Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Kizlar çıktım hastaneden yumurtalar büyümüş biraz ama yeterli değilmiş henüz climara diye birşey verdi kalcana yapistir dedi 4 gün kalsın dedi östrojen hormonu icinmis salı günü tekrar kontrol var duruma göre iğne yapılacakmış

tüp bebekte vermiyorlar mı o bantı cnm?İnsallah ise yarar

duş fln etkilemiyo mu o bandı acaba ?Hadi inşallah yarar işe cnm

duş fln etkilemiyo mu o bandı acaba ?Hadi inşallah yarar işe cnm
Üzerine ameliyat bantı yapıştırmıştı benim arkadaşım kullandı ama ttüp bebekte vermişlerdi ona.Hatta hamilelik oluşunca 10 haftaya kadr kullanmstı.Etklili bi bant inşallah ise yarar cnm sende de ayperri

cansu1109 babyloading87 aynen kızlar rahmi guclendiriyormus dus alacagin zaman çıkar tekrar tak dedi kutunun içine bakmadım henüz belki yedek olabilir.kontrolden 2 gün önce de iğne yapma ihtimaline karşı ilişki dedi. Insaalah vesile olur yaa hayırlısı bakalım. Siz ne yapiyorsunuz?

benim de öyle rahata erdim inşallah bugünü böyle sonlandırırım kaldı 2bucuk saat zaten :)
menün belli mi akşam için ?
taze fasulye yaptım rahatım,koci 20.00 de cıkcakmıs bende gitcem koruya biraz gezeyimGecen hafta buzluk soğanım bitti hafta sonuna kadr üşendim rondoda soğan geçmeye hep kaytarma yemekler yaptım

4 tane var bi kutuda benim bildiğim onuda hareketsiz yerlere yapıstırıyorsn kalça,göbek gibi.Kullanma talimatında yazar zaten.Olmadı arar sorarsn.Hadi ins vesile olsun canımmBende bi numara yok,regl yine uzun sürdü 5.gündeyim hala bitmeye niyeti yok

inşallah kuşummm en azından deniyosun elinden geleni yapıyosun gerisi rabbimin takdiri inşallah nasip eder

taze fasulye yaptım rahatım,koci 20.00 de cıkcakmıs bende gitcem koruya biraz gezeyimGecen hafta buzluk soğanım bitti hafta sonuna kadr üşendim rondoda soğan geçmeye hep kaytarma yemekler yaptım
iyi hadi rahatsınn haftalık mı atıyosun soğanları sen ? ben anca fazla gelince atıyorum buzluğa ama iyi fikirmiş bi anda oturup rondodan çekip çekip atmak
ben de bu akşam kolaycıyım balık yapcam bi salata tmm :)

bittikçe atıyorm ay rondoya kesip atarken bile ağlıyorm ben Ohh misss afiyet olsun kusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…