- 21 Ağustos 2015
- 32.025
- 97.200
- 598
- 38
Smdi bizim aksm calısma oldukııızz ne işin vardı o saatte
açılışı yaptın yani hadi hayırlı uğurlu olsun kuzummm ayy valla kötü olmuştur daha da yatmadın mıSmdi bizim aksm calısma olduBen uyuya kalmışım erkenden.Bi açtım gözümü saat 4 Mecbur kalktım artk
E szin hastalık filan oldu buay normalaçılışı yaptın yani hadi hayırlı uğurlu olsun kuzummm ayy valla kötü olmuştur daha da yatmadın mı
ben bu ay rekora koştum yalnız koca ay 2 kez görüştük o da yumurtlamadan 3-4gün önce
valla sorma hala tam düzelemedim ben öksürüyorum inatçıymış pis virüsE szin hastalık filan oldu buay normalYatmadım ya aksama kadar leyla olurum artık burda
sabah hemen yaptım kahve ayıldım biraz.Bol bol bitki cayı ic kuzum.Kafan rahat çünkü nasılsa çalışmadık diyevalla sorma hala tam düzelemedim ben öksürüyorum inatçıymış pis virüs
yalnız bizim belirtiler tamamen psikolojikmiş bi kez daha anladım ne kadar takmıyorum da desek o bel ağrıları kasık ağrıları hep zihnimizin oyunu .bu ay olcak gelcek bir şey yok beyin biliyor ya regliye 1hafta bile yok hiç ağrım sızım başlamadı
eyvah valla kuzu valla zor geçer buggün senin bi de cuma yoğun gündayancan kahveye artık
aynen kuzu valla sakinlik oldu bu aysabah hemen yaptım kahve ayıldım biraz.Bol bol bitki cayı ic kuzum.Kafan rahat çünkü nasılsa çalışmadık diye
allah allahhh bu kadar erken olmamıştır yum yum dimi gerçi bu ay benim de 3gün önce patladı .. belli olmaz nasılsa çalıştın ay inşallah kuzummm belli mi olurbende aksam sol tarafta bir ağrı Allahım ölüyorm sancıdan.Yumyuma da daha 5 gün var 8nde normalde.İnsallah soldan yumurtlarm buay@cansu1109
genelde gününde oluyor aama ne bilimallah allahhh bu kadar erken olmamıştır yum yum dimi gerçi bu ay benim de 3gün önce patladı .. belli olmaz nasılsa çalıştın ay inşallah kuzummm belli mi olur
aman erken de geldiyse çalıştın nasılsa kafa rahat olsun olacaksa her türlü olur zaten kuzum en hayırlısı olsunngenelde gününde oluyor aama ne bilimHayırlısı artık
aynen biz ne yumyumlar gördük aslında yoktularaman erken de geldiyse çalıştın nasılsa kafa rahat olsun olacaksa her türlü olur zaten kuzum en hayırlısı olsunn
haha aynen kuzu aynennn tam olarak durumumuzu özetleyen cümleaynen biz ne yumyumlar gördük aslında yoktular
smear sıkıntılı olmuyor kuzum için rahat olsun hadi inşallah adımını attın allah kolaylaştırsın inşallahhhKızlar merhabalar zekai tahir burak hastanesine gittim bir tanıdığım vardı.
işlemleri hızlandırdı. ultrason ve hormonlar normal çıktı. elimde eşimin semen analizi benim pelvik ultrasonografi sonucum, rahim filmi sonucum vardı. doktor smear testi istedi. bir tek o yoktu. o yüzden adetten sonra smear vericem. bu ay aşılama falan olamaz ama diğer aya olur herhalde.
canımmm ne yaptınn mart'ta olacaktı doğum diye biliyorumm dualarımdasınn sağlıkla kavuşun inşallah oğluşunlamavikara
canım benim koyulan teşhisler her zmana doğru çıkmıyor rabbim bilir bunu işyerinden bir abinin bebeği için down sendrom teşhisi koydular amniyosentez yaptırdılar yanlış teşhismiş.cansu1109 canim 36 haftalık olduk ve bebeğin kafa çevresi 3 hafta kadar geriden geliyor ve mikrosefali tanısı kondu bebeğe lütfen dua edin inşallah değildir inşallah sağlıklı doğar
sağol canım benimm. hadi bakalım bi avazda kurtul kavuşun inşallahSağol canım benim sende benim duamdasin. Evet bu ay olacak inşallah doğum bekliyoruz bakalım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?