Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

kuşummmm sessizdin bu ay her şey yolunda mı ? gelmiş gene senin bat gelmemiştir inşallahhhh hadi bu ay gol olur
hijabiqueen
Canım beniiim Günaydıın.
ümitsizliğin son safhalarını yaşıyorum artk sanırım.
yıldım. yoruldum.
tabiki bu ay da hiçbirşey yok
bakalım yetişebilirsem belki bu ay aşılama yaptırtıcam. planım o yönde şuan. en azından şu aşılama işlemlerini geçeyim de. 3. senem dolduğunda direkt tüp bebeğe geçiş yapabileyim

BAT: 03.04.2017

raporla mı yaptıracaksın tüp bebeği cnm ..en hayırlısı olsun hakkında kuzum hepimiz üzülüyoruz dönem dönem dibe vuruyoruz ama bu da allah'tan elden bir şey gelse keşke .

raporla mı yaptıracaksın tüp bebeği cnm ..en hayırlısı olsun hakkında kuzum hepimiz üzülüyoruz dönem dönem dibe vuruyoruz ama bu da allah'tan elden bir şey gelse keşke .
evet bebeğim aşılama şartı var ya tüp bebek için. o yüzden. en azından okul bitene kdr aşılamalar biter. ben yazın tüp bebek yaptırırım

evet bebeğim aşılama şartı var ya tüp bebek için. o yüzden. en azından okul bitene kdr aşılamalar biter. ben yazın tüp bebek yaptırırım

orda rapor işi kolaylık sğlıyor mu bilmiyorum ama bursa'da raporun hiç bi esprisi yok eğer özel hastanede yaptıracaksan 1500lirasını karşılıyor devlet ama raporu çıkartmak tam eziyet üniversitede aylarca dosya sırası bekleniyor.
benim durumumda aşılama şartı da aranmıyor mesela (tüplerde sıkıntı olduğu için) ama ben rapor işine bulaşmadım.
eğer rapor çıkartmama gibi bi durumun varsa aşılamayla uğraşmayabilirsin.aşılamnın fiyatı ne kadar bilmiyorum ama 3aşılama zaten tüp bebeğe yaklaşıyorsun maddi olarak. iyice düşünüp tart öyle hareket et cnm .rabbim en hayırlısına yöneltsin inşallah ..
hiçbir şey dünyanın sonu değil rabbim çaresiz dert vermesin ama tabii durumu kabullenme evresi var o biraz sancılı onu atlattıktan sonra inan çok da karanlık gelmiyor yol..

açıkçası pek bir fikrim yok bu konuda test edip onaylicam canım bakalım raporla aşılama ilaçları ne kdr tutucak falan hepsini uygulayınca görücem

açıkçası pek bir fikrim yok bu konuda test edip onaylicam canım bakalım raporla aşılama ilaçları ne kdr tutucak falan hepsini uygulayınca görücem
hem maddi hem de manevi yükü düşünüp ona göre bi karara var canım. dediğim gibi rabbim dermansız dert vermesin ne yapalım bunların hepsi sınav..

Doğuma kadar diye diye yıllanacaz benimde yıllık izinler var hiç kullanmadım görümcem doğum yaptı oraya gidicez nasıl söylesem diye kıvranıyorum hastaneyede gidip geliyorum ya

Doğuma kadar diye diye yıllanacaz benimde yıllık izinler var hiç kullanmadım görümcem doğum yaptı oraya gidicez nasıl söylesem diye kıvranıyorum hastaneyede gidip geliyorum ya
aynen öyle cnm yıllandım ben zaten 9.yılıma girdim .izinler zaten birikti de birikti... bakalım ben de nisanda tedavi işi için bi kaç gün erken cıkcam işten onu nasıl yapcam diye düşünüyorum.söylemicem tüp olayını bilmesinler.yumurta takibi fln diyebilirim ama

ben de geçen sezon finaline bakmıştım bi poyraz karayelin ölme sahnesine çok etkileyiciydi daha da bakmadım :) aynen neyse ki bitti.D
aysegul öldü bu sezondaPoyraz delirdi mecnun oldu..
Benim dizide iyice saçmaladı izlemedim aksam onu.Dizide basroldaki kız mıymıy deli ediyo beniHangi evli Türk kadını o kadar kapris yapabiliyor acaba?Nerde onu çekçek adamYazcam sonunda senariste senin anan evde öyle mi yapıyodu babana diye

Günaydın kızlar...
öyle söylersin o zaman . aslında iznimiz var hakkımız ama gel gelelim alışmışız izin istememeye zor geliyor şimdi .

Günaydın kızlar...

öyle söylersin o zaman . aslında iznimiz var hakkımız ama gel gelelim alışmışız izin istememeye zor geliyor şimdi .
hastane işim ve evimle çok yakın çok fazla işim yok aslında son randevuları alsam 3gün fln 4civarı çıkmam gerekecek sadece onun için de tam gün izin kullanmak istemiyorum transferden sonra bi kaç gün alır dinlenirim nasip olursa diye düşündüm bakalım ne olup da ne görcez hayırlısı inşallah

o saatte çıkman yeterli olucaksa dediğin gibi tüm günü harcamaya gerek yok. Hakkımızda hayırlısı kuzum ya Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmaz inşaallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…