Bende dün söyledim balık. Bugünde akşama yemek yemem herhalde daha öğlen yemeği yemedim yeni yiycem ölüyorum açlıktaniyi hadi rahatsınn haftalık mı atıyosun soğanları sen ? ben anca fazla gelince atıyorum buzluğa ama iyi fikirmiş bi anda oturup rondodan çekip çekip atmak
ben de bu akşam kolaycıyım balık yapcambi salata tmm :)
ay hic uğrasmıyorm öyle ayrı ayrı poşet filan bi poşete atıyorm birer yemeklik kırıyorm,kırılmazsa kesiyorm bıçakla.Ben bol soğanlı yapmam zaten yemeği,tat vercek kadar koyarım adettendir soğan kavurmak yemeğe diyeNasıl koyuyorsun canım ayrı ayrı posetlere mi koyuyorsun ?
kızzz canımı balık istettinizBende dün söyledim balık. Bugünde akşama yemek yemem herhalde daha öğlen yemeği yemedim yeni yiycem ölüyorum açlıktan
oh afiyet olsun misss ben haftada 1 yapıyorum genelde geçen hafta griptik karı koca diye yapmadım özledimBende dün söyledim balık. Bugünde akşama yemek yemem herhalde daha öğlen yemeği yemedim yeni yiycem ölüyorum açlıktan
yrn yap sen deeee misssss
Sende takıl balığa
Aynen canım istedi yapcam fırındayrn yap sen deeee misssss
12 buçuk ta çıktım anca yetiştim hastaneye çıkınca da kaldı öyle işte yaaoh afiyet olsun misss ben haftada 1 yapıyorum genelde geçen hafta griptik karı koca diye yapmadım özledimsen de neden bu saate kaldın amaaaa
Size bi alıştıramadık su aksam erken yemeleri zatenSende takıl balığaevet düzensiz canım ya akşam yemeği zaten düzenli değil benim bugün hastaneye gidince öğle yemegide kaynadı. Kocide yememis daha yanına geldim beraber yiyelim diye oda birileri var bekliyorum ya
Size bi alıştıramadık su aksam erken yemeleri zatenkendi isimde olsa götürürüm yanımda yerim.Bak ben sekeri bıraktım diye öğle yemeklerine ekmeğimi yanımda getiriyorum.Tam buğdaylı olsun diye.Siz kendinizi niye düsünmüyosunuz bakim hiccc [/QUO9TE]
Ah kuzum ya eleman var iken yapıp geliyordum şimdi tek başına koci 6.30 da dükkana geliyorum o saatlerde hareketli oluyor birakamiyorum ya. Bir gün sadece yemek düzeninden istifa edicem
dışarı çıkacağın zamanlar bi simit fln al yolda bari onu tıkırdat en azından bastırsın12 buçuk ta çıktım anca yetiştim hastaneye çıkınca da kaldı öyle işte yaa
yap yap ben de fırına atıyorum uğraşmak istemediğim zaman yrm saatte temiz pakAynen canım istedi yapcam fırında
iyi hadiii bu saatte yerseniz akşam yemeği derdi de olmaz yırtarsın bi taşla 2kuşSende takıl balığaevet düzensiz canım ya akşam yemeği zaten düzenli değil benim bugün hastaneye gidince öğle yemegide kaynadı. Kocide yememis daha yanına geldim beraber yiyelim diye oda birileri var bekliyorum ya
Amin kuzum.. sigorta olması ve doktora rahat gidip gelebiliyor olmam en büyük avantajı işin o yüzden şimdilik oturuyoruz oturduğunuz yerebas kıs istifayı eeeeh deAllah is rastlığı versin yavrum
Aynen kuzum akşam yemegide çıktı aradaniyi hadiii bu saatte yerseniz akşam yemeği derdi de olmaz yırtarsın bi taşla 2kuş
Daha henüz birşey yok..Dün idrar testi yaptım negatifti, bugün de aşılamanın üstünden 14 gün geçti kan testi yaptırmam gerekiyordu ama yaptıramadım, yarın sabah bakalım ne olucak :)bat bugünmüüş ne durumdasınCircassian girl
doğuma kdr idare ettiği yere kdr etsin kuzum izinlerini vss kullan boşver ..beni de muhtemelen bebekten snr sepetlerler diye düşünüyorumAmin kuzum.. sigorta olması ve doktora rahat gidip gelebiliyor olmam en büyük avantajı işin o yüzden şimdilik oturuyoruz oturduğunuz yere
hadi hayırlısı inşallah gelmez:)Daha henüz birşey yok..Dün idrar testi yaptım negatifti, bugün de aşılamanın üstünden 14 gün geçti kan testi yaptırmam gerekiyordu ama yaptıramadım, yarın sabah bakalım ne olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?