsun iyiyim.çok sağol
sen nasılsın
sorma ya balık bende yapmadım kız bayağıdır.Biz resata gidiyoruz genelde altıparmağa,ordan da anneme çıkıyoruz.Ben bu aksam onu yapalım diyeyim kociye arayıpay valla insan napcanı şaşırıyo ya ben normalde her hafta 2gün sebze 2gün bakliyat 1balık 1 tavuk/köfte/et şeklinde dağıtıyorum 1gün de dışarıda yiyoruz işte arada da mantı fln sıkıştırıyorum ama her zaman böyle olmuyo maalesef
benim bu akşama yemek kaldı yrna da köfte pattis yapcam pazar off günüm benim
ben haftada 1 yapıyorum balık kolay menü hem de sağlıklı missssorma ya balık bende yapmadım kız bayağıdır.Biz resata gidiyoruz genelde altıparmağa,ordan da anneme çıkıyoruz.Ben bu aksam onu yapalım diyeyim kociye arayıp
öyle hem kalamar hem karides olmazben haftada 1 yapıyorum balık kolay menü hem de sağlıklı misss
dışarıda balık yediğimizde 60-70den aşağı cıkmıyoruz hadi kalamar hadi karidesevde ekonomik oluyor
işte o yüzden balığımı evimde yiyorumm ohhhh missss ekonomik sağlıklı menüüüöyle hem kalamar hem karides olmazDonat masayı garson derseen ay sonunu getiremezsin bacım Birinden biri
sorma canım ya valla allah beterinden saklasın hamdolsun halimize.selam
dularımızın kabul olduğu bir cuma olsun.
okudum biraz, okudukça acıktım
Salliala , yumiti duamdasın
bende bikaç gece öncsinde üşümüştüm, burnum akmaya başladı her sabah bademciklerim şiş uyanıyorum.
Bu kış yakamızı iyi kaptırdık bu gribecansu1109 , burnum falan hep uçuk.
Uykuyla alakalı olan kısımları dikkatle okudum, zira hergün saat 16:00 dedimi bir uyuklama geliyor hiiiççç sormayınnn
dün belimdeki ağrılardan dolayı netten bikaç hareket edindim, daha önceki doktorumuhn bana verdiği hareketlerle harmanlayıp dün akşam ilk 10 dk'lıksüreçte ağrısaza, sızlasada yaptım... . Yavaş yavaş süreyi uzatacağım, acelem yok, birden yüklenmekde iyi olmaz.
Sizler ne yapıyonuz, değişik ekstra yaptığınız şeyler var.
işler güçler hep aynı, beklemeler aynı ...
Allah razı olsun canım. İnşaallah hareketler şifa olur biraz olsun rahatlatır belini sürekli yapmaya çalışselam
bende bikaç gece öncsinde üşümüştüm, burnum akmaya başladı her sabah bademciklerim şiş uyanıyorum.
Uykuyla alakalı olan kısımları dikkatle okudum, zira hergün saat 16:00 dedimi bir uyuklama geliyor hiiiççç sormayınnn
dün belimdeki ağrılardan dolayı netten bikaç hareket edindim, daha önceki doktorumuhn bana verdiği hareketlerle harmanlayıp dün akşam ilk 10 dk'lıksüreçte ağrısaza, sızlasada yaptım... . Yavaş yavaş süreyi uzatacağım, acelem yok, birden yüklenmekde iyi olmaz.
Gecmis olsun canımm..Dkkat et kendine güneşi görüp aldanmaselam
aaa erken gelmiş kuşum baya bicansu1109 canm gecmıs olsn aman kendınıze esınıze ıyı bakın bol bol meyve yıyın.benım kırmızılar geldı bugun.bu ay ıncır suyu ıcmıstm erken yumurtlamısım galıba ve o haftayı degerlendırmedm gec gelıyo yumos dıye.o yuzden yenı bat 6 mart canm bılgın olsn
bende incir havuç suyu cok yaptım ilk aylarda erken gelme yapmadı senin bayağı erken gelmiş 10 gün.Acaba bi drna soylesen mi?cansu1109 canm gecmıs olsn aman kendınıze esınıze ıyı bakın bol bol meyve yıyın.benım kırmızılar geldı bugun.bu ay ıncır suyu ıcmıstm erken yumurtlamısım galıba ve o haftayı degerlendırmedm gec gelıyo yumos dıye.o yuzden yenı bat 6 mart canm bılgın olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?