dr güveniyorsan rabbimin izniyle cok kurcalama kuzum allah büyük inşallah vesile olur .. aminn tatlım benim inşallah hepimiz için hayırlısı olsun inşallahİns canim surec nasil ilerleyecek bilmiyorum o yuzden belirsizlik var bende ama doktoruma guveniyorum.
Senin icinde hayirlisi olsun canim
haha ahh o yum yum dönemleri zaten hep böyle oluyor kynıyor arada gıcıklıklarıAslında 3 gün salonda yatsa akıllanırda lanet gelsin yumyum dönemim
nasılsın lavesimmm uykun mu vaar
ahh ahh sorma 1 haftadır kurulu saat gibi 16:00yı geçtimi gözler kapanıyor, gitmedi de bu grip üstümden.nasılsın lavesimmm uykun mu vaar
Aynen yaa trip bile atamıyorz ağız tadıylahaha ahh o yum yum dönemleri zaten hep böyle oluyor kynıyor arada gıcıklıklarıolsun elbet sıra bize de gelecek
ne olcaz böyle bizAynen yaa trip bile atamıyorz ağız tadıyla
bu ara bende de gece uykusuzluk var nerden bulaştıysaahh ahh sorma 1 haftadır kurulu saat gibi 16:00yı geçtimi gözler kapanıyor, gitmedi de bu grip üstümden.
iyiyiz cnım benim siz napıyosunuzz bakim bebiş nasıl az kaldı artıkKızlar nasılsınız :))
Günaydın canım. Ah şu uyku tatlı uykugünaydın kızlar
hem de ne tatlııı .Günaydın canım. Ah şu uyku tatlı uykunasılsın?
günaydın kuşum ah valla hiç söyleme hava da yağmurlu ya alarm çaldı gözlerimi açamadım resmen yapışmış gibiydigünaydınnn hanımlaarUykummm vaaaaar
Ben 22.30 da yattım dizim vardı bıraktım yattım ama hala uykum vargünaydın kuşum ah valla hiç söyleme hava da yağmurlu ya alarm çaldı gözlerimi açamadım resmen yapışmış gibiydi
erken yatmışsın iyi bari ben 12bucuk flndı geneBen 22.30 da yattım dizim vardı bıraktım yattım ama hala uykum var
Aynı bende ya sabahları bir süre kendime gelmekle geçiyor sonrası iş zaten :)hem de ne tatlııı .
valla ayılmaya çalışıyorum kuzu sen nasılsın
Günaydın canım.. Uyku konusunda galiba hepimiz aynıyız bugüngünaydınnn hanımlaarUykummm vaaaaar
Aynen ya hafta sonuna az kaldı uyucaz insssGünaydın canım.. Uyku konusunda galiba hepimiz aynıyız bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?