Hadi inşaallah hayırdırDaha olmadım kuzum hala bekliyorum
orda kalmadınız dimiiii ?gunaydun cnmm ay evde miskinledim yaaAksamüzeri görümcem kahve içmeye cağırdı gidelim dedik,ordanda balık istiyorum ya nezmandr balık yemeğe gideriz dedik.Ama saolsun anası danası planlarımızı bozdu.İlla yemek yicez diye tutturdurlar.Kaldık mecbur orda.Cumartesi girdiğim evden busabah çıktım anlayacağın.Bu nebicim haftasonu diye diye bitirdik h.sonunu Sen naptın bacım
hiç söyleme cnm ya bilmiyorumGünaydın tatlım sanada iyi haftalar. Ne olacak bu uyku yaa
yok kalmadık cnm.Yumurtladım cumartesi pazar calıstıkorda kalmadınız dimiiii ?
hava cok soğuktu gerçi h.sonuu.
ben de cmt iş çıkışı kuzene gittim annelerle toplandık.akşamına da bi fsm cıkalım tatlı yiyelimdedik ama donduk donduk 1saat takıldık geldik eve.
dün de hiç cıkmadım evden geç kalktık zaten ,kahvaltı..temizlik yaptık,çamaşır vs yıka derken zaman geçti akşam üstü kv ler geldi yemek yedik bizde sonra çay kahve faslı pazar öldü.
gece de dön dur kaça kadar helak oldum
yumurtladın mı peki kuzuu h.sonuydu galiba senin dimi değerlendirebilidinz mi
iyi hadi bari oh korktum ben de gümledi diye.en azından çalışmalar olmuş 1-2daha çalışıp nadasa geçersinyok kalmadık cnm.Yumurtladım cumartesi pazar calıstıkYa benimde en sevmediğim sey ısrar.Kahveye gelmişim ben ısrar etme iste.Yemek te de öyle ye ye diye ısrar edilince delleniyorum.Kocamla bi oturup kahve içemedik koca haftasonu geçti.Yok calısmaydı yok banyosuydu kostur kostur Öldü bizimde haftasonu
Evet yaa ısrar ısraariyi hadi bari oh korktum ben de gümledi diye.en azından çalışmalar olmuş 1-2daha çalışıp nadasa geçersin
ay valla benim de en nefret ettiğim şey yani gelmişim görüşmüşüm kalcak olsam 1-2teklifinde yanaşırım zaten ne gerek var ısrara
kalcağım varsa da kalasım gelmiyor öyle olunca.
ben de nefret ederimmmm benim annem hiç öyle değildir teklif eder üstelemez ,bizim bi pazarımız olduğunu bilir..ah işteEvet yaa ısrar ısraarEn sevmediğim seey
wamtes deyiz yer ayırtmış benimkiyarın napıyosunuz sahibabyloading87
iyi hadi bakkkk aldı puanlarıwamtes deyiz yer ayırtmış benimkiBasbasa olmak istiyomus efendim
biliyor basına gelcekleri evde otursakiyi hadi bakkkk aldı puanlarıaferin enişte beyeee
h.sonu zaten tuzu biberi olmuş onun kaçışı yokmuşbiliyor basına gelcekleri evde otursakZaten haftasınuda anasıyla geçirmişim Sende menü ne ?Neler döktürceeen yineeee
sonuna filan yetişir kız benimki.Canlı müzik varmış diyorum okadar kalmayız biz diyo simdidenh.sonu zaten tuzu biberi olmuş onun kaçışı yokmuş
valla benimki etçil et yaparım ona soslu bi biftek tarifim var düdüklüde güzel oluyor. çorba biftek püre yaparım bi de salata işte tmmeşkiya izleriz sonrasında da çok heyecanlı bu hafta tipi vuruyor hızır'ı
siz de netten izlersiniz artık
sonuna filan yetişir kız benimki.Canlı müzik varmış diyorum okadar kalmayız biz diyo simdiden
aynısı bende de varroraya gidince kalır merak etme benimki de gidene kdr bin dereden su getirir oraya gidince havası değişir.D
şirket net'i instagram açmıyo rbebişim göremiyorum
Şiir sokakta paylaşımı;Allah göstermesin dediğim herseyi 4k izledim.yazıyorşirket net'i instagram açmıyo rbebişim göremiyorum
offf offf offffŞiir sokakta paylaşımı;Allah göstermesin dediğim herseyi 4k izledim.yazıyorAhanda ben
Allahın gücüne gitmesin yine de halimize bin sükür ama su çocuk konusunda en korktuğum seydi b asıma geldiofff offf offff
ben de ben de
hiç söyleme canımAllahın gücüne gitmesin yine de halimize bin sükür ama su çocuk konusunda en korktuğum seydi b asıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?