Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

hiç söyleme canım
rabbim beterinden saklasın hamdolsun halimize ama böyle kendiliğinden istediği zaman hamile kalabilenlere öyle imreniyorum ki ...onlar için tüm mesele 'kendilerini hazır hissetmek' ..
bana dün görümcemin kv desi sende al artık bitane sonra ararsın bak dedi.Yüzbininci falan duyuşum bu cümleyi.Her duyduğumda aynı etki.Kalp sıkışması,ic cızlaması yasıyorum

bana dün görümcemin kv desi sende al artık bitane sonra ararsın bak dedi.Yüzbininci falan duyuşum bu cümleyi.Her duyduğumda aynı etki.Kalp sıkışması,ic cızlaması yasıyorum
onları duymucaz kulakları tıkıcaz fln desem de olmuyor canım çok iyi anlıyorum sırf artık bu yüzden kalabalığa karışmak istemiyorum allah büyük bbe zeynepim rabbim görüyor az kaldı inşallah az

sağol canım iyiyim koşturmaca bugün dışarıda işler var benden başka yapacak yok gözüm yemiyor bu soğukta ya sen nasılsın?
aynen hava çok soğuk gene
valla güzel giyin boynunu fln güzelce sar sarmala kuşum
ben de gene uykusuzum ayılmaya çalışıyorum koşturmaya dvm aynı sistem devam

aynen hava çok soğuk gene
valla güzel giyin boynunu fln güzelce sar sarmala kuşum
ben de gene uykusuzum ayılmaya çalışıyorum koşturmaya dvm aynı sistem devam
atkı aldım bugün onu dolancam :) zaten koçiş de hasta bide ben olursam yanarız. Ne olacak senin bu uykusuzluk kuzum ya uyuyamıyor musun geceleri ?

atkı aldım bugün onu dolancam :) zaten koçiş de hasta bide ben olursam yanarız. Ne olacak senin bu uykusuzluk kuzum ya uyuyamıyor musun geceleri ?
aman aman valla zaten evde biri hasta oldu mu illa satıyor ya bol bol c vitamini portakal kivi fln ye.
valla canım ben çok seviyorum uykuyu ama geç yatıyorum yatmam 12yi geçiyo yetmiyo haliyle de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…