- 21 Ağustos 2015
- 32.025
- 97.202
- 598
- 38
Ben bide papatya cayı içtim tam olduerken yatmışsın iyi bari ben 12bucuk flndı geneama hemen uyumuşum allahtan dönmedim .valla yetmiyor yavrucum kahve içtim koca kupa ama yok
ahh inşaallahAynen ya hafta sonuna az kaldı uyucaz insss
ohhh tam olmuşsun hakikaten dayan kahveye yavruşum naptın sevg. günü planı tamam mıBen bide papatya cayı içtim tam oldu
hiç söyleme canım valla gün ayılmaya çalışmak ,iş yetiştirmek ,yemek yapmak ve uykuya hazırlanmakla geçiyorAynı bende ya sabahları bir süre kendime gelmekle geçiyor sonrası iş zaten :)
ay evett cuma cmt sonraa pazar inşallahhAynen ya hafta sonuna az kaldı uyucaz insss
aynen öyle tam bir koşuşturmacahiç söyleme canım valla gün ayılmaya çalışmak ,iş yetiştirmek ,yemek yapmak ve uykuya hazırlanmakla geçiyor
iznin varsa al bi kaç gün kullan canımaynen öyle tam bir koşuşturmacabu ara kaçıp gidesim var işlerden ama olmuyo
Yokk yaa dısarda yemek yer döneriz,daha bisey olmaz bizdeenohhh tam olmuşsun hakikaten dayan kahveye yavruşum naptın sevg. günü planı tamam mı
olsun en azından yemeği kapmışsın dışarı çıkınca gerisi gelir merak etmeYokk yaa dısarda yemek yer döneriz,daha bisey olmaz bizdeen
eskidik mi noldu ya eskiden kabotaj bayramını bile kutlardıkolsun en azından yemeği kapmışsın dışarı çıkınca gerisi gelir merak etmehemen eve girmezsiniz
yok kız neden eskiyelim o sana yapar bi güzellik sevdiğini önem verdiğini biliyor senin boş geçmez eminimeskidik mi noldu ya eskiden kabotaj bayramını bile kutlardık
var canımda sıkıntı dükkanda duracak kimse yok onu ayarlayabilirsek istiyoruz bi kaç günlük kaçalım.iznin varsa al bi kaç gün kullan canım
pöff valla zaten şu dükkan olayları fenavar canımda sıkıntı dükkanda duracak kimse yok onu ayarlayabilirsek istiyoruz bi kaç günlük kaçalım.
ooo gözün aydın canımmm sağlıkla büyüt bebişini inşallah uzun ömürlü olsun .. nasılsın iyi misin bebişin nasıl ne kdrlık olduCanlarım beni hatırlayanlarcansu1109 ben dogum yaptım ve hepınıze cokca dua ettım edıyorum da inşallah tez zamnda ısteyen herkese nasıp etsın rabbim
bende bi yorgunum buay,çatacak yer arıyorum adama sarıyorum yayok kız neden eskiyelim o sana yapar bi güzellik sevdiğini önem verdiğini biliyor senin boş geçmez eminim
ondan takıldın sen adama bu kadar boşver maksat birlikte geçirmek her sene aynı oldu mu da sıkıcı burdan bak bi debende bi yorgunum buay,çatacak yer arıyorum adama sarıyorum ya
ay ne bilim yaa böyle içim sıkılıyor,sarcak yer arıyorumondan takıldın sen adama bu kadar boşver maksat birlikte geçirmek her sene aynı oldu mu da sıkıcı burdan bak bi de
bi ara bahar gelir gibi oldu ya belki o bahar depresyonu yapmıştır bi de yorulduk artık mış gibi yapmaktan onun da etkisi büyük bana da geliyolar aradaay ne bilim yaa böyle içim sıkılıyor,sarcak yer arıyorumAlısveris bile yapasım yok ne olduysa bu hafta pek bi depresifim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?