Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

orda kalmadınız dimiiii ?
hava cok soğuktu gerçi h.sonuu.
ben de cmt iş çıkışı kuzene gittim annelerle toplandık.akşamına da bi fsm cıkalım tatlı yiyelimdedik ama donduk donduk 1saat takıldık geldik eve.
dün de hiç cıkmadım evden geç kalktık zaten ,kahvaltı..temizlik yaptık,çamaşır vs yıka derken zaman geçti akşam üstü kv ler geldi yemek yedik bizde sonra çay kahve faslı pazar öldü.
gece de dön dur kaça kadar helak oldum
yumurtladın mı peki kuzuu h.sonuydu galiba senin dimi değerlendirebilidinz mi

yok kalmadık cnm.Yumurtladım cumartesi pazar calıstıkYa benimde en sevmediğim sey ısrar.Kahveye gelmişim ben ısrar etme iste.Yemek te de öyle ye ye diye ısrar edilince delleniyorum.Kocamla bi oturup kahve içemedik koca haftasonu geçti.Yok calısmaydı yok banyosuydu kostur kosturÖldü bizimde haftasonu

iyi hadi bari oh korktum ben de gümledi diye.en azından çalışmalar olmuş 1-2daha çalışıp nadasa geçersin
ay valla benim de en nefret ettiğim şey yani gelmişim görüşmüşüm kalcak olsam 1-2teklifinde yanaşırım zaten ne gerek var ısrara
kalcağım varsa da kalasım gelmiyor öyle olunca.

Evet yaa ısrar ısraarEn sevmediğim seey

biliyor basına gelcekleri evde otursakZaten haftasınuda anasıyla geçirmişimSende menü ne ?Neler döktürceeen yineeee
h.sonu zaten tuzu biberi olmuş onun kaçışı yokmuş
valla benimki etçil et yaparım ona soslu bi biftek tarifim var düdüklüde güzel oluyor. çorba biftek püre yaparım bi de salata işte tmm eşkiya izleriz sonrasında da çok heyecanlı bu hafta tipi vuruyor hızır'ı
siz de netten izlersiniz artık

sonuna filan yetişir kız benimki.Canlı müzik varmış diyorum okadar kalmayız biz diyo simdiden

Allahın gücüne gitmesin yine de halimize bin sükür ama su çocuk konusunda en korktuğum seydi b asıma geldi
hiç söyleme canım
rabbim beterinden saklasın hamdolsun halimize ama böyle kendiliğinden istediği zaman hamile kalabilenlere öyle imreniyorum ki ...onlar için tüm mesele 'kendilerini hazır hissetmek' ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…