aminn bebişim aminn inşallahinşaallah kuzum bakalım herşeyin hayırlısı
sorma duyan gelmisne kadar yoğun bi günn çılgın cuma
belim de bi ağrıyo sorma sökemedisorma duyan gelmis
hakkaten kız senin regl noldu,seninkini takip eden yok sen bizi ediyondabelim de bi ağrıyo sorma sökemeditam üstüne geldi yani hee
İnş canım bugün ilk iğnemi oldum salı günü yine gidicemdr güveniyorsan rabbimin izniyle cok kurcalama kuzum allah büyük inşallah vesile olur .. aminn tatlım benim inşallah hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
yumurta geliştirici iğneler değil mi hadi hayırlı uğurlu olsun kuzumm rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasınİnş canım bugün ilk iğnemi oldum salı günü yine gidicem
haha benimkinin takibe ihtiyacı yok biliyosunhakkaten kız senin regl noldu,seninkini takip eden yok sen bizi ediyonda
hayırdır insaallahhh gelmez belki kız du bakalımhaha benimkinin takibe ihtiyacı yok biliyosun
sağolsun şaşmıyor
akşama sökülmüş olur 2aydır 29.güne sarkıyor ne hikmetse o yüzden yrn gelme olasılığı da var.
yok kuşum bee zaten lekelenme yaptı sabah bel ağrım da fena sökemiyo sadece.hayırdır insaallahhh gelmez belki kız du bakalım
canımm hoşgeldinn iyiyiz hamdolsun sen nasılsınn oğluşun nasılNasılsınız kızlar?
dinleniyo canım biraz .. hadi sağsalim kavuşun inşallah hayırlısıyla canımm son günler heyecandan geçmek bilmez şimdi sana
İnşallah Rabbımin izniyle hayırlı ve sağlıklı bir evladın olur canımHadi bakalım hayırlısı kızlar bugün 2.aşılamamı oldum. Dua edin
Sağol canım amin. Bridget jones un bebeği filmini izledim az önce doğum sahnesinde ağladım vallahi. Filmde normalde komediİnşallah Rabbımin izniyle hayırlı ve sağlıklı bir evladın olur canım
Sağol canım amin. Bridget jones un bebeği filmini izledim az önce doğum sahnesinde ağladım vallahi. Filmde normalde komedi
maalesef cnm bebek gittiEvet canım heyecanla bekliyoruz bakalım. Azra ne için dinleniyor anlamadım? Hamileydi en son bebeğe bişey olmadı dmi
hadi inşallah gol olsun cnm benimmmHadi bakalım hayırlısı kızlar bugün 2.aşılamamı oldum. Dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?