Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

aman aman valla zaten evde biri hasta oldu mu illa satıyor ya bol bol c vitamini portakal kivi fln ye.
valla canım ben çok seviyorum uykuyu ama geç yatıyorum yatmam 12yi geçiyo yetmiyo haliyle de
Vücut ve kafada yorgun olunca hiç fayda etmiyor neyse şu havalar geçse düzelir

aaa kız ben onu alcaktım unuttum yaa
neden ertelemişler ki acaba
daha iyi bi kutu hazırlamak için dur alma ben sana söylerim içinden çıkanları öyle alırsın begenirsenBazı kutular tırt çünkü.Aralk kutusu öyleymiş mesela,doldurmuslar kağıtları bi eldiven cıkmıs dişe dokunur.ben ocak kutusu aldım cok güzeldi

allah allah
geç döllenme fln olmuş olabilir mi ki en son ilişki üzerinden kaç gün geçti hatırlıyor musun
En son 22.günümde oldu sonra annemlere gittim 25.gün adet olmam gerekiyordu ama büyük ihtimalle 12 13 gün çatladı yumurta ovulasyon testi yapmıştım bikaç gün

aynen kuşum fenaaa sabah direksiyonu tutamadım ellerim sızladı 2km yolu gelene kdr
nasıl geçti dün akşammmmm
Cok soğuk cokkDügün havasında geçti döktük kurtları geldikYemekleri kötü ama.Ben yemek ilk kez yedim wamtesta bi et geldi dedik dana herhalde 2o yasında filandı.Koci pilavı keşke sen yapsaydın yapamamış bunlar dedi

ahahaah iyimiş gitti paralar eğlendi kıllar desene
iyi olmuş dökmüşsünüz kurtları boşver ... arada lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…