tüp bebekte vermiyorlar mı o bantı cnm?İnsallah ise yararKizlar çıktım hastaneden yumurtalar büyümüş biraz ama yeterli değilmiş henüz climara diye birşey verdi kalcana yapistir dedi 4 gün kalsın dedi östrojen hormonu icinmis salı günü tekrar kontrol var duruma göre iğne yapılacakmış
napıyosun beybi
duş fln etkilemiyo mu o bandı acaba ?Hadi inşallah yarar işe cnmKizlar çıktım hastaneden yumurtalar büyümüş biraz ama yeterli değilmiş henüz climara diye birşey verdi kalcana yapistir dedi 4 gün kalsın dedi östrojen hormonu icinmis salı günü tekrar kontrol var duruma göre iğne yapılacakmış
iyiyim ya napim sakinledi biraz ortalık kaçtım burayanapıyosun beybi
Üzerine ameliyat bantı yapıştırmıştı benim arkadaşım kullandı ama ttüp bebekte vermişlerdi ona.Hatta hamilelik oluşunca 10 haftaya kadr kullanmstı.Etklili bi bant inşallah ise yarar cnm sende deduş fln etkilemiyo mu o bandı acaba ?Hadi inşallah yarar işe cnm
rahmi güçlendiriyomuş sanırım o bant hadi hayırlısı inşallahhhÜzerine ameliyat bantı yapıştırmıştı benim arkadaşım kullandı ama ttüp bebekte vermişlerdi ona.Hatta hamilelik oluşunca 10 haftaya kadr kullanmstı.Etklili bi bant inşallah ise yarar cnm sende deayperri
benim de öyle rahata erdim inşallah bugünü böyle sonlandırırım kaldı 2bucuk saat zaten :)iyiyim ya napim sakinledi biraz ortalık kaçtım burayaSiz napıosnz
taze fasulye yaptım rahatım,koci 20.00 de cıkcakmıs bende gitcem koruya biraz gezeyimbenim de öyle rahata erdim inşallah bugünü böyle sonlandırırım kaldı 2bucuk saat zaten :)
menün belli mi akşam için ?
4 tane var bi kutuda benim bildiğim onuda hareketsiz yerlere yapıstırıyorsn kalça,göbek gibi.Kullanma talimatında yazar zaten.Olmadı arar sorarsn.Hadi ins vesile olsun canımmcansu1109 babyloading87 aynen kızlar rahmi guclendiriyormus dus alacagin zaman çıkar tekrar tak dedi kutunun içine bakmadım henüz belki yedek olabilir.kontrolden 2 gün önce de iğne yapma ihtimaline karşı ilişki dedi. Insaalah vesile olur yaa hayırlısı bakalım. Siz ne yapiyorsunuz?
Ewt öyleymiş insaalh vesile olur kızlarrahmi güçlendiriyomuş sanırım o bant hadi hayırlısı inşallahhh
inşallah kuşum inşallahEwt öyleymiş insaalh vesile olur kızlar
inşallah kuşummm en azından deniyosun elinden geleni yapıyosun gerisi rabbimin takdiri inşallah nasip edercansu1109 babyloading87 aynen kızlar rahmi guclendiriyormus dus alacagin zaman çıkar tekrar tak dedi kutunun içine bakmadım henüz belki yedek olabilir.kontrolden 2 gün önce de iğne yapma ihtimaline karşı ilişki dedi. Insaalah vesile olur yaa hayırlısı bakalım. Siz ne yapiyorsunuz?
iyi hadi rahatsınn haftalık mı atıyosun soğanları sen ? ben anca fazla gelince atıyorum buzluğa ama iyi fikirmiş bi anda oturup rondodan çekip çekip atmaktaze fasulye yaptım rahatım,koci 20.00 de cıkcakmıs bende gitcem koruya biraz gezeyimGecen hafta buzluk soğanım bitti hafta sonuna kadr üşendim rondoda soğan geçmeye hep kaytarma yemekler yaptım
bittikçe atıyorm ay rondoya kesip atarken bile ağlıyorm beniyi hadi rahatsınn haftalık mı atıyosun soğanları sen ? ben anca fazla gelince atıyorum buzluğa ama iyi fikirmiş bi anda oturup rondodan çekip çekip atmak
ben de bu akşam kolaycıyım balık yapcambi salata tmm :)
Nasıl koyuyorsun canım ayrı ayrı posetlere mi koyuyorsun ?bittikçe atıyorm ay rondoya kesip atarken bile ağlıyorm benOhh misss afiyet olsun kusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?