- 21 Ağustos 2015
- 32.024
- 97.193
- 598
- 38
bana dün görümcemin kv desi sende al artık bitane sonra ararsın bak dedi.Yüzbininci falan duyuşum bu cümleyi.Her duyduğumda aynı etki.Kalp sıkışması,ic cızlaması yasıyorumhiç söyleme canım
rabbim beterinden saklasın hamdolsun halimize ama böyle kendiliğinden istediği zaman hamile kalabilenlere öyle imreniyorum ki ...onlar için tüm mesele 'kendilerini hazır hissetmek' ..
Bugün test yapıcam inşallah öğle de falanhiç belli olmaz o kuzum vakit saat geldiyse tekte bulursun inşallah
yap yap ayy hadi inşallahhhhhhhBugün test yapıcam inşallah öğle de falan
onları duymucaz kulakları tıkıcaz fln desem de olmuyor canım çok iyi anlıyorumbana dün görümcemin kv desi sende al artık bitane sonra ararsın bak dedi.Yüzbininci falan duyuşum bu cümleyi.Her duyduğumda aynı etki.Kalp sıkışması,ic cızlaması yasıyorum
İsallah kuzumonları duymucaz kulakları tıkıcaz fln desem de olmuyor canım çok iyi anlıyorumsırf artık bu yüzden kalabalığa karışmak istemiyorum allah büyük bbe zeynepim rabbim görüyor az kaldı inşallah az
günaydın bebişiiiimmm haha sevgi günümüz kutlu olsunnnnnnn
Sabahtan cicek alan,cikolata alan varsa lütfen bize söyleemesingünaydın bebişiiiimmm haha sevgi günümüz kutlu olsunnnnnnn
yavruşummm bizde yok öyle şeyler ahhh kuzummm nasıl önem veriyo yaa yerim seniiiiiiiiiiSabahtan cicek alan,cikolata alan varsa lütfen bize söyleemesin
Kız maksat monoton hayatımıza renk gelsinyavruşummm bizde yok öyle şeyler ahhh kuzummm nasıl önem veriyo yaa yerim seniiiiiiiiii
sen de seviyosun amaa seni seniiiiiKız maksat monoton hayatımıza renk gelsinKocamda da yok öyle seyler yoksaa
günaydın kuşummm nasılsın bakalımGünaydın kızçeler...
sağol canım iyiyim koşturmaca bugün dışarıda işler var benden başka yapacak yok gözüm yemiyor bu soğukta yagünaydın kuşummm nasılsın bakalım
aynen hava çok soğuk genesağol canım iyiyim koşturmaca bugün dışarıda işler var benden başka yapacak yok gözüm yemiyor bu soğukta yasen nasılsın?
tabi cnm ben seviyorm böyle kutlayalaımsen de seviyosun amaa seni seniiiiiyoksa içinde olmasa monotonluk fln dinlemezsin
atkı aldım bugün onu dolancam :) zaten koçiş de hasta bide ben olursam yanarız. Ne olacak senin bu uykusuzluk kuzum ya uyuyamıyor musun geceleri ?aynen hava çok soğuk gene
valla güzel giyin boynunu fln güzelce sar sarmala kuşum
ben de gene uykusuzum ayılmaya çalışıyorum koşturmaya dvm aynı sistem devam
aman aman valla zaten evde biri hasta oldu mu illa satıyor yaatkı aldım bugün onu dolancam :) zaten koçiş de hasta bide ben olursam yanarız. Ne olacak senin bu uykusuzluk kuzum ya uyuyamıyor musun geceleri ?
Suan annemlerdeyim istanbula dönünce yapıcak bugün 2 de otobüs kalkıyor 4 de falan anca yaparım galibayap yap ayy hadi inşallahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?