Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Smdi bizim aksm calısma olduBen uyuya kalmışım erkenden.Bi açtım gözümü saat 4Mecbur kalktım artk
açılışı yaptın yani hadi hayırlı uğurlu olsun kuzummm ayy valla kötü olmuştur daha da yatmadın mı
ben bu ay rekora koştum yalnız koca ay 2 kez görüştük o da yumurtlamadan 3-4gün önce

açılışı yaptın yani hadi hayırlı uğurlu olsun kuzummm ayy valla kötü olmuştur daha da yatmadın mı
ben bu ay rekora koştum yalnız koca ay 2 kez görüştük o da yumurtlamadan 3-4gün önce
E szin hastalık filan oldu buay normalYatmadım ya aksama kadar leyla olurum artık burda

E szin hastalık filan oldu buay normalYatmadım ya aksama kadar leyla olurum artık burda
valla sorma hala tam düzelemedim ben öksürüyorum inatçıymış pis virüs
yalnız bizim belirtiler tamamen psikolojikmiş bi kez daha anladım ne kadar takmıyorum da desek o bel ağrıları kasık ağrıları hep zihnimizin oyunu .bu ay olcak gelcek bir şey yok beyin biliyor ya regliye 1hafta bile yok hiç ağrım sızım başlamadı

eyvah valla kuzu valla zor geçer buggün senin bi de cuma yoğun gün dayancan kahveye artık

sabah hemen yaptım kahve ayıldım biraz.Bol bol bitki cayı ic kuzum.Kafan rahat çünkü nasılsa çalışmadık diye

bende aksam sol tarafta bir ağrı Allahım ölüyorm sancıdan.Yumyuma da daha 5 gün var 8nde normalde.İnsallah soldan yumurtlarm buay@cansu1109

bende aksam sol tarafta bir ağrı Allahım ölüyorm sancıdan.Yumyuma da daha 5 gün var 8nde normalde.İnsallah soldan yumurtlarm buay@cansu1109
allah allahhh bu kadar erken olmamıştır yum yum dimi gerçi bu ay benim de 3gün önce patladı .. belli olmaz nasılsa çalıştın ay inşallah kuzummm belli mi olur

Kızlar merhabalar zekai tahir burak hastanesine gittim bir tanıdığım vardı.
işlemleri hızlandırdı. ultrason ve hormonlar normal çıktı. elimde eşimin semen analizi benim pelvik ultrasonografi sonucum, rahim filmi sonucum vardı. doktor smear testi istedi. bir tek o yoktu. o yüzden adetten sonra smear vericem. bu ay aşılama falan olamaz ama diğer aya olur herhalde.

smear sıkıntılı olmuyor kuzum için rahat olsun hadi inşallah adımını attın allah kolaylaştırsın inşallahhh

cansu1109 canim 36 haftalık olduk ve bebeğin kafa çevresi 3 hafta kadar geriden geliyor ve mikrosefali tanısı kondu bebeğe lütfen dua edin inşallah değildir inşallah sağlıklı doğar

cansu1109 canim 36 haftalık olduk ve bebeğin kafa çevresi 3 hafta kadar geriden geliyor ve mikrosefali tanısı kondu bebeğe lütfen dua edin inşallah değildir inşallah sağlıklı doğar
canım benim koyulan teşhisler her zmana doğru çıkmıyor rabbim bilir bunu işyerinden bir abinin bebeği için down sendrom teşhisi koydular amniyosentez yaptırdılar yanlış teşhismiş.
rabbim'e bol bol dua et dualarım sizinle.. evelallah sapasağlam dünya güzeli olacak evladın.
hele ki bu evrede kendine de bebeğine de bu stres illetini bulaştırma ne olur canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…