- 21 Ağustos 2015
- 32.025
- 97.200
- 598
- 38
içim kurudu o mıs gibi yapmalardan zzaten sormabi ara bahar gelir gibi oldu ya belki o bahar depresyonu yapmıştır bi de yorulduk artık mış gibi yapmaktan onun da etkisi büyük bana da geliyolar arada
hem de ne kurumakiçim kurudu o mıs gibi yapmalardan zzaten sormaHayırlıısı hakkımızda yavrm
Evet canım benim az kaldı Allahın izniyle :)iyiyiz cnım benim siz napıyosunuzz bakim bebiş nasıl az kaldı artık
Canımm benm cok sagol ben saglık anlamında ıyıyım fakat ınsanlar delirtıyor herkes cocuk dpktoru bnde deprrsyon modundayım bebıste hasta oluyo duzelıyo yıne oyle ama genel olarak iyşyşz teyzesşooo gözün aydın canımmm sağlıkla büyüt bebişini inşallah uzun ömürlü olsun .. nasılsın iyi misin bebişin nasıl ne kdrlık oldu
ah o her şeyi çok bilenler yok muCanımm benm cok sagol ben saglık anlamında ıyıyım fakat ınsanlar delirtıyor herkes cocuk dpktoru bnde deprrsyon modundayım bebıste hasta oluyo duzelıyo yıne oyle ama genel olarak iyşyşz teyzesş
dinleniyo canım biraz .. hadi sağsalim kavuşun inşallah hayırlısıyla canımm son günler heyecandan geçmek bilmez şimdi sanaEvet canım benim az kaldı Allahın izniyle :)azrass nerde gözükmüyor
günaydın kuşummmm ay valla dün sözde 11çeyrekte yattım ama gene uykum var gene uykum var ne olcak böyleeeEki Görüntüle 1951301 günaydınn hanımlaar,hayırlı cumalar
hava uyutuyor bende o civarlarda yattım,sözde adama pantolon ütülücektim.Sabah karanlıkta ütüledimgünaydın kuşummmm ay valla dün sözde 11çeyrekte yattım ama gene uykum var gene uykum var ne olcak böyleee
Olmuştur o olmustur. Uyku sersemi olduğu kadar artıkhava uyutuyor bende o civarlarda yattım,sözde adama pantolon ütülücektim.Sabah karanlıkta ütüledimArtık otoban mı oldu ne oldu bilmiyorum giydi ama
hahah olmuştur olmuşturhava uyutuyor bende o civarlarda yattım,sözde adama pantolon ütülücektim.Sabah karanlıkta ütüledimArtık otoban mı oldu ne oldu bilmiyorum giydi ama
günaydın canım nasılsın ,sen bu ay bir şey yapıyor muydun tedavi olarak akışında mıydıGünaydın kızlar hayırlı cumalar.
bende de sormaa hic yüzüne bakmadım sepetin bu hafta,adam en sonunda tek pantalonu ütüle bari dedihahah olmuştur olmuştur
benim ütüler gene birikti
iyiyim canım sen nasılsın? Yok yapmıyorum tatlım gidicektim doktora yumurtaları takip edip geliştirici falan verelim demişti fakat o hafta izinliydi o yüzden bu ay akışına bıraktık biliyosun bide hsg den sonraki ilk değerlendirdiğimiz ay bakalım olmazsa bu ay gidicem doktoragünaydın canım nasılsın ,sen bu ay bir şey yapıyor muydun tedavi olarak akışında mıydı
ben de aynen öyle kuzu vallla elimi sürmedimbende de sormaa hic yüzüne bakmadım sepetin bu hafta,adam en sonunda tek pantalonu ütüle bari dedi
doğru hatırladım şimdiii vardır onda da bi hayır bakalım inşallah oluverir kendiliğindeniyiyim canım sen nasılsın? Yok yapmıyorum tatlım gidicektim doktora yumurtaları takip edip geliştirici falan verelim demişti fakat o hafta izinliydi o yüzden bu ay akışına bıraktık biliyosun bide hsg den sonraki ilk değerlendirdiğimiz ay bakalım olmazsa bu ay gidicem doktora
inşaallah kuzum bakalım herşeyin hayırlısıdoğru hatırladım şimdiii vardır onda da bi hayır bakalım inşallah oluverir kendiliğinden
zaten daha yeni çektirdin dur bakalım umutlar fora kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?