Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Son testimi yaptım kızlar bende ona yorup negatifBayağı sancım var dokunamıyorm filan sporcu atletiyle geldim ise kat kat giyindim belli olmasın diye
daha 1hafta kala cıkmaz ki neden harcadın testiiiii
valla inşallahhh kızz ay valla ağrıları falan ben sallamam da ara kanaman olmuş o hiç yabana atılacak bişey değil yavrumm

aman yaaaa klomeni dr.mu vermişti canım sende ne sıkıntı vardı bayadır konuşmuyoruz
yok canım drdan ben istedim o da yumurta takibi yapmaz kadın doğumcu dedi ama zorla yazdı bi kere çağırdı 18 mm yumurtan var dedi 10.günde çatlar deyip iğne vermedi birdaha da kontrole çağırmadı.burda 2 kadın doğumcu var yoğunlar gebelerden başlarını alamıyorlar .hiç tedavi olamadık ki önce eşimin değerler düşük çıkınca tedavide öncelik eşimin oldu 2.5 yıldır .kaan aydosa da gittik şükür yapılan testlerde olumsuz birşey bulunmadı ama eşimin değerleri sınırdaki değerlerden biraz yüksek morfolojisi 4 hiç değişmedi.bende echomar lab da hsg çektirdim şükür kanallar açık rahimde sıkıntı yok yumurta rezervm iyi durumda adetlerim düzenli vs bende bişey çıkmadı kimi doktor sebepsiz infertilite diyo kimisi eş kaynaklı beklemedeyiz mecburen yaza kadar tedavi için çünkü doğudayız.geçen yıl ankara cebeci tıp fakültesinede gittim eşim görevde olduğu için dr direk aşılama demişti yaptıramdık ayrı olduğumuz için. Durumlar böyle işte canım

pazar cıkcak ortya iste ak koyun kara koyun
Ohooo cok var bat a o zaman testi keske saklasaydin en erken 10. Gunde yani 4 gun once filan çıkabiliyor idrarda hatta bazilarinda regl gecmeden cikmiyor bile. Haydi hayirli haberlere yoralim dollenme donemi olabilir ben dollenme doneminde batma gibi birsey hissettim iki seferinde de anlik girip cikiyordu arada.

batma olmadı cnm yumyum haricinde.Bakalım kısmet yaFazla düşünmemeye calısıyorm ,beklenti yapınca daha fena çarpıyor regl

yeni ay yeni umutlar şuan bat veremiyorum ama sanırım yumurtam geçen ay çatlamadı ov. testi pik olmadan silinmişti kist oldu galiba adetim kahverengi akıntı şeklinde sürdü hala devam ediyor, bal tarçın çöretotunu okudum günlerdir bir çok kişi hamile kalmış, bu ay innovita ovulasyon testi aldım daha önceki laboquick ti bu aydan ümitliyim inşallah olur, tavsiyelerinize açığım yumurtlamayı tespit edersem bat vereceğim

Evet kavuştuk kizimla cok bekletmedi annesini geldi minnak siz buyudunuz artik daha rahat olmaya basladi mi hersey ?
Gece uykulari birazcık uzadı diyebilirim ama çok zor uykuya dalıyor ve sürekli bana yapışık yaşamak istiyor büyüdükce çok şükür her halimize

Gece uykulari birazcık uzadı diyebilirim ama çok zor uykuya dalıyor ve sürekli bana yapışık yaşamak istiyor büyüdükce çok şükür her halimize
Benimki de simdi oyle kucakta misil misil uykuya dalıyor tam koyuyorum yerine başlıyor mırıldananmaya. Artik mirildanmayi dinlemeden uyumaya çalışıyorum yoksa uyuyamayacagim hic. Bi de mirildanma inleme huyumuz var bizim dogdugu gün korkuttu ebeleri bi kuveze götürüp getirdiler birseyi yokmus diyerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…