Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

4-5 ayı saymasan e bide hamile kalmışlığında var kararı drnla birlikte verecksinz,ben olsam hemen tüpe gitmem senin yerinde hamile kalıyorm derim ama tabi drn ne diyeceği önemli olan burda
katılıyorum canım hamile kalabildin sen sonuçta bunu gözardı etmemelisin laves35

7de 1 biziz yani çürük yumurtalar kısa çöpü biz çekmişiz desene
bizdeki gen galiba ya kuzeniminde geç olmuştu diğer kuzeniminde benden büyük o baya çatlatmayla olmuş ama ablamın maşaallah beklemedi hiç nasip Allah vakti gelince ol der olur

bizdeki gen galiba ya kuzeniminde geç olmuştu diğer kuzeniminde benden büyük o baya çatlatmayla olmuş ama ablamın maşaallah beklemedi hiç nasip Allah vakti gelince ol der olur
bizim gen de değil ben ilk gece bebeğiyim
kayınvalidemin de hep hemen olmuş görümcem de eşim de .. benim nasıl böyle oldu bilmiyorum takdir-i ilahi ..allah düşmanımın başına vermesin çok zor

komple yok listede yaa :S
liste bi kaç gündür sapıttı zaten. sakın yanlış anlama benlik bi durum yok kuzum emi hemen düzeltiyorum not almıştım allahtan bilgileri dur bakıyorum hemen ;
ayperri yaş 24 22.ay 18mart bat , şehir izmir ..
sat eksik bir tek onu söyleyiver de hemen ekleyeyim kuzu

biliyorum kuzum senlik bişey olmadığını sat 21-02 canım yaşda 25 e girdim geçiyor zaman hızlıca

4-5 ayı saymasan e bide hamile kalmışlığında var kararı drnla birlikte verecksinz,ben olsam hemen tüpe gitmem senin yerinde hamile kalıyorm derim ama tabi drn ne diyeceği önemli olan burda
Sadece çalışıp bekliyor olmak bana birşey yapmıyormuş hissi veriyor.
Doktora gitsem sadece anca bir ay takip etcek bakıcak herşey normal ya bekle yada tüp dicek.
Ben bu ay eskisi kadar olursa olur olmazsa olmazcı değilim, tuhaf bişi kapladı içimi.
Bi acele etme hali var hislerimde, aslında tam adlandıramıyorum.
Herkesin ucundan tuttuğu bir umudu var. Bu ay olmazsa aşılama, olmazsa tüp bebek, olmazsa eşinin sperm testi, olmazsa yumurta takibi, olmazsa yumurta geliştirici gibi gibi.... Sizin tarafınızdan bakınca da benim de umut kaynağım düşükte olsa bir gebeliğimin oluşu....İşte sonuca bakarsakta hepimiz bekliyoruz. Ben beklerken oldu tekrar olur diye mi bekliyim orasını bilemiyorum.
O kadar yoğunluk arasında yazıyorum ki cümlelerin bozukluğunu göz ardı edin

haklısın kuzum çok haklısın insan bekle bekle aylar geçiyor sinirleri hepten laçka oluyor offf resmen sakal bıyık durumu yaa
rabbim ferahlatsın içimizi

haklısın kuzum çok haklısın insan bekle bekle aylar geçiyor sinirleri hepten laçka oluyor offf resmen sakal bıyık durumu yaa
rabbim ferahlatsın içimizi
en son eşime şırıngayla ben enjekte edicem dediğimi hatırlıyorum, korkulu gözlerle yüzüme baktı. yada direk olanlardan sor dedim belki biz yanlış yapıyoruz. ciddi ciddi söyleyince de öyle kalakaldı.
aileye de bakmıyor. benim bizde benden başka bekleyen yok. eşimin aile de de 5'li 10'lu çocuk sayısı.
hatta kuzenlerimden bu ay aradan 2. çocuğuda çıkartayım hazır işi bırakmışken diyenleride biliyorum. 1 ay sonra adetim gecikti diye ortada gezinirlerken ben de içten içe gün sayıyordum bu ay, diğer ay derken çocuğu 1 yaşına geldi. şimdi doğum günü fotolarına bakıyorum.

ah kuzum yaaaa valla hiç söyleme yaa sanki insanlar yol alıyor da ben yolun kenarında öylece yanımdan geçip gidenlere bakakalıyorum gibi hissediyorum bazen...sonra hemen silkeleniyorum kendime geliyorum umut aşılamaya devam ediyorum kendime inşallah olacak allah'ın izniyle inanıyorsun dimi sen deee ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…