daha 1hafta kala cıkmaz ki neden harcadın testiiiiiSon testimi yaptım kızlar bende ona yorup negatifBayağı sancım var dokunamıyorm filan sporcu atletiyle geldim ise kat kat giyindim belli olmasın diye
test negatif amaaiyi olmuş değişiklik olmuş ohh.
ay kız valla demeyeyim diyorum da senin bu hallerin pek iyiye alamet gibi ggeliyor bana
1hafta önceden tabii ki negatif olacak kuşummmm kanda bile cıkmıyor ki 1hafta kala idrara nasıl geçsintest negatif amaa
pazar cıkcak ortya iste ak koyun kara koyuntest negatif amaa
İnsallah yavrum1 hafta öncesinden idrard çıkmaz ki kuzum. Ama bazen oluyor öyle ağrı benimde bazı aylar 1 hafta öncesinden hem şişiyor hem ağrıyor bu ay yok mesela. Biz yinede inşaallah ondandır diyelim napalım
rabbim büyük kuzumpazar cıkcak ortya iste ak koyun kara koyun
Evet kavuştuk kizimla cok bekletmedi annesini geldi minnak
Kac gun var ki bat a ?Son testimi yaptım kızlar bende ona yorup negatifBayağı sancım var dokunamıyorm filan sporcu atletiyle geldim ise kat kat giyindim belli olmasın diye
yok canım drdan ben istedim o da yumurta takibi yapmaz kadın doğumcu dedi ama zorla yazdı bi kere çağırdı 18 mm yumurtan var dedi 10.günde çatlar deyip iğne vermedi birdaha da kontrole çağırmadı.burda 2 kadın doğumcu var yoğunlar gebelerden başlarını alamıyorlar .hiç tedavi olamadık ki önce eşimin değerler düşük çıkınca tedavide öncelik eşimin oldu 2.5 yıldır .kaan aydosa da gittik şükür yapılan testlerde olumsuz birşey bulunmadı ama eşimin değerleri sınırdaki değerlerden biraz yüksek morfolojisi 4 hiç değişmedi.bende echomar lab da hsg çektirdim şükür kanallar açık rahimde sıkıntı yok yumurta rezervm iyi durumda adetlerim düzenli vs bende bişey çıkmadı kimi doktor sebepsiz infertilite diyo kimisi eş kaynaklı beklemedeyiz mecburen yaza kadar tedavi için çünkü doğudayız.geçen yıl ankara cebeci tıp fakültesinede gittim eşim görevde olduğu için dr direk aşılama demişti yaptıramdık ayrı olduğumuz için. Durumlar böyle işte canımaman yaaaaklomeni dr.mu vermişti canım sende ne sıkıntı vardı bayadır konuşmuyoruz
Ohooo cok var bat a o zaman testi keske saklasaydin en erken 10. Gunde yani 4 gun once filan çıkabiliyor idrarda hatta bazilarinda regl gecmeden cikmiyor bile. Haydi hayirli haberlere yoralim dollenme donemi olabilirpazar cıkcak ortya iste ak koyun kara koyun
batma olmadı cnm yumyum haricinde.Bakalım kısmet yaOhooo cok var bat a o zaman testi keske saklasaydin en erken 10. Gunde yani 4 gun once filan çıkabiliyor idrarda hatta bazilarinda regl gecmeden cikmiyor bile. Haydi hayirli haberlere yoralim dollenme donemi olabilirben dollenme doneminde batma gibi birsey hissettim iki seferinde de anlik girip cikiyordu arada.
Geldi canım sonunda amin inşallah hepimizin son olur inşallah :)pfff geldi mi yaaa
son olsun inşallah kuzu
inşaallah kuzum ama umut yoktam listeye baktım sana yazcaktım kuzummmm oh aman aman gelmesin inşallahhhhh
Oyy bilmem miii çarpar tır gibibatma olmadı cnm yumyum haricinde.Bakalım kısmet yaFazla düşünmemeye calısıyorm ,beklenti yapınca daha fena çarpıyor regl
Amin insallh kuzummOyy bilmem miii çarpar tır gibiummadığın anda güldürsün Rabbim
Bugün tam 4 aylık olduk canım çok şükür iyiyiz sizler nasılsınız?canımmm bebiş nasıl ne kadarlık oldunuzz yolunda mı her şey se nnasılsın
Gece uykulari birazcık uzadı diyebilirim ama çok zor uykuya dalıyor ve sürekli bana yapışık yaşamak istiyor büyüdükceEvet kavuştuk kizimla cok bekletmedi annesini geldi minnaksiz buyudunuz artik daha rahat olmaya basladi mi hersey ?
Ben iyiyim gayet de bebisin durum belli olmuyor keyfine göre oynatiyor bizi kuzu.Amin insallh kuzummSen nasılsın bebis nasıl
Benimki de simdi oyle kucakta misil misil uykuya dalıyor tam koyuyorum yerine başlıyor mırıldananmaya. Artik mirildanmayi dinlemeden uyumaya çalışıyorum yoksa uyuyamayacagim hic. Bi de mirildanma inleme huyumuz var bizim dogdugu gün korkuttu ebeleri bi kuveze götürüp getirdiler birseyi yokmus diyerek.Gece uykulari birazcık uzadı diyebilirim ama çok zor uykuya dalıyor ve sürekli bana yapışık yaşamak istiyor büyüdükceçok şükür her halimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?