Canım beniiim Günaydıın.kuşummmm sessizdin bu ay her şey yolunda mı ? gelmiş gene senin bat gelmemiştir inşallahhhh hadi bu ay gol olur
hijabiqueen
raporla mı yaptıracaksın tüp bebeği cnm ..en hayırlısı olsun hakkında kuzum hepimiz üzülüyoruz dönem dönem dibe vuruyoruz ama bu da allah'tan elden bir şey gelse keşke .Canım beniiim Günaydıın.
ümitsizliğin son safhalarını yaşıyorum artk sanırım.
yıldım. yoruldum.
tabiki bu ay da hiçbirşey yok
bakalım yetişebilirsem belki bu ay aşılama yaptırtıcam. planım o yönde şuan. en azından şu aşılama işlemlerini geçeyim de. 3. senem dolduğunda direkt tüp bebeğe geçiş yapabileyim
BAT: 03.04.2017
hüff senin mi benim miiiigünaaydınnnnn ay nasıll uykum var yineee
evet bebeğim aşılama şartı var ya tüp bebek için. o yüzden. en azından okul bitene kdr aşılamalar biter. ben yazın tüp bebek yaptırırımraporla mı yaptıracaksın tüp bebeği cnm ..en hayırlısı olsun hakkında kuzum hepimiz üzülüyoruz dönem dönem dibe vuruyoruz ama bu da allah'tan elden bir şey gelse keşke .
evet bebeğim aşılama şartı var ya tüp bebek için. o yüzden. en azından okul bitene kdr aşılamalar biter. ben yazın tüp bebek yaptırırım
hem maddi hem de manevi yükü düşünüp ona göre bi karara var canım. dediğim gibi rabbim dermansız dert vermesin ne yapalım bunların hepsi sınav..açıkçası pek bir fikrim yok bu konuda test edip onaylicam canım bakalım raporla aşılama ilaçları ne kdr tutucak falan hepsini uygulayınca görücem
Doğuma kadar diye diye yıllanacazdoğuma kdr idare ettiği yere kdr etsin kuzum izinlerini vss kullan boşver ..beni de muhtemelen bebekten snr sepetlerler diye düşünüyorum
birikmiş izinlerim çok onları kullan bi kaç ay da ücretsiz kullan derken benim izin baya uzucak çünkü .neyse bari tazminatımı işsizliğimi alabilmek için tek şansım bu
aynen öyle cnm yıllandım ben zaten 9.yılıma girdim .izinler zaten birikti de birikti... bakalım ben de nisanda tedavi işi için bi kaç gün erken cıkcam işten onu nasıl yapcam diye düşünüyorum.söylemicem tüp olayını bilmesinler.yumurta takibi fln diyebilirim amaDoğuma kadar diye diye yıllanacazbenimde yıllık izinler var hiç kullanmadım görümcem doğum yaptı oraya gidicez nasıl söylesem diye kıvranıyorum hastaneyede gidip geliyorum ya
bu sezon hic izlemediğim poyral karayelin finalini izledim aksam ay bitmek bilmedi odahüff senin mi benim miiii
ben de geçen sezon finaline bakmıştım bi poyraz karayelin ölme sahnesine çok etkileyiciydi daha da bakmadım :) aynen neyse ki bitti.Dbu sezon hic izlemediğim poyral karayelin finalini izledim aksam ay bitmek bilmedi oda
aysegul öldü bu sezondaben de geçen sezon finaline bakmıştım bi poyraz karayelin ölme sahnesine çok etkileyiciydi daha da bakmadım :) aynen neyse ki bitti.D
bayağı geç yazdım canım ama iyilik şükür sen nasılsın?tünaydın cnm :) nasılsın
öyle söylersin o zaman . aslında iznimiz var hakkımız ama gel gelelim alışmışız izin istememeye zor geliyor şimdi .aynen öyle cnm yıllandım ben zaten 9.yılıma girdim .izinler zaten birikti de birikti... bakalım ben de nisanda tedavi işi için bi kaç gün erken cıkcam işten onu nasıl yapcam diye düşünüyorum.söylemicem tüp olayını bilmesinler.yumurta takibi fln diyebilirim ama
hastane işim ve evimle çok yakın çok fazla işim yok aslında son randevuları alsam 3gün fln 4civarı çıkmam gerekecek sadece onun için de tam gün izin kullanmak istemiyorum transferden sonra bi kaç gün alır dinlenirim nasip olursa diye düşündüm bakalım ne olup da ne görcez hayırlısı inşallahGünaydın kızlar...
öyle söylersin o zaman . aslında iznimiz var hakkımız ama gel gelelim alışmışız izin istememeye zor geliyor şimdi .
iyiyim ben de çok şükür nasıl gidiyor hsmilelik her şey yolunda mıbayağı geç yazdım canım ama iyilik şükür sen nasılsın?
o saatte çıkman yeterli olucaksa dediğin gibi tüm günü harcamaya gerek yok. Hakkımızda hayırlısı kuzum ya Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmaz inşaallhhastane işim ve evimle çok yakın çok fazla işim yok aslında son randevuları alsam 3gün fln 4civarı çıkmam gerekecek sadece onun için de tam gün izin kullanmak istemiyorum transferden sonra bi kaç gün alır dinlenirim nasip olursa diye düşündüm bakalım ne olup da ne görcez hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?