Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ahahaah iyimiş gitti paralar eğlendi kıllar desene
iyi olmuş dökmüşsünüz kurtları boşver ... arada lazım
Aynnen ya bu aykı dısarda yemek kadromuz doldu Aksam eve geldim kuru yaptım bugun için sabah diyoki ohh aksama ziyafet var neydi o öyle aksam ac bıraktın bizi diyo

Aynnen ya bu aykı dısarda yemek kadromuz doldu Aksam eve geldim kuru yaptım bugun için sabah diyoki ohh aksama ziyafet var neydi o öyle aksam ac bıraktın bizi diyo
ben de kuru yapcam bu akşam yanına da bi bulgur patlatırım turşu yoğurt klasik kış menüsü afiyetler olaaa

aynen canımmm naptınnn yaptın mıııı merakla beklemedeyiiiiz @hiranur3419
bir de luthien58 arkadaşım unuttun bizi gene ????
pazardı bat gelmedi ertesi gün kahve lekeler başladı bugünde dahil pede gelmiyor idrar sonrası peçeteye geliyor, adet belirtilerim olmadı ne göğsüm şişti ne karnım ağrıdı bende yerleşme kanamasından şüphelenip salı günü kan verdim negatiff... adetim de sökülmedi nasıl baş ağrısı yapıyor anlatamam bi hafta daha bekleyeyim bi idrar testi yapayım bişey yoksa sat olarak lekelenme gününü baz alayım diyorum sende ne var ne yok

geç döllenme olmuş olabilir belki idrar testini yinele bence 1-2gün sonra 1haftaya gerek yok .bi arkadaşım da bu ay yoğun baş ağrısıyla öğrendi hamileliğini

geç döllenme olmuş olabilir belki idrar testini yinele bence 1-2gün sonra 1haftaya gerek yok .bi arkadaşım da bu ay yoğun baş ağrısıyla öğrendi hamileliğini
Yumurtlamamı bildiğim icin ovulasyon testiyle geç döllenme olmamıştır diye düşündüm böyle hani adet sonunda olur ya iğrenç bi baş ağrısı öyle bi ağrı, adet sökülmediğinden mi acaba diye düşünüyorum, o arkadaş yerleşme kanaması yaşadımı acaba

canım baş ağrısı ya sökemediğinden oluyor ya da dediğim gibi hamilelikte de oluyor.yok yerleşme fln yaşamadı cnm .

SSleepyy

canım baş ağrısı ya sökemediğinden oluyor ya da dediğim gibi hamilelikte de oluyor.yok yerleşme fln yaşamadı cnm .
artmaya başladı akıntı bunu adet olarak kabul edeceğim yumurtlamamı tespit edersem yeni bat vereceğim :) zira adetler düzensiz batı yumurtlamayı tespit etmeden bilemiyorum

buay yediğim tatlının haddi hesabı yokHamileysem kesin oğlanbak bak hamile kalabilmiş bide cinsiyet tahmini yapıyor sanırsın korunmasız ilk ayı
desene benimki de erkek...
tatlıyı hiç sevmem dünden beridir bir çikolata isteği.. seviyor olsam inanki midemin aldığı kadar yerdim.. ama sevmiyorum yani nerden çıktı bilmiyorum.

desene benimki de erkek...
tatlıyı hiç sevmem dünden beridir bir çikolata isteği.. seviyor olsam inanki midemin aldığı kadar yerdim.. ama sevmiyorum yani nerden çıktı bilmiyorum.
ahaha yeni totemimiz biz hamileyiz olsun belki böyle tutar26.02 benim daha 11 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…