Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Bende dün söyledim balık. Bugünde akşama yemek yemem herhalde daha öğlen yemeği yemedim yeni yiycem ölüyorum açlıktan

Nasıl koyuyorsun canım ayrı ayrı posetlere mi koyuyorsun ?
ay hic uğrasmıyorm öyle ayrı ayrı poşet filan bi poşete atıyorm birer yemeklik kırıyorm,kırılmazsa kesiyorm bıçakla.Ben bol soğanlı yapmam zaten yemeği,tat vercek kadar koyarım adettendir soğan kavurmak yemeğe diyeBi büyük soğandan 2-3 yemek cıkarıyorm anlayacağın

Bende dün söyledim balık. Bugünde akşama yemek yemem herhalde daha öğlen yemeği yemedim yeni yiycem ölüyorum açlıktan
oh afiyet olsun misss ben haftada 1 yapıyorum genelde geçen hafta griptik karı koca diye yapmadım özledim sen de neden bu saate kaldın amaaaa

kızzz canımı balık istettiniz cansu1109 Hiii düzensiz beslenmeeee
Sende takıl balığa evet düzensiz canım ya akşam yemeği zaten düzenli değil benim bugün hastaneye gidince öğle yemegide kaynadı. Kocide yememis daha yanına geldim beraber yiyelim diye oda birileri var bekliyorum ya

Size bi alıştıramadık su aksam erken yemeleri zatenkendi isimde olsa götürürüm yanımda yerim.Bak ben sekeri bıraktım diye öğle yemeklerine ekmeğimi yanımda getiriyorum.Tam buğdaylı olsun diye.Siz kendinizi niye düsünmüyosunuz bakim hiccc

iyi hadiii bu saatte yerseniz akşam yemeği derdi de olmaz yırtarsın bi taşla 2kuş

Amin kuzum.. sigorta olması ve doktora rahat gidip gelebiliyor olmam en büyük avantajı işin o yüzden şimdilik oturuyoruz oturduğunuz yere
doğuma kdr idare ettiği yere kdr etsin kuzum izinlerini vss kullan boşver ..beni de muhtemelen bebekten snr sepetlerler diye düşünüyorum
birikmiş izinlerim çok onları kullan bi kaç ay da ücretsiz kullan derken benim izin baya uzucak çünkü . neyse bari tazminatımı işsizliğimi alabilmek için tek şansım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…