Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ooo gözün aydın canımmm sağlıkla büyüt bebişini inşallah uzun ömürlü olsun .. nasılsın iyi misin bebişin nasıl ne kdrlık oldu
Canımm benm cok sagol ben saglık anlamında ıyıyım fakat ınsanlar delirtıyor herkes cocuk dpktoru bnde deprrsyon modundayım bebıste hasta oluyo duzelıyo yıne oyle ama genel olarak iyşyşz teyzesş

Canımm benm cok sagol ben saglık anlamında ıyıyım fakat ınsanlar delirtıyor herkes cocuk dpktoru bnde deprrsyon modundayım bebıste hasta oluyo duzelıyo yıne oyle ama genel olarak iyşyşz teyzesş
ah o her şeyi çok bilenler yok mu sağlık olsun her şey geçer canım benim kulakları tıkamayı öğreneceksin zamanla..

günaydın kuşummmm ay valla dün sözde 11çeyrekte yattım ama gene uykum var gene uykum var ne olcak böyleee
hava uyutuyor bende o civarlarda yattım,sözde adama pantolon ütülücektim.Sabah karanlıkta ütüledimArtık otoban mı oldu ne oldu bilmiyorum giydi ama

günaydın canım nasılsın ,sen bu ay bir şey yapıyor muydun tedavi olarak akışında mıydı
iyiyim canım sen nasılsın? Yok yapmıyorum tatlım gidicektim doktora yumurtaları takip edip geliştirici falan verelim demişti fakat o hafta izinliydi o yüzden bu ay akışına bıraktık biliyosun bide hsg den sonraki ilk değerlendirdiğimiz ay bakalım olmazsa bu ay gidicem doktora

bende de sormaa hic yüzüne bakmadım sepetin bu hafta,adam en sonunda tek pantalonu ütüle bari dedi
ben de aynen öyle kuzu vallla elimi sürmedim h.sonu da ütüyle harcamam haftaya artık yaparım üstüne +2makine dha eklenmiş vaziyette
canımız sağolsunnn

doğru hatırladım şimdiii vardır onda da bi hayır bakalım inşallah oluverir kendiliğinden
zaten daha yeni çektirdin dur bakalım umutlar fora kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…