- 21 Ağustos 2015
- 32.009
- 97.150
- 598
- 38
Aynnen ya bu aykı dısarda yemek kadromuz dolduahahaah iyimişgitti paralar eğlendi kıllar desene
iyi olmuş dökmüşsünüz kurtları boşver ... arada lazım
Aynnen ya bu aykı dısarda yemek kadromuz dolduAksam eve geldim kuru yaptım bugun için sabah diyoki ohh aksama ziyafet var neydi o öyle aksam ac bıraktın bizi diyo
ohh miss afiyet olsun kusumben de kuru yapcam bu akşam yanına da bi bulgur patlatırım turşu yoğurt klasik kış menüsü afiyetler olaaa
hepimize bebişimmmohh miss afiyet olsun kusum
iyiyiz cnmm sen nasılsın aynen felaket soğukkkkkkSelam kızalr nasılsınız? buz gibi hava yaaaa
aynen canımmm naptınnn yaptın mıııı merakla beklemedeyiiiiz@hiranur3419
bir deluthien58 arkadaşım unuttun bizi gene ????
geç döllenme olmuş olabilir belkipazardı bat gelmedi ertesi gün kahve lekeler başladı bugünde dahil pede gelmiyor idrar sonrası peçeteye geliyor, adet belirtilerim olmadı ne göğsüm şişti ne karnım ağrıdı bende yerleşme kanamasından şüphelenip salı günü kan verdim negatiff... adetim de sökülmedi nasıl baş ağrısı yapıyor anlatamam bi hafta daha bekleyeyim bi idrar testi yapayım bişey yoksa sat olarak lekelenme gününü baz alayım diyorum sende ne var ne yok
Sağol canım iyiyim bende ara ara adet ağrılarım olsada. erken gelecek galiba yineiyiyiz cnmm sen nasılsın aynen felaket soğukkkkkk
artık ne kadar erken yokluyor dimi ağrılarSağol canım iyiyim bende ara ara adet ağrılarım olsada. erken gelecek galiba yine
Yumurtlamamı bildiğim icin ovulasyon testiyle geç döllenme olmamıştır diye düşündüm böyle hani adet sonunda olur ya iğrenç bi baş ağrısı öyle bi ağrı, adet sökülmediğinden mi acaba diye düşünüyorum, o arkadaş yerleşme kanaması yaşadımı acabageç döllenme olmuş olabilir belkiidrar testini yinele bence 1-2gün sonra 1haftaya gerek yok .bi arkadaşım da bu ay yoğun baş ağrısıyla öğrendi hamileliğini
canım baş ağrısı ya sökemediğinden oluyor ya da dediğim gibi hamilelikte de oluyor.yok yerleşme fln yaşamadı cnm .Yumurtlamamı bildiğim icin ovulasyon testiyle geç döllenme olmamıştır diye düşündüm böyle hani adet sonunda olur ya iğrenç bi baş ağrısı öyle bi ağrı, adet sökülmediğinden mi acaba diye düşünüyorum, o arkadaş yerleşme kanaması yaşadımı acaba
eklenmek isteyen arkadaşlar tablodaki bilgileri eksiksiz tam vermelerini rica edicem yoksa tablo bozuluyo görüntü olarak.bu tablo işi emek istiyomuş ama başardım sonunda değer bebişlerimiz için bu emeklere (sıpalar için)
@nlnmtl ,@Bmt2008 @seyma0614902015 @Lolipiggy @Queenfyz @azrass @friendly_84 @boncukgitti @yslpsln @mukocan @dormicum15 @idilduam hadi çıkın çıkın gelinaklma gelen gelmeyen enerjimize yetişebilecek herkese açıktır grubumuz
canım baş ağrısı ya sökemediğinden oluyor ya da dediğim gibi hamilelikte de oluyor.yok yerleşme fln yaşamadı cnm .
artmaya başladı akıntı bunu adet olarak kabul edeceğim yumurtlamamı tespit edersem yeni bat vereceğim :) zira adetler düzensiz batı yumurtlamayı tespit etmeden bilemiyorumcanım baş ağrısı ya sökemediğinden oluyor ya da dediğim gibi hamilelikte de oluyor.yok yerleşme fln yaşamadı cnm .
buay yediğim tatlının haddi hesabı yok
desene benimki de erkek...buay yediğim tatlının haddi hesabı yokHamileysem kesin oğlan bak bak hamile kalabilmiş bide cinsiyet tahmini yapıyor sanırsın korunmasız ilk ayı
ahaha yeni totemimiz biz hamileyiz olsun belki böyle tutardesene benimki de erkek...
tatlıyı hiç sevmem dünden beridir bir çikolata isteği.. seviyor olsam inanki midemin aldığı kadar yerdim.. ama sevmiyorum yani nerden çıktı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?