- 21 Ağustos 2015
- 32.028
- 97.211
- 598
- 38
Ay hic bilmiyoruz kuzum sormaallah allah noldun kız grip desen sivilce ne alaka nazara mı geldin
aman aman çok şükür baş ağrın geçmiş allahtan .aklıma hamilelik geldi yalnız her şeyi ona bağlıyoruzAy hic bilmiyoruz kuzum sormaBugün bas ağrım yok Allahtan Ya üşüttüm ya da lodos etkisi diyorm ben kusum.Siz naptınız haftaSonu,günün nasıl gecti
Reglm bugün bitti kız dahaaman aman çok şükür baş ağrın geçmiş allahtan .aklıma hamilelik geldi yalnız her şeyi ona bağlıyoruz
olabilir ?
çalışmalar nasıl gidiyor sahi ?
gün güzeldi kuşum yoruldum tabii dün de geç kalktık ,geniş kahvaltı sonra miskinlendik akşam 7gibi bi havalanalım dedik yemek yedik geldik eve o kdr
olmazsa sen de git ona kuzum biii...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh. ayo lmaz mı insan umut doluyorrr..Reglm bugün bitti kız dahaBi arkadaşım vardı 1,5 senedir filan istiyordu jale hna gidiyrdu.Meğer jale yumyum günlerini bilememiş.Jimerde Selim hoca varmış.Günde 3 hasta kabul ediyormuş.Bashekimmis galiba.Ona gittiler gecen ay araya insan sokup,buay hamille kaldı.Ay bi sevindim sorma.Kendim olmuş gibi yeminle.Umut oldu resmen bana.Cok uğraştı kız çünkü ben biliyorm.Dedim dua et cabuk banada
ben bi dra gitsem totoyu kaldırıp sağlık ocağına bile razıyımolmazsa sen de git ona kuzum biii...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh. ayo lmaz mı insan umut doluyorrr..
senin uzun sürmüş regl kız bu ay
ay ya boşverben bi dra gitsem totoyu kaldırıp sağlık ocağına bile razıyımResmen yatışa gectim
Ewt buay uzun surdu havadan mıdır nedir
Oooffff yaaaaaaa. Çok üzüldüm. Canım benim yaaa bu sefer olacak Allahın izniylecanım kesenin içinde bebek görünmedi hcg 'si de düşüşe geçti akabinde kanaması geldi ne yazık ki
ben aksam diyorum bu ay kararsızım sıkı mı calıssak,yumyumda calısıp bıraksak mı karar veremedim diyorum.Benim niye kimse duygularımı sormuyor diyor benim adamay ya boşvertırpışıp durma zmanı gelince yatsan da olcakkk amuda kalksan da
stressiz geçsin 1ay en azındann.
benim de az kaldı 4gün bişey kaldı.biz de yumurtlamadan sonra epey serdik bi h.sonu görüştük işte tmm regliye kdrr tatil bitincer görüşürüz
ahahahaah adam haklıııben aksam diyorum bu ay kararsızım sıkı mı calıssak,yumyumda calısıp bıraksak mı karar veremedim diyorum.Benim niye kimse duygularımı sormuyor diyor benim adamyarım saat ona güldüm ya
ahahahaah adam haklıııbenimki de h.sonu diyor kullanıyorsun beni işin olmadığında buruşturup atıyosun dedim delirmeee öylelikle görüştük h.sonu yoksaa halim yoktu
ahahaha yemin ederim hunilik olduk
Allahımmmm gözün aydın canımmKontrol için geldim bebeğin büyümesi durmuş doguralim dedi bi açıklık baktı 3 cm var dedi normal deneyelim diyerek yataşımı yaptı. Saat 12 de odaya çıktım 3 gibi şiddetlenmeye başladı 4 E beş kala doğumhane ye girdim 4. 40 da dikisler de bitmiş bir şekilde dışarı çıktık bebeğimle. 2800 oldu 49 cm biraz emzirdim inlemesi vardı kontrol için düzene girene kadar kuveze aldılar. İnşaallah bir sıkıntı olmaz düzene girer nefes alış verişi. Sadece doğum anına yakın son bir saat çok zorlandım. Doktor ve ebe sağolsun çok yardımcı oldular. 5 dikis var ıkınamadım çünkü güzel. Bizden haberler bu kadar 37+6 da geldi minnak kızım duramadi
ooohhh mis gözünaydın canım. Bebişinle bir ömür mutlu ol inşaallah.Kontrol için geldim bebeğin büyümesi durmuş doguralim dedi bi açıklık baktı 3 cm var dedi normal deneyelim diyerek yataşımı yaptı. Saat 12 de odaya çıktım 3 gibi şiddetlenmeye başladı 4 E beş kala doğumhane ye girdim 4. 40 da dikisler de bitmiş bir şekilde dışarı çıktık bebeğimle. 2800 oldu 49 cm biraz emzirdim inlemesi vardı kontrol için düzene girene kadar kuveze aldılar. İnşaallah bir sıkıntı olmaz düzene girer nefes alış verişi. Sadece doğum anına yakın son bir saat çok zorlandım. Doktor ve ebe sağolsun çok yardımcı oldular. 5 dikis var ıkınamadım çünkü güzel. Bizden haberler bu kadar 37+6 da geldi minnak kızım duramadi
Aminnnnn canım aminnnnn her fırsatta dualarimdasiniz. ALLAH(c.c)'im razı olsun inşaALLAH(c.c)...Çok güzel her şey yolunda. Normale döner inşallah. Kalp atışları da ayrı bir heyecanlı safhadır Rabbim bizlere de nasip etsin.
ALLAH(c.c)'im razı olsun cansucum. ilaç alıyorum doguma kadar devammis.hadi gözün aydın canım ilaçla desteklersin onu kadınların bi çoğunda olan sorun o, sıkma canını
hepimizden canım benim.hiç canını sıkma böyle sıkıntılar olsun ne yapalım ..bebişin iyi sen iyisin ya ...gerisi hallolurALLAH(c.c)'im razı olsun cansucum. ilaç alıyorum doguma kadar devammis.
olsunnnn ne yapalımmm ben haftada 6gün çalışıyorum :) aynı ilçedesin güzel yönlerini düşünalemsiniz vallahi yaaa. Benim tayinim çıktı bu arada ayrıca eşimle aynı ilçedeyiz artık. Tam sevindim derken 5 güne yayılan iğrenç bir ders programı verdiler elime pişman oldum cidden geldiğime
ah yerim sizi bennnnn.gözümüz aydın canım benim aklım sendeydi.Kontrol için geldim bebeğin büyümesi durmuş doguralim dedi bi açıklık baktı 3 cm var dedi normal deneyelim diyerek yataşımı yaptı. Saat 12 de odaya çıktım 3 gibi şiddetlenmeye başladı 4 E beş kala doğumhane ye girdim 4. 40 da dikisler de bitmiş bir şekilde dışarı çıktık bebeğimle. 2800 oldu 49 cm biraz emzirdim inlemesi vardı kontrol için düzene girene kadar kuveze aldılar. İnşaallah bir sıkıntı olmaz düzene girer nefes alış verişi. Sadece doğum anına yakın son bir saat çok zorlandım. Doktor ve ebe sağolsun çok yardımcı oldular. 5 dikis var ıkınamadım çünkü güzel. Bizden haberler bu kadar 37+6 da geldi minnak kızım duramadi
Günaydın canmgünaydın canlaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?